امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

(26-08-2015، 10:58)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:55)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی شد؟ Rolleyes

نه . . :|

الان که فکرشو میکنم از گفتگو نرم بهتره :|

تو 18 سال داری ؟  129f

کنکور دادی ؟ :|

نه هفده سالمه! 

نه متاسفانه!

آها ._. .. درست مثل من 15 سالمه نوشتم 16 :|

دوست داری بهت فوش بدم ؟ -_-

(26-08-2015، 10:56)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوکیدم اینقدر گُفتم ..
برید اینجا پاسخ بدید ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=43555

سوالا سخته :|

یکم یاری برسونید :|
 سپاس شده توسط τοxικ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، !...@dors
آگهی
(26-08-2015، 11:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:58)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:55)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی شد؟ Rolleyes

تو 18 سال داری ؟  129f

نه هفده سالمه! 

نه متاسفانه!

:|

گناه دارم 
بلد نیستین
باااشه من رفتم بااای مراقب خودتون باشین
 سپاس شده توسط !...@dors
اثرات صندلی هنوز رومه |: باز باز راه میرم ._.
 سپاس شده توسط τοxικ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، !...@dors
(26-08-2015، 11:01)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ

25r30
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، !...@dors
غزل؟؟؟؟
 سپاس شده توسط !...@dors
(26-08-2015، 11:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:58)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی شد؟ Rolleyes

تو 18 سال داری ؟  129f

نه هفده سالمه! 

نه متاسفانه!

(26-08-2015، 10:56)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوکیدم اینقدر گُفتم ..
برید اینجا پاسخ بدید ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=43555

سوالا سخته  :|

یکم یاری برسونید :|

از نفر قبلیا که پاسخ دادن نگاه کُن ..
سوالای سختی نیستن
 سپاس شده توسط !...@dors
(26-08-2015، 11:01)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

گناه دارم 
آورین داری سپاس میزنی . منم رم ادیتورم ُ تغیر بدم خیلی رو مخه . وقتی نقل رو میزنم یه راست میاد رو ادیتور دیگه وق نمیکنم سپاس بدم ._.
 سپاس شده توسط τοxικ ، !...@dors
(26-08-2015، 11:01)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من فقط دوبار بار اومدم
ولی ملت به 10بار هم رسید که اومدن Big Grin
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، !...@dors
(26-08-2015، 11:02)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل؟؟؟؟

بله ؟
 سپاس شده توسط !...@dors

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان