امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273

از چی صحبت میکنی علی ؟ ._.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
نیو آواتار (:

(07-10-2015، 16:03)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چی صحبت میکنی علی ؟  ._.

نمیدونم اون شب میگفتی جانی فلانه جانی بهمانه |:
کی هس ؟ 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 273 116
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ḲℑℳℐÅ
(07-10-2015، 16:00)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:58)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:53)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:52)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستم محروم شم هرچی دلیل آوردم نشد 

جـو نـگـیـر بـآو :|

هـی مـحـروم شـم مـحـروم شـم -_-

ژون ژون بیا برو تو ک-نم |:
درس صحبت کن درس جواب بگیر /:

بـی تـربـیـتِ دیـ*ـوث :|||

اون عـلـی کـم بـود ، ایـن عـلـی هـم اضـآفـه شـُد -_-

خو این چیه میگی /:
یه جورایی میخوای دعوا  را بندازی 

(07-10-2015، 15:59)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:57)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:56)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:55)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه /:
چی بگمـ والا ?__?

نمیدونم /:
لحنم اینقد بده ؟
 ی مقدار خشن میحرفی انگار دعوا داری
باوش سعی میکنم بهتر کنم لحنمو 
البته این ب من ربطی نداره...
خودت میدونی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 16:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:58)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:53)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:52)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستم محروم شم هرچی دلیل آوردم نشد 

بین علیا من از همه مثبت ترم  ._.

اشتباه میکنی من یه هفته اینجا داشتم از دین صحبت میکردم تو کُجا بودی ؟ -_-
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce
(07-10-2015، 16:04)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 16:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بین علیا من از همه مثبت ترم  ._.

اشتباه میکنی من یه هفته اینجا داشتم از دین صحبت میکردم تو کُجا بودی ؟ -_-

من داشتم ذکر میکردم و تسبیح مینداختم /:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Jack Daniel'ѕ
(07-10-2015، 16:00)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:57)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:55)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2015، 15:53)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا  ما یه دفعه صبح ورزش صبح گاهی داشتیم این اهنگه رو بچه های نهم اورده بودن وقتی گذاشتنش کل حیاط داشتن بالا پایین میپریدن بعد مدیرمون ای وعضو دید اومد اهنگ اسلامی گذاش  یعنی کسل شدیم 25r30 خیلی باحال بود ^_^

خاطرات از سربازی آینده من بیشتره :/
مگه تو خاطرات منو خوندی ؟؟؟؟
بعدشم مگه بده ؟-_-

بد نیست  ..
گفتم خاطرات مدرسه ات از خاطرات سربازی آینده من بیشتره !
تازه تو کلشونو نمیدونی که ما زنگای تفریح میریم پشت مدرسه میرقصیم =|
ولی تا باشه از این خاطرات -__-
توهم انشا الله میری سر بازی رو دست من میزنی =|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
کل مثبت بودن باهام نندازین :|
بای
منم برم دوستان بابای =)
یکی از یکی دیوز ترین ادعای مثبت بودن نداشته باشین |:
علی 2 یه عکس از خودت بزار تو اون تایپکه 
تا حالا ندیدمت |||:
بدرود همگی 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
hello
hello
hello

how low ?
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان