امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(09-10-2015، 20:32)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:31)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:27)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خودمو کشتم نصب نشد..

بهتر:|

بازی به این خوبی.. :|
البته هیچی gta 5 نمیشه..
Cj.. (((:

چون زشته میگم
بد اموزی داره:|

من دیگه حرفی ندارم.. :|
 سپاس شده توسط sober
آگهی
(09-10-2015، 20:32)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:31)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:27)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خودمو کشتم نصب نشد..

بهتر:|

بازی به این خوبی.. :|
البته هیچی gta 5 نمیشه..
Cj.. (((:

چون زشته میگم
بد اموزی داره:|

/:
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 20:33)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:26)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:21)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:20)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا..
چون ناراحتین:|

(09-10-2015، 20:21)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=246591&pid=3095981#pid3095981

نوشته خودته یا نه؟
نه
اولش نوشتم اسم نویسنده رو
من قلم خوبی ندارم-_-
میخوام شعرامو بریزم دور-_-
اها اخه نخوندم فقد دیدم رمانه
چرا اتفاقا خوب مینویسی 
اون رمانت خوب بود ولی ادامش نمیشدی کع

اینا رو برای دلخوشی من میگی دیگه؟!

منم تو رمانت هستم؟
تو منو بیار
منم ادامه میدم
نه
باشه با احسان هماهنگ میکنم
ولی اخه رمان ما یه ذره چیزه مطمینی میخوای بیای؟
 سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy
سلام بچززززززززززززز ._________.
 سپاس شده توسط sober ، Interstellar
(09-10-2015، 20:35)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
 سپاس شده توسط sober ، Spell †
آره آرش میخوام

ماهان جان؟
میشه اینو بخونی و بگی ادامه بدم یا نه؟http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=239935
 سپاس شده توسط Interstellar
(09-10-2015، 20:36)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:35)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

چ با ذوق گفتم ُ چ طوری ج دادی :'|

خوبی شیروان ؟ ^_^
 سپاس شده توسط sober ، Interstellar
پووووووووووووووووووف

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 118
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 20:37)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آرش میخوام

ماهان جان؟
میشه اینو بخونی و بگی ادامه بدم یا نه؟http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=239935

من کلا رمان نمیخونم..
مگه اینکه ژانرش ترسناک باشه اونم شاید..
اصلا حوصلشو ندارم..
میشه نخونم..؟
میخونم .. :|

(09-10-2015، 20:38)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:36)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

چ با ذوق گفتم ُ چ طوری ج دادی :'|

خوبی شیروان ؟ ^_^
ببخشید.. *_*
آره.. تو خوبی؟ (((:
 سپاس شده توسط sober ، Spell †
(09-10-2015، 20:39)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 20:37)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آرش میخوام

ماهان جان؟

من کلا رمان نمیخونم..
مگه اینکه ژانرش ترسناک باشه اونم شاید..
اصلا حوصلشو ندارم..
میشه نخونم..؟
میخونم .. :|

هر طور راحتی عزیزم
یه رمان بود اما اسمش یادم نیس
در مورد یه پسره بود که جن گیر بود!
هرچی فکر می کنم اسمش یادم نیس
سه جلد بود
 سپاس شده توسط Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان