امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273

(07-10-2015، 15:00)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ey1:...

اویل بازی میکنی ؟
 سپاس شده توسط sober ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، # αпGεʟ
آگهی
(07-10-2015، 15:02)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:57)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم :>
کیمیا یودی دیه ؟؟؟؟=/////
حالا به هر حال سلام =|
 آره کیمیآمـــ
درسا :7

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273 108

آرش خودت میدونی ._.
(07-10-2015، 15:02)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:58)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ج دو تا خانوما
روش های زیادی داره از جمله:
زیر برگمون کاربن میزاشتیم رو یه برگه دیگه کپی میشد بد با هم از کلاس میرفتیم بیرون برگه نوشته شده هرو میدادم به مامور کلاس بقلی:|
هندس فیری و گوشی
عکس :|
و...

حالا پرسال امتحا ن اخر سال بود بعد منو ملیکا تو یه کلاس نبودیم ولی در کلاسامون باز بود من تو کلاس او نا رو میدیدم اونم تو کلاس مارو هیچی جات خالی تل پاتی قضیه رو حل کردیم =||||||||||||||||||

وای منکه ترم ادبیات برگمو با دوستم مهرانا عوض کردیم اینقدر حال داد اخه من هیچی نخونده بودم همرو واسم جواب داد<:::
خخخخخخخخخخخخخخخ وای من برم دوباره الان میام =)
(07-10-2015، 15:00)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:58)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:55)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:51)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:48)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخخخخ امروز به کل کلاس تقلب دادم =|ولی جالبیش اینه که من به جلویی هام مو پشتیام رسوندم بعد اخر کلاس که رفتیم زنگ تفریح همه گفتن درسا دستت درد  نکنه اگه تو نبودی چی کار میکردیم =| یعنی فعالیتو داری =||||

خخخخ همتتون ببرم<:

ماکه اینقد سر کلاس با معلما مسخره بازی میکنیم
امروز دینی داشتیم بعد هممون کسل شدیم خوابمون گرفته بود انقد این زنه حرف میزد =|
بعد اخر کلاس میگه انقد حرف زدین به کارام نرسیدم =|||||||||||||||||||||||||||||
میخواستم بگم مطمعنی ؟؟؟
ولا-__-
زنیکه شالاپت ولی تا دلت بخواد خوردیم =)497

خخخ ماکه اینقدر معلم دینیمونو سوال پیچ میکنیم دیه خودش  می هنگهD:
معلم ما خودش تا اخر حرف میزنه نیاز به سوال پیچ کردن نی =|
امروز 2صفه بیش تر درس نداد =///

این معلم اورانگوتان عربیمونم دیجی کالا راه انداخته تو کلاس داره وسایل میفروشه اینقد خندیدم سرکلاسش^___^
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ
مرسی علی :7777777

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:04)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش خودت میدونی  ._.

خودم نمیدونم:|
یکاریش میکنم-_-
فک کنم باید برم سر کار :ey1:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:05)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠
کار ما کُمک به اَمثال شماست..«
پَس تشکر لازم نیس .-.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:08)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:05)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠
پَس تشکر لازم نیس .-.
امثال من؟

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:10)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:08)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠
پَس تشکر لازم نیس .-.
امثال من؟
بیخیال....
خدافظ ._.!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان