امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○دینِت!؟وعقایدت!

سلــــآمـ دوستان!

بنده به عنوان مدیر مذهبی
تصمیم گرفتم نظر
شخصیتون
رو در مورد
دینی
که
دارید بدونم!
چون اخرش یه نتیجه قشنگی رو میخوام انجام بدم!
از همه با هردینی که دارید
خواهش میکنم تو این
تایپک شرکت کنید!

• شرایط ارسال:
  1. اول دینتون رو مینویسید!
  2.  نظرتون رو در مورد دینتون میگید!
  3. یک جمله از کتابتون یا اگه فرد مقدسی در دینتون بود مینویسید و در اخر نظرتون رو میگید!
  4. بعد عقایدتون رو درمورد دینتون میگید!+اینکه به اون جمله ای که نوشتید عمل میکنید یا نه!
  5. و در اخر نظر شخصیتون رو که اینکه دوست دارید دینتون رو و یا نه!یا اینکه مجبور شدید و.. از همین نظرا مینویسید
  • در اخر من یه جمع بندی میکنم! و نتیجه بحثاتون رو مینویسم!
  • نظراتی که شرایط رو نداشته باشن حذف میشن!

نقل قول: اینجا جای  نتیجه گیری از ارسال هاست!منتظر باشید!

..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، saeedrajabzade ، ایرانی اسلامی ، Silver Sun ، # αпGεʟ ، oprah vinfrey ، ✘Nina✘ ، tati2013 ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ ، ~ aylin ~ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، Interstellar ، omidkaqaz ، .مانیا مانیا ، ραяα∂ιѕє- ، امیر حسین 222 ، Tɪɢʜᴛ ، sober ، mohsenniceboy ، mr.destiny
آگهی
هو الحق

- اسلام (شیعه)
-نظرم... به نظرم ادیان به خودی خود نمیتونن بد باشن... اصل همه دیان بر پایه پاکی و درستیه ممکنه احکامشون ایراد داشته در نتیجه خرافاتی که در طول سالها بهش وارد کردند...
شیعه هم همینه... پر از خرافات و تعصب شده... مثل خییییییلی از ادیان دیگه... ولی اصلش به نظرم خوبه...
-لا اکراه فی الدین
عقایدمو که تو بند دو گفتم، این جمله سرلوحه زندگی منه اصن =)))
یکی از اساسی ترین بندهای حقوق بشر و ازادی اندیشه ست...
کاش حداقل خود ما مسلمونا بهش عمل کنیم و با تفسیرهامون ازش گند نزنیم بهش...
- ببین من تعصب خاصی رو دینم ندارم که خودمو ملزم کنم حتمااا همه احکامشو انجام بدم...
تک تک احکامش و حرفایی که به نقل از بزرگانش یا درباره بزرگانش میزنن رو با پیامبر درون یعنی عقلم میسنجم
اگه احکامش برای خودم یا دیگران مضر بود انجام نمیدم ودرموردش بحث میکنم و تا قانع نشم رد میکنم، در غیر اون صورت سعی میکنم انجام بدم...

پ.ن: یکی از بهترین تاپیک هایی بود که تو بخش مذهبی دیدم، امیدوارم استقبال شه و از این کارا بیشتر بکنی خانم مدیر ^___^
○دینِت!؟وعقایدت! 1
The music feels better
○دینِت!؟وعقایدت! 1

پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، ایرانی اسلامی ، sober ، Silver Sun ، # αпGεʟ ، ✘Nina✘ ، oprah vinfrey ، esiesi ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، Hitchcock ، ~ aylin ~ ، mohsenniceboy ، ناز خوشگله
♥به نام خدا(:
-اسلامـ(شیعه)
-اسلـآم من اسلامی نیست که الان وجود داره! من به اسلامـ ناب محمدی اعتقاد دارم و خواهم داشت همان اسلامی که منو به صلح دعوت میکنه حتی بادشمنی که بدترین برخورد رو با من داره ..اسلام هیچوقت برای من زشت نمیشه! حتی اگر کسانی درصدد اینکار باشند!
-بسم الله الرحمن الرحیم!--->متداول ترین سراغاز قران---->به نام خداوند بخشنده مهربان!
-عقیده من وجود اkسانیت در دل های مردمه!عقیده من تمام و کمال در دو کلمه خلاصه میشه انسانیت و منطق..|| درمورد جمله ای که گفتم اگه هرروز که بیدار بشم به یاد خدا باشم همه چیز تا شب طبق رواله چون به یاد ان بالایی ام(:
-درگوشم قران خوانده شد حتی به اختیار من نبود طبق رسم بود!رسمی ارزنده که سراغازش اسم خداست |{خدا بزرگتر است!}| وقتی خالقم باشه مهم نیست چه دینی دارم مهم اینه با یاد اون انسانم!اگه اسلام سرلوحمه چون ذره ذرش با گفتار و زیبایی خداست(:

نقل قول: پ.ن: یکی از بهترین تاپیک هایی بود که تو بخش مذهبی دیدم، امیدوارم استقبال شه و از این کارا بیشتر بکنی خانم مدیر ^___^
*ممنون از اینکه اولین نفر بودی سعید دلگرمم کردی(:
..

[ ᴇvɪʟ ]

..
پاسخ
 سپاس شده توسط ایرانی اسلامی ، saeedrajabzade ، ✘Nina✘ ، oprah vinfrey ، sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، Hitchcock ، ~ aylin ~ ، ناز خوشگله ، mohsenniceboy
اسلام
اهل سنت پیامبرم هستم و شیعه کسی که خداوند منت گذاشت بر بندگانش و اون رو وزیر پیامبر قرار داد

اینم از جملهSadتصمیم گرفتم استخاره ای نهج البلاغه رو باز کنم و بنویسم)

اصحاب و یاران حضرت محمد که حافظان اسرار او میباشند میدانند که من حتی لحظه ای مخالف فرمان خدا و رسول او نبودم
بلکه با جان خود پیامبر را یاری کردم
در جاهایی که شجاعان قدم هایشان میلرزید و فرار میکردند.
آن دلیری و مردانگی را خدا به من عطا فرمود
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○دینِت!؟وعقایدت! 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○دینِت!؟وعقایدت! 1

پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، ایرانی اسلامی ، ✘Nina✘ ، oprah vinfrey ، saeedrajabzade ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، Hitchcock ، ~ aylin ~ ، sober ، mohsenniceboy
به نظرم ما به اندازه ی تمام آدم های روی زمین دین داریم، چون خدا برای هر کس یک شرایط ، یک ویژگی شخصیتی و فکر و برداشت از هر چیزی در نظر میگیره و نمیشه گفت همه یک شیوه برای زندگی دارن و خدا بر اساس یک شیوه بین اونها عدالت و لطفشو برقرار میکنه و شرایط اونارو در نظر نمیگیره که گاهی بر این اساس یک مسلمان که فقط اسم اسلام رو شنیده خیلی پایین تر از یک غیر مسلمان قرار میگیره و به نظرم ادیان مثل اون کتابه هستن که معلم میگه استفادش تو این مدل امتحان مجازه و تو میتونی ازش استفاده کنی و زودتر و راحتتر به جواب دقیق برسی!!
تو امتحان"کتاب باز" کتاب من اسلامه.
همیشه دوست داشتم و تاحدودی سعی کردم خوب باشم و یک بیشعور مقدس مآب نباشم(یک نوع بیشعور در کتاب بیشعوری) به نظرم در رابطه با دینم همین کامل باشه.
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، saeedrajabzade ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، Hitchcock ، ~ aylin ~ ، ایرانی اسلامی ، sober ، mohsenniceboy
-اسلام(شیعه) هستم ..
-من ب شخصه دین رو کلا وسیله خوبی نمیدونم .. نه اسلام کلا هر دینی تو هر دوره ای یه وسیله ای شده برا قدرت طلبا .. ولی در کل بخوام بگم طبق تحقیقاتی ک من راجبع اسلام کردم واقعا کامله ولی اجرا کننده های خوبی نداره ..
-جمله زیاد هست .. فکر میکنم همون جمله سعید بهترین باشه در دین اجباری نیست ..
-عقیدم راجبع دینمو گفتم واقعا کامله .. ولی نیاز ب به روز رسانی داره برای دوره پیامبر واقعا خوب بود ولی تو این دوره با این تکنولوژی به درد نمیخوره .. به اون جمله هم اره عمل میکنم فرد متعصبی نیستم ..
-هیچ حس خاصی ندارم چون اجباری بوده! اگه از اول ازاد بودم و میتونستم با تحقیق ی دینی رو انتخاب کنم خیلی جریان فرق میکرد ..
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، saeedrajabzade ، ✘Nina✘ ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، Hitchcock ، ~ aylin ~ ، ایرانی اسلامی ، sober ، # αпGεʟ ، mohsenniceboy
اسلام ( شیعه)
-به نظر من اسلام یه دین کامل و درست هستش و اگه کسی واقعا به تمام گفته هاش عمل کنه بی عیب و نقص میشه
-جمله خاصی تو ذهنم نیس.
- گفتم که دین کاملی و درست هستش اما ما هیچ کدوم بهش عمل نمیکنیم و خیلی افراد کمی بهش پایبندن.امروزه قانون هایی وجود داره که دیگه نمیشه با دنی که نوشته شده هماهنگ باشه.با اینکه تو قران خیلی چیزا هایی مطابق با امروز نوشته اما بازم با زندگی امروزی جور در نمیاد.من به -بعضی از گفته های دینم عمل نمیکنم با اینکه درست هستن من برای خودم عقاید دیگه ای دارم(مثلا چند نفر تا حالا بهم گفته نماز اجباری و ثوابش زیاده وچیزی نمیتونه جاشو بگیره اما من ترجیح میدم  تو دلم ساعت ها با خدا حرف بیزنم حتی گریه کنم و اینو به عنوان نماز خودم قرار بدم نه اینکه هر روز رو به قبله وایسم و تو فکرم چیز دیگه ای باشه و نمازم و زود زود بخونم تا تموم بشه.
-دینم رو دوس دارم اما قطعا نه تو این مدل .قطعا اگه از اول دینم چیز دیگه ای بود اسلام رو انتخاب نمیکردم.
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، Hitchcock ، ~ aylin ~ ، ایرانی اسلامی ، sober ، mohsenniceboy
اسلام (شیعه)

-مبانی دین اسلام همان مبانی است که 1400 سال قبل توسط وحی بر قلب نازنین رسول خدا(ص) نازل شده بود و ایشان مجری این احکام بودند

علما دین هم همان معارف را برای نسل های بعدی حفظ کرده اند که در این عصر هم به دست ما رسیده است

فقط مسایل مستحدثه مورد مناقشه است که ان هم علما با اجتهاد خود از قران و سنت، راه را مشخص می کنند

-الیس الله بکاف عبده

ایا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟

اسلام دین قانون و عمل است، نه ریاضت و رهبانیت. اسلام یک دین میانه‌رو است؛ تشویق به کمک فقیران می‌کند ولی تشویق به ترک دنیا نمی‌کند. اسلام بر رفتار درست تاکید می‌کند: شراب‌خواری و قمار منع شده‌اند و مسلمان موظف است از خوردن غذای حرام خودداری کند. مسلمان می‌تواند مستقیماً با خدا راز و نیاز کند و لزوماً نیازی به واسطه فیض نیست. مسجد تنها مکان تجمع است و مانند کلیسا دارای قدرت مذهبی نیست. اسلام، برخلاف یهودیت، پس از ظهور به سرعت دینی جهانی می‌شود و مردم را به مسلمان‌شدن تشویق می‌کند ولی اصرار زیادی بر مسلمان‌ کردن ندارد.

اسلام آیین حق الهی است و آخرین و کاملترین و بهترین دین در تامین سعادت بشری و جامعترین دین در تامین مصالح دنیوی و اخروی انسانهاست

دینی که تمام نیازهای بشر را در امور و نظام های فردی و اجتماعی و سیاسی بر می آورد. دین اسلام آخرین دین است و دیگر انتظار آمدن دین دیگری را نداریم تا بیاید و بشر را از ظلم و فساد و تباهی نجات بخشد به ناچار روزی فرا خواهد رسید که آیین اسلام قوت و نیرو می گیرد و سراسر جهان را تحت سیطره عدالت و قوانین متقن خود در می آورد. (نظر کلی)

خداى تعالى سببی است که تمامى سبب‌ها بدو منتهى می‌شود، در نتیجه وقتى او چیزى را اراده کند بجا می‌آورد و به خواسته خود می‌رسد، بدون این‌که اراده‌اش دگرگونى پذیرد

تایپک جالبیه Smile فقط اگه میشه زمان نتیجه گیری رو بزارید یا عداقل حد نصاب نظر هارو بگید ممنون
پاسخ
 سپاس شده توسط ایرانی اسلامی ، L²evi ، ✘Nina✘ ، sober ، mohsenniceboy
اسلام (شیعه)
دین من دین حقه...
 دین اسلام کهنه شدنی نیست شکی نیست که روز به روز در زندگی بشر تحولات ایجاد میشه ولی دین اسلام دین زنده و جاودانه است.

كهنگي در قوانيني كه حقايق رو بيان مي‌كنه، راه ندارد و اگه قانوني مطابق با سرشت انسان باشد، هميشه باقي است و اسلام راهي است كه دستگاه آفرينش به انسان نشون داده و آيين و مقرراتي است كه با طبيعت ويژه‌ي انسان، مطابقت و هماهنگي داره و مي‌تونه پاسخ‌گوي نيازهاي واقعيِ انسان در هر زمان باشد و بديهي است كه انسان، در هر زمان و مكان و با هر وضعي كه زندگي كنه همين طبيعت و فطرت انساني خود را دارد؛ امّا مقرراتي كه مربوط به حوادث روزمره‌ي زندگيه، به تدريج مورد نياز واقع مي‌شه با تغيير شرايط، عوض مي‌گردد (مانند: احكام مالي، انتظامي و نظامي ، مسائل مربوط به ارتباطات، اداره‌ي شهرها و ...) اين‌ها احكامي است كه زمام آن به دست والي و متصدي حكومته او ميتونه در قلمرو حكومت و ولايتش، همان تصميمي را بگيرد كه صاحب خانه درباره‌ي خانه‌اش مي‌گيرد؛ مشروط بر آن‌كه اين تصميم‌گيري‌ها به مصلحت جامعه باشه و براي ايجاد روحيه‌ي تعاون و همكاري، از نظر ديگران استفاده بکنه، برنامه‌ها را با مشاركت عموم به اجرا دربیاره..
در مقابل، دسته‌اي از احكام، ثابت و دايمي نيستند، بلكه راه تغيير در آنها باز است و اسلام به ولي امر اجازه داده است، تا بر طبق مصالح و در پرتو احكام ثابت، آن را تعيين كنه؛ و آنچه اين احكام را براي ولي امر معين مي‌سازه شرايط و مقتضيات زمان و مكان و مصالح جامعه است.

بنابراين مقررات و احكام دين چون ريشه در فطرت آدمي دارند و از احتياجات و نيازهاي ثابت و هميشگي بشر برخاسته اند ، جاودانه و تغيير ناپذيرند، زيرا نه گوهر آدمي تغيير مي‌پذيرد و نه آن احتياجاتي كه در عمق ساختمان جسمي و روحي بشر و در طبيعت زندگي اجنماعي او ريشه دارد.
در عين حال در دين اسلام احكام موقتي و مقطعي وجود دارد كه پاسخگوي نيازهاي متغير انسان است و باعث سازگاري دين با متقضيات زمان و مكان هاي گوناگون براي بشر مي‌گردد و جاودانگي و ماندگاري دين اسلام نيز در همين¬‍‌جا ريشه دارد.
○دینِت!؟وعقایدت! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ~ aylin ~ ، ایرانی اسلامی ، L²evi ، ✘Nina✘ ، sober ، mohsenniceboy
دوستان قرار نیست جواب دوستاتونو بدید
اونا تو جمع بندی گفته میشه
لطفا مث اون چیزی که گفتم جواب بدید
اگه نباشه پاک میشه!
..

[ ᴇvɪʟ ]

..
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، ~ aylin ~ ، saeedrajabzade ، ایرانی اسلامی ، ✘Nina✘ ، # αпGεʟ ، sober ، mohsenniceboy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: