امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ضد استقلال

الان مابگیم 4تایی هاخوبه{جدیدوگرنه توقدیم بیشترم خوردین}
اما ماپرسپولیسم دوس داریم مخصوصا عباس زاده که حیف لیاقتشونداشتن بازیش نمیدادن رفت یه تیم دیگه
طارمی هم خوبه
Msle matroke trin halt yk
Shahr shodeam k dr an
Hst sdaei v ksi nist vli
آگهی
(07-08-2015، 14:39)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی که میگن استقلال از پرسپولیس  بهتره همون ادمایی هستن که میگن کریستال پالاس از بارسا بهتره
بیا اینم از منطق یک لنگپولیسی
الان ینی شما بارسا هستید
ما کریستال پالاس ؟؟؟؟
داداش تو رنکیگ فیفا 200 تا از ما پایین تر هستیدا

Student In
Isfahan University Of Medical Sciences
 سپاس شده توسط یلدا930
محبوب دلاهاس تیم محبوب من
بدو حمله کن گل بزن ممنونتم
1 2 3 4 5 و 6 6تایی ها یادت باشن پس به پیش

جهت اطلاع استقلالی ها بگم که نوشته ضد استقلال شما عنر عنر اومدین از خودتون دفاع کنین؟ همچی ثابت شدس از افتخارات پرسپولیس بگیر تا طرفداراش و همین طور پیشکسوتاش

دیگه نیسم
حیف ک گفتن بحث با الاغ ممنوع
وگرنه جواب استقلالیا رو میدادم
=|
 سپاس شده توسط دخی فوتبالی
ایول Wink

دیگه نیسم
اصن معلوم نیس دارن مال کی رو میگن...هیچ مدرکی وجود نداره که لنگیا شیش تا زدن.ولی مدرک دوبار قهرمانی تو آسیا همون دوتا ستاره هست
اصن به فرز شما شیش تا زدید.میدونین دوبار قهرمانی و 24 تا برد تو دربی و افتخار آسیا بودن ینی چی که چسبیدید به این شیش تای تقلبیتون؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
ضد استقلال 8

سپاس شده توسط یلدا930
فرصتش نشده

دیگه نیسم
(09-08-2015، 14:43)Jeiran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم نمیاد کسی این قانونو گذاشته باشه...باشه اگه ما الاغیم شما عرضه کل کل با الاغو ندارید؟اونوقت پی میبریم کی الاغهTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
ضد استقلال 8

سپاس شده توسط یلدا930
(19-08-2015، 21:46)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2015، 14:43)Jeiran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم نمیاد کسی این قانونو گذاشته باشه...باشه اگه ما الاغیم شما عرضه کل کل با الاغو ندارید؟اونوقت پی میبریم کی الاغهTongue

فعلا همه پی به این مسئله از زمان شیش تایی شدن استقلالیا بردن. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
ضد استقلال 8

http://girlsclub-j4g.mihanblog.com/

دلیل گفتن پرسپولیسی الاغنند چیست جواب پرسپولیس ماند الاغ که 4 پا دارد 4بار باخته است  :84:
امروز یه اهنگ گوش دادم دقیقا واسه خودم خونده بود این متنش

توی آینه خودتو ببین چه زود به زود

توی جوونی غصه اومد سراغت پیرت کنه
نذار که تو اوج جوونی غبارغم
بشینه رو دلت یهو پیرو زمین گیرت کنه
منتظرش نباش دیگه او تنها نیست
تا آخر عمرت اگه تنها باشی اون نمیاد
خودش می گفت یه روزی میذاره میره
خودش میگفت یه روز خاطره هاتو می بره از یاد
آخه دل من دل ساده ی من
تاکی میخوای خیره بمونی به عکس روی دیوار
آخه دل من دل دیوونه ی من
دیدی ادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و نم تنهات گذاشت بعد یه عمر آزگار

ضد استقلال 8

سپاس شده توسط Jєιяαη

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان