امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(29-08-2015، 10:34)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:32)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره پیداش کردم ^_______^

چجوری از اون مررحله رد شی رو؟؟

اون مرحله رو گذروندم :|
اتفاقا اون مرحله مهم بودش درسته دشمن اصلیت میمیره ولی میفهمی ایرونز خودش چه جونوریه :|||||
مرحله هفتم که llonaبه منو گیدین میگه چه جونوریه اون ایرونز  ایرونز همون موقع میادو منو llonaرو گروگان میگیره و ایرونز به گیدین میگه بیا پیش من که llonaمیگه تومیدونی اون چه پست فطرتیه و اینکارونکن اما گیدین رف پیش ایرونز
یعنی من دیشب که رسیدم به اون مرحله بهش گفتم *اک یو هزار تا *اک یو -_- :|
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 40

سپاس شده توسط Silver Sun ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، esiesi
آگهی
(29-08-2015، 10:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:33)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستم خورد
گفتم كه

عیب نداره Tongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi
(29-08-2015، 10:39)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:33)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستم خورد
گفتم كه

عیب نداره Tongue

ب اواح خاک عمه ی جانی سینس 
داره دروغ میگه -_-
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، Silver Sun
خداحافظ...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
تکست داره کسی ؟ مثل همینی ک تو پروفایلمه

عاشقانه ماشقانه نباشه
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
(29-08-2015، 10:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:39)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستم خورد
گفتم كه

عیب نداره Tongue

داره دروغ میگه -_-
خخخ
+
ویرایش کن
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ
(29-08-2015، 10:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستم خورد
گفتم كه

عیب نداره Tongue

داره دروغ میگه -_-
گناه داره بزار چیزی بهش نگیم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(29-08-2015، 10:35)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:28)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 10:24)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
ارین
و احسان دیوونه
:V
+
خود ارشه

ببعی 
-_-
افسرده 2 = آرش
AFSORDE = عرفان
؟

من الان دارم با عرفان حرف می زنم یا با ارش؟

زهر مار ارشم ديگه
بيشور Big Grin

خیلی ممنون از پاسخت:183:

خواهش ميكنم قابل نداشت

Heart
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستم خورد
گفتم كه

عیب نداره Tongue

داره دروغ میگه -_-
احسان ببند
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun
(29-08-2015، 10:44)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستم خورد
گفتم كه

عیب نداره Tongue

داره دروغ میگه -_-
احسان ببند

ب جان آرش دره اتاق بستس :|

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241926&pid=3044788#pid3044788

یه کامنت بر ادامه 
 سپاس شده توسط Silver Sun
اقاااااااا
چرا با منظور برداشت ميكنيد
ذهن شما منحرفه به من چهههههه
 سپاس شده توسط Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان