امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(28-08-2015، 16:47)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی خوش سلیقه صدا کرد ؟ :|

اون صفحه پیش بود :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ
آگهی
آقا رک بت بگم؟
خدایی جرات میکنی با همچین لباسی بری بیرون برو=|
مجلس باشه ک دیه بد تر=|||
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
باي باي
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(28-08-2015، 16:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:45)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرعت داری الان بگو ..  4fvf
نمیشه  14k 
=||||

جرعت نداری باو ! .__.  Confuseds32:  :|
گمشو بمیر.___.!

تورم با خودم میبرم ! :V [ شد دیالوگ های ماندگار D:
=)
هه واقعا این جمله دیالوگ ماندگاریه هرموقع تو میگفتی برو بمیر من اینو میگفتم ^_^
و بر عکس ..
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ
(28-08-2015، 16:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:47)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون صفحه پیش بود :|

عه ؟ :|

رفتمـ تل یادمـ رف :V
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، # αпGεʟ

بیا ببین ملت چ چیزی ب عنوان کت انتخاب میکنن=V
اونم زرشکی=|||
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، # αпGεʟ ، Brooklyn Baby
(28-08-2015، 16:49)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:45)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه  14k 
=||||

گمشو بمیر.___.!

=)
و بر عکس ..

میخواستی بزاری من بهت بگم برو بمیر:|
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، # αпGεʟ
(28-08-2015، 16:50)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:49)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو بمیر.___.!

=)
و بر عکس ..

میخواستی بزاری من بهت بگم برو بمیر:|
ها؟ .__.
نمیفهمم چی میگی! =|
تو همیشه میگفتی  برو بمیر تا اونجایی که یادمه منم گفتم چیکار کنم چیکار نکنم! به فکرم افتاد اون جمله رو بگم! و این داستان این دیالوگ ماندگار و بیاد ماندنی در سال  2015 بود .____.!
=||||||
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ( lιεβ )
سلام :|
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 12

سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، Brooklyn Baby
(28-08-2015، 16:45)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:44)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 16:42)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی ب تیرگی و روشنیش داره=|
کت فقط مشکی=|
جلف بازیا چیه._.
+
سلآم

ویرایش کردی kaffe2 ..

هلو !

آره گفتم این جلف بازیا چیه._.
خوبی؟.-.
چ خبر از گپ فلش=|

جلف ._.

هوممـ !

گپ فلش ؟ :|

+سلامـ مرضی !

خدافظ !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان