امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(31-08-2015، 18:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:06)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hoo hoo :•

فعال شدی نیکی :183:
هم اینوری کار میکنی هم تو تله Big Grin

+
ایلین من اهورام تو اینستا فالوم میکنی Angel

عه :| جدی ؟!
اصلا یاد اینستا نبودم :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(31-08-2015، 18:13)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:09)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:04)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اهورا مرسی
خودت خوبی؟
اواتارت خودتی؟

اره بهترم  Big Grin
ن اواتارم خودم نیستم مگه منو ندیدی؟ Shy
خب خدارو شکر
ولی شبیه خودته یه نمه
Big Grin
درسته ک من سیبیل دارم ولی قیافه این اواتارم به مرد 30 ساله میخوره Shy

ماشالله به زنم به تخته تو خوشتیپی اقا Rolleyes
لطف داری ..  p345
راستی میشه منم عکستو ببینم؟
(31-08-2015، 18:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:12)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:06)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

Chghdm tele hrf mizanin -.-*

Jiiiiiiiiigh mordm .-.
من اصن حرفی میزنم؟:|
من فقط میام ی استیکر **ر تو این زندگی میدم و میام Big Grin 
نمیر ._.

Kenaye bud hrfama | :
A*e stcraro dr avorD | :
Nmishe khunm tamum shod mn mordm .-.
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
بعد از دوساعت یه عکس خون بهتر پیدا کردم .. چه حس بدیه بعدش بفهمی عکس کوچیکه )): !

__

آقا اجازه ؟ ._. من گفتگو بعدی رو بزنم ._.
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، ~ aylin ~
(31-08-2015، 18:14)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايييي
كمرم داره ميشكنه
تف تو اين كار خونه

سلام بابابزرگ(:

سلام نوه
سبحان چطوره نوه؟
 سپاس شده توسط Silver Sun
(31-08-2015، 18:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

k] k]
این ینی چی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 195

سپاس شده توسط ƝAƲA
(31-08-2015، 18:15)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

عه :| جدی ؟!
اصلا یاد اینستا نبودم :|
:4fv:  ..
اون همه لایکم میکنی :|
 سپاس شده توسط ~ aylin ~
عارين بهتري؟
(31-08-2015، 18:15)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

k] k]
این ینی چی؟

حرف بد
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
(31-08-2015، 18:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره :>
تنها دلیل آنلاین بودن ما :|

بستنی گرفتی واسم ._. ؟

آه یادم نبود قراره واسم شیرینی بگیر -_-رد کن بیاد :|
گرفتم برات ._.
الان میدمشون :|
(31-08-2015، 18:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 18:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره :>
تنها دلیل آنلاین بودن ما :|

جانم؟ Big Grin
منو صدا کردی؟ Shy

بلی 
تو جنگل سیاه دسشویی نداره 
منو بیار بیرون ک دارم منفجر میشم >_<
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان