امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

♫♪♫
بازم
یاد گذشته افتادم
شبی که دل بهت دادم
اون شب سرد پاییزی نمیره یادم
وقتی که گفتی
به همه جز تو بی اعتمادم

حالااااا
سرنوشت کرده مارو از هم جدا
خیلی دلم تنگه واسه اون روزا
دلم اروم نمیگیره
مننننننننن
نتونستم دووم بیارم بی تو
حالم بد شد از وقتی که رفتی تو
چشام به در مونده خیره♫♪♫
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 69
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(09-10-2015، 12:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

(09-10-2015، 12:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد سخته ادم بدون موبایل باشه ..
:4fv:

ناموسا درکت میکنم ):
شیشمین روزیه که مدرسه گوشیمو گرفته 
گوشی برده بودی؟
ی سال جاسوس کلاس لومون داد !
من گذاشته بود توی لالی نیمکت نمیدونم چجوری پیدا کردن!
همشم توی گروهامون دختر بود اون زمان وایبر داشتیم .. فک کنم سال دوم بودیم .. مشاورمون پدرمونو دراورد تک تک مخاطبا و گالری مونو چک کرد ..  Angel

(09-10-2015، 12:06)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بییشتر از علی درکت میکنم :| 

3 هفتس ک گوشیم سوخته >__<

کاش با دوچرخه نمیافتادم تو استخر :| 

سه هفته ؟ من کلا ی روزه گوشی ندارم دارم روانی میشم البته باس انگیزه هم باشه ک ادم دلش برا گوشیش تنگ بشه (:
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، Aiden Pearce ، Silver Sun
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237767&pid=3097203#pid3097203
به نظرم کمه؟:|
شما چی فکر می کنین؟

سلام آقا اهورا
خوبین؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، esiesi
(09-10-2015، 12:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسن الان گوشیم دسته ناظمه :|
ولی استرس ندارم قبلش فلش کردم 4fvf
الان گوشی قبلی داداشم دستمه
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Silver Sun ، esiesi ، Aiden Pearce
(09-10-2015، 12:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

ناموسا درکت میکنم ):
گوشی برده بودی؟
همشم توی گروهامون دختر بود اون زمان وایبر داشتیم .. فک کنم سال دوم بودیم .. مشاورمون پدرمونو دراورد تک تک مخاطبا و گالری مونو چک کرد ..  Angel

:230:
وایییی چک میکنن  ؟ 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، esiesi
(09-10-2015، 12:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشی برده بودی؟

سه هفته ؟ من کلا ی روزه گوشی ندارم دارم روانی میشم البته باس انگیزه هم باشه ک ادم دلش برا گوشیش تنگ بشه (:

تکبیر :||||||||

آره T__T
دارم از خماری میمیرم :7 
با دوچرخه افتادم تو استخر :| 
دقیقا روی فواره :| 
فواره هه کج شد :| 
 سپاس شده توسط sober ، Aiden Pearce ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(09-10-2015، 12:13)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چی فکر می کنین؟

سلام آقا اهورا
خوبین؟

سلام نسیم جان مرسی شما خوبی؟
+
اینجا همه گوشیاشون ب فناست؟البته اگه گوشی داشتیم فلش نمیومدیم(:
 سپاس شده توسط sober ، Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، esiesi
(09-10-2015، 12:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:13)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چی فکر می کنین؟

سلام آقا اهورا
خوبین؟

سلام نسیم جان مرسی شما خوبی؟
+
اینجا همه گوشیاشون ب فناست؟البته اگه گوشی داشتیم فلش نمیومدیم(:
نظریه بیار زیبایی بود |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط esiesi ، sober
(09-10-2015، 12:14)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

ناموسا درکت میکنم ):
گوشی برده بودی؟

:230:
وایییی چک میکنن  ؟ 

اره صدرصد .. مشاور مادر فلان ما ک چک کرد .. بعضیا رو هم گزارش داد ! باز خوبه من چیزی نداشتم فقط شماره چهارتا دختر بود .. حتی تو گروه راجبع قرارای اکیپیمون حرف زده بودیم ب اونا هم گیر داد .. ب عکس دخترای گروه ب همچی !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce ، esiesi ، sober ، # αпGεʟ
(09-10-2015، 12:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسن الان گوشیم دسته ناظمه :|
ولی استرس ندارم قبلش فلش کردم 4fvf
الان گوشی قبلی داداشم دستمه
تخم . |:
من بک آپ نداشتتم ))):

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط esiesi ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان