امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

همه میدونن بین چهارتا علی که هست .. علی سام وان از همه مثبت تره !
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، esiesi ، *VENUS* ، sober
آگهی
(08-10-2015، 15:08)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اي خدا :|

عششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششقِ علی 
:777777777777777777777777777

احسان !
 سپاس شده توسط esiesi ، sober
خانوم المیرا

مگه من چیزی ب شما گفتم

یا توهین کردم

خفم نکن گناه دارم

کوشولوام
 سپاس شده توسط sober
(08-10-2015، 15:11)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:09)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:07)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:06)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به توچه به تو چهههه به توووچه بهههه تو چه بههههتوووچههه
به توچه -__-

تنفس کن عششششششششششششششششششششششششششقِ علی :77777
خفه میشی الان :|

(08-10-2015، 15:01)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی پسره خوبیه (:
اگه میگه دوست دارمـ ینی واقعا دوست داره (:
اگه توام دوسش داری باش دوست شو (:

چرا دروغ تحویل بچه ی مردم میدی ؟؟ :| 
علی با همه دخترا همینطوری زر میزنه :| 
خفه کار کن احسان (:

کیمی من ک‌ ت رو دوس دآرم :\

بم دروغ نگو دیه ..
ای احسان...
پسره ی ...... >__<

آورین احسآن ..

پسره‌خوبی هسی ..

بم رآسشو میگی ..

از این ب‌‌ بعد هر کآری دآشم ب تو میگم (:

کیمی ..

دستت درد نکنه دیه‌):
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، sober
(08-10-2015، 15:07)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‌:|||||

حرفی ندآرم دیه ..
ب جون خودم راس میگم 
(08-10-2015، 15:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در راه فحش دادن به تو حتي حاضرم خفه شم :||
پس خفه شو :777777

خفه کار کن احسان (:

++++++++++++++++++++

واه واه واه چقد بی ادب 

آقا من 3573 تا شاهد دارم :|
 کلن چن وقته علیو میشناسی ؟؟؟؟؟؟؟؟ 
یادته یه زمانی مدیر بود ؟؟؟؟
※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 18
(08-10-2015، 15:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه میدونن بین چهارتا علی که هست .. علی سام وان از همه مثبت تره !

وآقعن ؟؟؟

بآبآ یکی ب من بگ ..

یکی میگ بده یکی میگ خوبه ..

من آخر نفهمیدم‌..
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، saba 3
(08-10-2015، 15:11)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:08)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اي خدا :|

کیمیا:از اون موقع بهتری ؟
کودوم موقع؟
آها...
ولش نسیم بیخیالش...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط sober
نسیمی چ عجب
(08-10-2015، 15:13)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:11)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:09)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:07)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 15:06)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنفس کن عششششششششششششششششششششششششششقِ علی :77777
خفه میشی الان :|

چرا دروغ تحویل بچه ی مردم میدی ؟؟ :| 
علی با همه دخترا همینطوری زر میزنه :| 
خفه کار کن احسان (:

کیمی من ک‌ ت رو دوس دآرم :\

بم دروغ نگو دیه ..
ای احسان...
پسره ی ...... >__<

آورین احسآن ..

پسره‌خوبی هسی ..

بم رآسشو میگی ..

از این ب‌‌ بعد هر کآری دآشم ب تو میگم (:

کیمی ..

دستت درد نکنه دیه‌):
ناراحت نشو هلی جون :>
خب من گفتم شاید علی واقعا دوست داشته باشه ک گفتم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط sober
(08-10-2015، 15:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه میدونن بین چهارتا علی که هست  .. علی سام وان از همه مثبت تره !
علی :| 
خیلی $^*%%$&% ای 

آدم دروغ گو رو سگ ***** :>>>>
(08-10-2015، 15:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان !

بله ؟ 

ظاهرا اینجا راست گفتن جرمه ...
خدافظ
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، *VENUS* ، saba 3 ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان