امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273

(06-10-2015، 17:44)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:43)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:41)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:41)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:39)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خودم خواستم برکنار بشم 

چرا؟

خودم برکنار بشم بهتر از اینه که یکی دیگ بی خبر منو برکنار کنه 

:|
نویسنده نباشی اُبُهتت بیشتره:|
 منو بی خبر مدیر کردن:|

منو مدیر نمیکنن 
قبلنا خیلی تلاش میکردم مدیر شم الان بیخیال شدم 
اگر واقعا به من به عنوان مدیر انجمن بازی نیاز داشتن مدیر میکردن 

منم بیخودی مدیر کردن2روز دیگه برکنارم
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
(06-10-2015، 17:44)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:43)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:42)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی نیس بحرفیمـ -ـــــ-

ژژژژون تو بیا فقط استیک بفرست :|
آآآآآرررررهه حرف بزن |:
منظورمـ مونث بود :\

:V
برات مونث میشم 
آآآآآررررره همیشه سک-ی باش :||
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273 59
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ
(06-10-2015، 17:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچوقت یادم نمیره میخواستم ماشین معلم زبانو خط بندازم  ..
ماشین ناظممون رو خط انداختم :|
امروز دیدمش اومدم اعتراف کنم  .. منصرف شدم :|

من از اين كارا زياد ميكردم-__-
الانم ماشين دخترارو خط ميندازم:>>
گاهي -__-
من يه با ميخ تويله لاستيك ماشين معلم رياضيمنو پنچر كردم
سانتافه داشت***

حقمونه به معلما اتک بزنیم  ._.
ولی اون دخترا چه گناهی کردن ؟

بياي دانشگا ميفهمي-___-
يه استاد ميگه نمره٢طرف ميشه بيست:|
بد منو به خاطر موهام ميندازن:|
و در ضمن از ٢٠ام پاميشن ميرن كلاس تشكيل ميشه ما غيبت ميخوريم-__-
خَر خونا
و در ضمن گند ميزنن تو نمودار-__-

پس بیشتر خط بنداز ..
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
ااااوممم آره علی بیا چت کن فقط |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
سلام-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy
(06-10-2015، 17:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:44)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:43)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:42)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی نیس بحرفیمـ -ـــــ-

آآآآآرررررهه حرف بزن |:

برات مونث میشم 
انگار حالت زیاد خوش نیس آفای نویسنده

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، Silver Sun
(06-10-2015، 17:48)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی نیس بحرفیمـ -ـــــ-

آآآآآرررررهه حرف بزن |:

برات مونث میشم 
انگار حالت زیاد خوش نیس آفای نویسنده

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، Silver Sun ، ḲℑℳℐÅ

یکی نیس بحرفیمـ -ـــــ-

آآآآآرررررهه حرف بزن |:

برات مونث میشم 

VVVVV:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، Silver Sun
(06-10-2015، 17:47)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منبعم ته کشیده :|
امروز مجبور شدم دوتا پست بزنم :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Silver Sun ، Aiden Pearce
(06-10-2015، 17:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2015، 17:47)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منبعم ته کشیده :|
امروز مجبور شدم دوتا پست بزنم :|
یادش بخیر
قبلا روزی 10_15 تا پست میزاشتم کم کم رسید ب 3 تا:|
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان