امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273

(05-10-2015، 18:51)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر مدرسه و درس بیرحم است .-.
چن تا آزمون ادم میتونه تو یه روز داشته باشه ؟ اخه 7 تا ازمون اونم هفته ی دوم مدرسه زیادی نی ؟ یکم بی انصافی نی ؟
انقدر بدم میاد از دبیرایی که وختی بهشون میگیم صدتا ازمون دیگم داریم میگن ب من چه :/ خو لامصب اگه ب تو ربطی نداره پس دهنتو ببند ازمون دیگم نگیر روانی :|
والا .. فک میکنن دانش اموزا یه ماشین یا کامپیوتری چیزی هستن هرچی کار اشون بکشن هیچی نمیشه ! کاری با بچه درس نخونا ندارما ، اونا دیگ خدایی تعطیلن :-"""
ولی من شخصا واقعا درسم خوبه و همش در حال درس خوندن هستم .. یکم هم مراعات حال ما بچه درسخونا رو بکنن ! با این همه درس پیری زود رس میگیریم ._. ذهنمون هم خسته و کوچیک میشه [ برخلاف اینکه همه فک میکنن هرچی بیشتر ازمون سگی بکشن ذهنمون قوی و بزرگ میشه ] بخدا ما نسلی هستیم که زود پیر و خسته میشیم حالا ببینید کیه من گفتم ..
برم زیست بخونم چون فردا از کل کتاب زیست و ریاضی و ادبیات پارسال امتحان داریم حتی زمان هم ندادن ک درس بخونیم دو هفته ست تاریخ امتحانو مشخص کردن ولی هر روز حداقل سه تا امتحان سخت داریم ادم اصن اگه بخواد هم وخت نمیکنه این همه درس رو بخونه ! عاغا من ب همه چی اعتراض دارم کسی صدامو نمیشنوه ؟! هان ؟! >_<

شادي:|
يه خطشم نخوندم:|
خوبي؟
فك نكنم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy
آگهی
آرش ؟ 
این 70% اخطار چی میگه ؟ :|
مگه چه قدر بی نظمی کردی انقدر جریمه شدی ؟ ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy
(05-10-2015، 18:56)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2015، 18:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2015، 18:50)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرسنمه :|
نون برنجیم میخورم بدتر گرسنم میشه :||

خو ميتوني يه چي ديگه بخوري:|

(05-10-2015، 18:51)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2015، 18:48)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2015، 18:47)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها :|
اگه منظورت مدیریته2 روز دیگه برکنارم:|
هیچی ازش نمیدونم:|

خو ياد بگير:|

ميگن تا سه نشه بازي نشه
اين سومين مديري بود كه گفت من ٧٠٪اخطار دارم:|
اره حميد

از کی یاد بگیرم

همش بیخودی اخطارات:|

عمه ي من:|
از مديراي ديگه غزل شادي مرضيه خانوم اقا ايمان ندا خانوم
اين همه ادم:|
اره برا ٤صفه دعوا فوش ٧٠٪اخطار دارم:|

خودم میدونم:|

یارو اومد دعوا را انداخ مدیره داش نیگا میکرد بد رفت ی دفه روشن فکر شد بت اخطار داد:|
:|
همينو بگو:|
شيرم كرديD:
خخخ
مرضيه هم برا يه فوش ريز سانسور شده ٣٠٪اخطار داده بود-_-
از چار شنبه تا أمروزم كه تعليق بودم-_-
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ
(05-10-2015، 18:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2015، 18:56)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2015، 18:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2015، 18:50)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرسنمه :|
نون برنجیم میخورم بدتر گرسنم میشه :||

خو ميتوني يه چي ديگه بخوري:|

(05-10-2015، 18:51)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2015، 18:48)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو ياد بگير:|

ميگن تا سه نشه بازي نشه
اين سومين مديري بود كه گفت من ٧٠٪اخطار دارم:|
اره حميد

از کی یاد بگیرم

همش بیخودی اخطارات:|

عمه ي من:|
از مديراي ديگه غزل شادي مرضيه خانوم اقا ايمان ندا خانوم
اين همه ادم:|
اره برا ٤صفه دعوا فوش ٧٠٪اخطار دارم:|

خودم میدونم:|

یارو اومد دعوا را انداخ مدیره داش نیگا میکرد بد رفت ی دفه روشن فکر شد بت اخطار داد:|
:|
همينو بگو:|
شيرم كرديD:
خخخ
مرضيه هم برا يه فوش ريز سانسور شده ٣٠٪اخطار داده بود-_-
از چار شنبه تا أمروزم كه تعليق بودم-_-

مرضی 30 درصد بم اخطار داد واس ی عکس صحنه دار:|

خودم بعد 2 دیقه بر میداشتمش:|

سلام شادی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(05-10-2015، 18:56)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش ؟ 

اينم از شادي
دعوا كردم دخترم
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Apathetic ، # αпGεʟ
(05-10-2015، 18:56)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش ؟ 

ناخوناشو نگرفته بود موهاش بلند بود:|V:
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ
آرش :/
ی خطشم نخوندی ؟ پس حرف نزن -_-
تو نمیدونی من الان چ احساسی دارم .. دلم خونه ! از زندگی خسته شدم .. همش روزای تکراری .. هی تابستونای مسخره و حوصله سر بر میان و تموم میشن .. و بعدشم روزای سخت و گنده مدرسه شروع میشن :/
و برای اینکه بابام گوشی و لپ تاپ و فیلمام و خلاصه اندک تفریحی رو هم که دارم ازنم نگیره ، همش باید درس بخونم و الکی الکی بگم من عاشق درس خوندنم ! ولی حقیقت اینه که من حالم از درس خوندن و حفظ کردن چرت و پرت و چیزای مسخره ب ویژه دروغای ضایع و حال بهم زنه تاریخ و دینی بهم میخوره و فقط در ظاهر به همه میگم بله بله من خیلی درس دوس دارم ..
خدا شاهده من فقط دو تا درس رو دوس دارم ! یه دونه ادبیات و یکی هم تاریخ .. حالم از بقیه درسا بهم میخوره و مجبورم برای زندگی خوب و عادی همرو بخونم !
هر روز صدتا امتحان داریم .. کلی باید چرندیات حفظم کنم .. الان لابد میگی خب این یه چیزه عهدیه !
من کاری با عادی بودتش و بقیه ندارم .. من خودم رو مثال میزنم !
عاغا من از این زندگی خسته شدم ! دیگه مغذم نمیکشه ..
نه حوصله ی تابستون و بی حوصلگی هاش رو دارم ..
نه حوصله ی امتحان پشت سر امتحان ..
نه حوصله ی تظاهر به خوشحالی کردن !
دلم میخواد ی روز تو صورته بابلم داد بزنم بگم : پدر گلم ! من فقط برای اینکه تو باهام بد رفتاری نکنی و منو به چشم یه دختر درس خون ببینی درس میخونم .. وگرنه منم دلم میخواد مث بچه های اهل تفریح و درس نخون زندگی کنم ! والا اونا زندگیشون از من و شما بهتره هیچکس با درس خوندن ب جایی نمیرسه حاضرم سره این موضوع قسم بخورم ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
شادی سیستم شب امتحانی .. عالیه :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Apathetic
(05-10-2015، 19:06)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش :/
ی خطشم نخوندی ؟ پس حرف نزن -_-
تو نمیدونی من الان چ احساسی دارم .. دلم خونه ! از زندگی خسته شدم .. همش روزای تکراری .. هی تابستونای مسخره و حوصله سر بر میان و تموم میشن .. و بعدشم روزای سخت و گنده مدرسه شروع میشن :/
و برای اینکه بابام گوشی و لپ تاپ و فیلمام و خلاصه اندک تفریحی رو هم که دارم ازنم نگیره ، همش باید درس بخونم و الکی الکی بگم من عاشق درس خوندنم ! ولی حقیقت اینه که من حالم از درس خوندن و حفظ کردن چرت و پرت و چیزای مسخره ب ویژه دروغای ضایع و حال بهم زنه تاریخ و دینی بهم میخوره و فقط در ظاهر به همه میگم بله بله من خیلی درس دوس دارم ..
خدا شاهده من فقط دو تا درس رو دوس دارم ! یه دونه ادبیات و یکی هم تاریخ .. حالم از بقیه درسا بهم میخوره و مجبورم برای زندگی خوب و عادی همرو بخونم !
هر روز صدتا امتحان داریم .. کلی باید چرندیات حفظم کنم .. الان لابد میگی خب این یه چیزه عهدیه !
من کاری با عادی بودتش و بقیه ندارم .. من خودم رو مثال میزنم !
عاغا من از این زندگی خسته شدم ! دیگه مغذم نمیکشه ..
نه حوصله ی تابستون و بی حوصلگی هاش رو دارم ..
نه حوصله ی امتحان پشت سر امتحان ..
نه حوصله ی تظاهر به خوشحالی کردن !
دلم میخواد ی روز تو صورته بابلم داد بزنم بگم : پدر گلم ! من فقط برای اینکه تو باهام بد رفتاری نکنی و منو به چشم یه دختر درس خون ببینی درس میخونم .. وگرنه منم دلم میخواد مث بچه های اهل تفریح و درس نخون زندگی کنم ! والا اونا زندگیشون از من و شما بهتره هیچکس با درس خوندن ب جایی نمیرسه حاضرم سره این موضوع قسم بخورم ..
فك كن يه كلمه از اينو بخونم :|

شوخي كردم خوندم:|
دلت پره هاااااااا بابا منه بد بخت فقط حالتو پرسيدم Undecided
أوج دلداريم اينه
نازي نازي گريه نكن درس ميشه ng2:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، Apathetic
pe5...
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273 29

سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان