امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273

(07-10-2015، 15:03)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:02)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:57)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم :>
کیمیا یودی دیه ؟؟؟؟=/////
حالا به هر حال سلام =|
 آره کیمیآمـــ
درسا :7
جانم ؟؟؟
+
من امده ام وای وای من امده ام =)
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، ḲℑℳℐÅ
آگهی
(07-10-2015، 15:14)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:03)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:02)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:57)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا به هر حال سلام =|
 آره کیمیآمـــ
جانم ؟؟؟
+

((((:
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273 109
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:03)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:00)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ey1:...

اویل بازی میکنی ؟
رزیدنت اویل؟
بازی میکردم

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲
(07-10-2015، 15:16)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:03)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:00)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اویل بازی میکنی ؟
رزیدنت اویل؟
بازی میکردم

کدومش خوبه برم بخرم ؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:10)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:08)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:05)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی علی :7777777

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠
کار ما کُمک به اَمثال شماست..«
پَس تشکر لازم نیس .-.
امثال من؟
بیخیال....
خدافظ ...
بآشهـ
+َ اگه میشه بمونی بمون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:15)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:14)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا به هر حال سلام =|
 آره کیمیآمـــ
جانم ؟؟؟
+

((((:
هعی دیه همینا تو چه خبرا ؟؟؟؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲
(07-10-2015، 15:03)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:47)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 14:42)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم پارمیدا..
چه خبر؟ ((:
خبر خاصی نی
میخوام به بابابگم این ارور جی تی ایو رفع کنه bathtime
بیچاره بابام 50تومن بخاطر اجرابازی هزینه کردولی اینکه چیزی نیس برا اجرای یه بازی دو و نیم میلیون پول داد

دروغ میگی
چرا 50تومن مگه چی بوده
اون بازی دیگه چی بوده؟؟؟؟؟

بابای من2ساله میخواد واسه من گوشی بخره هنوز نخریده
اون وقت...
:|
جی تی ایو برااینکه دوستش نصب کنه 50تومن داد
برا اجراکردن ادونسد هم لب تاب ایسوس گرف :| شد دو و نیم میلیون

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ηἔ∂Δ
بای بای:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:18)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای بای:|
بابای =|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(07-10-2015، 15:17)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:16)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اویل بازی میکنی ؟
رزیدنت اویل؟
بازی میکردم

کدومش خوبه برم بخرم ؟
چندسال پیش بازی میکردما
2و3شو فک کنم بازی کرده بودم 3ش یه مردی که فک کنم هلیکوپتری که توش بوده منفجرشده و میادبیرون بازامبیا روبه رومیشه
2ش اگه اشتباه نکنم یه دختر جوونی که حتی میتونی لباسشم انتخاب کنی ازاسانسور میادبیرونو اونم بازامبیا روبه رومیشه
به خاطر ترس از زامبی زیاد بازیشون نکردم ولی به نظرم هردوشون خوبن

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان