امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(30-08-2015، 21:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:37)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:34)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:27)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:23)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام امید (؛

سلام کیمیا خوشحالم دوباره باهات میحرفم Smile
تو بهترین داداش دنیایی  Wink

این حرفو با من بودی؟؟؟ Huh Huh  تا هفته پیش که با من دشمن بودی چیشد؟؟ به هرحال خوشحالم
کیـمیا اینجوریــ ـه! :|
یه روز میگه دادا   
یه روز دَعوا میکنه 
بیخیــال میای شِل آماتور؟
من هیچ وقت ن باتو ن با امید بد نبودم
اگز باتو بدرفتاری کردم اقا علی خودتون باعث شدین.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 132

سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(30-08-2015، 21:39)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب شُد یه شِل شاک انداختیم تو دَهن اینا :||
اِنقدر بدم میــاد! .-.
بریم شِل هَمگی تا بفهمیــن کی تو فِلَش اَز همه قوی ترهـ«

من که پایم بقیه ببینیم چی میگن فقط تو توی شل حرف اول میزنی درست ولی حیف که pes انلاین نمیشه وگرنه یه شیش تا بهت میزدم عشقی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آه :|
این تعبیر وارونه یک رویا چه قدر بد تموم شد  p343
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby ، ƝAƲA
هوممممم
من اومدم
اه انقد دختر بي شوهرت زيادن
اين سبحانم همه چيو ريخته بهم
گمشو بيا ديگه@lloc

(30-08-2015، 21:56)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آه :|
این تعبیر وارونه یک رویا چه قدر بد تموم شد  p343

بسيار فيلم مذخرف و ضعيفي بود
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(30-08-2015، 21:39)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:37)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:34)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:27)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:23)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام امید (؛

سلام کیمیا خوشحالم دوباره باهات میحرفم Smile
تو بهترین داداش دنیایی  Wink

این حرفو با من بودی؟؟؟ Huh Huh  تا هفته پیش که با من دشمن بودی چیشد؟؟ به هرحال خوشحالم
منننننننن؟نبخدا من هیچ وقت باهات دشمن نبودم
چرا اینجوری فک میکنی ؟ Huh
مرضیه ؟ ._.

(30-08-2015، 21:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مزخرف نبود ، یه خورده اشکال داشت ..
ولی بعضی جاهاش خدایی خیلی عالی بود ._.
خوب، ولی اشتباه...
(30-08-2015، 22:01)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه ؟ ._.

(30-08-2015، 21:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مزخرف نبود ، یه خورده اشکال داشت ..
ولی بعضی جاهاش خدایی خیلی عالی بود ._.
فيلم نامه ي ضعيفي داشت

اميد اين سبحان كودوم گوريه؟؟؟؟
مارو گذاشته تو بلا تكليفي
(30-08-2015، 22:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فيلم نامه ي ضعيفي داشت
این که بله ، نویسنده اصلا با روزگارِ مامور امنیتی بودن و فراز و نشیب هاش اشنایی نداشت ..
باس یکم بیشتر مطالعه و تحقیق میکرد ، سطح علمی و کیفی فیلم یه مقدار پایین بود !
پاک آبرو نیرو امنیتی ها رو برد -_-
خوب، ولی اشتباه...
(30-08-2015، 22:03)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فيلم نامه ي ضعيفي داشت
این که بله ، نویسنده اصلا با روزگارِ مامور امنیتی بودن و فراز و نشیب هاش اشنایی نداشت ..
باس یکم بیشتر مطالعه و تحقیق میکرد ، سطح علمی و کیفی فیلم یه مقدار پایین بود !
پاک آبرو نیرو امنیتی ها رو برد -_-

بلي احسنت
از فريدون جيراني بعيد بود
حيف بازيگراش
همون بازيگرارو بدن به من يه فيلم ميسازم اندازه محمد رسول الله صدا كنه
(30-08-2015، 22:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلي احسنت
از فريدون جيراني بعيد بود
حيف بازيگراش
همون بازيگرارو بدن به من يه فيلم ميسازم اندازه محمد رسول الله صدا كنه
فیلم ساختن که اسون نیست !  Angel
حتی اگه فیلمنامه قوی باشه بازم بستگی به عوامل زیادی داره ..
این فیلم محمد رسول الله قضیش چیه ؟ :|
من اطلاعی ندارم ..
خوب، ولی اشتباه...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان