امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(09-10-2015، 18:45)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو ساعت دیگه نیستم تا نمیدونم کی|:

+
اهور سپاس بده(:

سپاس دادم ..
کامل بزار (:
 سپاس شده توسط sober ، Silver Sun ، omidkaqaz
آگهی
این دفعه ندا دیگه تکونده با این تایپک :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=246659

برین ببینین ، تایپکش عالیه ..
 سپاس شده توسط sober ، bOoOoOy ، omidkaqaz
باشه باشه..

منم از پورشه متنفرم
 سپاس شده توسط Interstellar ، sober
(09-10-2015، 18:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:38)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه
عارین مدیر گ ا میشه یا نمیشه؟؟؟:|
هرچند من بیشتر روحرف پسرا حساب میکنم اسی:|

کی رو میگید؟

چه کتابی:|
هیچی بیخی
تو گ ا اسپم داریم یانه؟

تو صفحه اول نوشته شده ک شکلک خالی و نقطه و این چیزا اسپم محسوب میشه !

اخه بعضیا میگفتن نیست واسپم هم میدادن برا همون یکم گیج شده بودم:|
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 18:47)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:43)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:41)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی چیزا تو زندگی آدم مثل یه خواب خوش می مونه....
وقتی بیدار بشی نیس

نام کتاب:فصل بادبادک ها
نویسنده:مهسا زهیری

خداحافظ همه^_^

مثل پل واکر .. (:

خدافظ ..

(09-10-2015، 18:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:40)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از پورشه متنفر باش.. T___T
چرا؟
عشقمه که..

اشکل نداره..
ولی من تا ابد متنفر میمونم.. (:

چرا خب؟

چون مرگ پل واکر به خاطر پورشه بوده..
اگه ماشین دیگه ای بود زنده میموند..
من میرم گریه کنم تا بمیرم..

خدا بیامرزتت

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 104
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 18:45)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:40)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم اهورا..

آرمینا نه آرمیتا..

چجوری یادت نیست؟

---------

ای خدا:|

چرا؟
عشقمه که..
Mge mn nbodm :VVV
تو عشقم نیستی..
تو زندگیمی اصن :||
 سپاس شده توسط sober ، bOoOoOy
(09-10-2015، 18:48)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:47)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:43)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:41)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی چیزا تو زندگی آدم مثل یه خواب خوش می مونه....
وقتی بیدار بشی نیس

نام کتاب:فصل بادبادک ها
نویسنده:مهسا زهیری

خداحافظ همه^_^

مثل پل واکر .. (:

خدافظ ..

چرا؟
عشقمه که..

اشکل نداره..

چرا خب؟

خدا بیامرزتت

خدا رفتگان شما رو هم بیامرز.. (:
(09-10-2015، 18:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:45)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم اهورا..

آرمینا نه آرمیتا..

چجوری یادت نیست؟

---------

ای خدا:|

چرا؟
عشقمه که..
Mge mn nbodm :VVV
تو عشقم نیستی..
تو زندگیمی اصن :||
Khanomm ^_^*
 سپاس شده توسط *VENUS*
(09-10-2015، 18:49)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:48)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل پل واکر .. (:

خدافظ ..

اشکل نداره..

چرا خب؟

خدا بیامرزتت

خدا رفتگان شما رو هم بیامرز.. (:

منظور خودت بودی دیگه ...

[ ʙғғ#]

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 104
(09-10-2015، 18:45)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام پیتزا داریم دلتووووووووووون بسوزه

هرچند معمولا شبا فست فود میخوریم

نوش جونت :|

کیبور گوشی من مشکل داره نام کاربریت کامل نمیاد برام ...

اسمت چیه ؟!
 سپاس شده توسط bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان