امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ]

نقل قول:  [« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 96 .. خوبی ؟
چرا نرفتی خونتون؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(23-08-2015، 15:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاش رمانتیکه؟ فکر کن کلی بهت ابراز علاقه کنه و تو هم علاقتو بهش بفهمونی. بعد اخرش بگه تو مثه داداشمی!
این فقط یک نمونش بود!
کلا حرصمو در میاره. اگه خوشگل نبود گولشو نمی خوردم.

سر قرار نرو خوب :|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(23-08-2015، 15:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی چه رازک فرید ((= !!

حالا هم اینطور نشه خودت میتون یه کاری کنی دیگه ! با یه خط دیگه خودت بهاش چت کن بگو من دوست دختر فریدم !!

.__.

کجاش رمانتیکه؟ فکر کن کلی بهت ابراز علاقه کنه و تو هم علاقتو بهش بفهمونی. بعد اخرش بگه تو مثه داداشمی!
این فقط یک نمونش بود!

(23-08-2015، 15:24)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:21)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر تهرانی هست؟^_^

Me  :hiccp:

دروغ میگه

از دست تو فرید(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 96
(23-08-2015، 15:26)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:20)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآوم._.

سلام Rolleyes

آشناس نیکت
امیرم._.

باووو 999 تا اکانت دیدم اسمشون این بوده :|

البته فک کنم 600 تاش خودتی  Big Grin 

من احسانم اسم قبلی bad boy  بود  Tongue

Amir303:|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://steamcommunity.com/

اقا یه لحضه برید اینجا ببینید برای شما فیلتره؟

برای من فیلتر نیست برا فرید فیلتره Big Grin
(23-08-2015، 15:24)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:17)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دقیقا غزل ِ یا آرش :| ؟

منم غزلم غزل جون
ارش رفت داروخونه باند به خرع

دیروز خوش گذروندین ؟ حالت خوبه ؟ و_. :|

اره غزل خیلییی خوب بود
فقط اخرش لش شدم
(23-08-2015، 15:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فقط یک نمونش بود!

سر قرار نرو خوب :|

میگم هم چهرش و هم پاش خوشگله! سفیدم هست! چهرش بانمک هم هست یکمی. لبخندشم قشنگه. هی گولم میزنه با این شرایطی که بهت گفتم  :230:

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun
(23-08-2015، 15:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:21)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر تهرانی هست؟^_^

بلی

اقای؟ Big Grin
(23-08-2015، 15:28)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://steamcommunity.com/

اقا یه لحضه برید اینجا ببینید برای شما فیلتره؟

برای من فیلتر نیست برا فرید فیلتره Big Grin

میشه نری رو مخ من؟  Angry

فقط برا تو فیلتر نیست. برای رفیقای استیم من همه فیلتره

(23-08-2015، 15:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 15:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر تهرانی هست؟^_^

بلی

اقای؟ Big Grin

اقا؟
من مردم! مرد!  Angel  Big Grin

سپاس شده توسط τοxικ ، Silver Sun
(23-08-2015، 15:24)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر تهرانی هست؟^_^

Me  :hiccp:

و شما اقای؟^_^ Heart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان