امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذا های کره ای

#1
جیم(تخم مرغ بخار-پز)
مواد لازم:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار� �� �� � لازم
اب................................نصف لیوان
طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .


اطلاعات لازم:
گرن : تخم مرغ
جیم : بخار-پز
مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)


مواد لازم:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م� �� �� �� � ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.


اطلاعات لازم:
مو : تربچه سفید
گوچو کارو : پودر فلفل قرمز
گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)

مواد لازم:
سیب زمینی...................یک عدد درشت
روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده..........................2عدد
نمک...........................به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.
اطلاعات لازم:
گم چه: سیب زمینی
بوگم: تفت دادن

سون پیان(نوعی کیک)

مواد لازم:

پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:



بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . وقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند
دنجان جیگه(سوپ سس سویا)

مواد لازم:
سیب زمینی متوسط.................................1 عدد
کدو سبز متوسط.....................................1 عدد
دوبو.......................................... ..........1 تکه
پیازچه...................................... ...........2 ساقه
دنجان....................................1 قاشق غذاخوری
ملچی.......................................... .........1 عدد
فلفل سبز تند.....................................به مقدار کم
فلفل شیرین......................................ب ه مقدار کم
سیر له شده........................نصف قاشق چایخوری



طرز تهیه

نصف یک قابلمه کوچک را اب معدنی می ریزیم و تا به جوش امدن ان را حرارت می دهیم حدود 10 عدد ملچی را به درون ظرف اضافه می کنیم(اگر ملچی در دست نبود می توان اب گوشت یا میگو را جایگزین کرد)سپس یک قاشق غذاخوری دنجان را افزوده و بعد یک سیب زمینی راپوست کنده و به داخل قابلمه می ریزیم. بعد کدو را با پوست خرد کرده و اضافه می کنیم. سپس دوبو را به تکه های متوسط تقسیم کرده و در قابلمه می ریزیم.فلفل تند وفلفل شیرین را افزوده و در نهایت سیر له شده و پیازچه را اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه شعله را خاموش و غذا را سرو می کنیم(غذا باید داغ سرو شود)
اطلاعات لازم

دنجان: لوبیای سویا که به صورت سس در امده است. لوبیای سویا را نمک زده و به مدت طولانی نگهداری می کنیم تا به صورت سس در اید.
دوبو:پنیر سویا
ملچی:ماهی کوچک شور خشک شده که در کره به وفور یافت می شود.
طرز تهیه bibimbap غذای کره ای معروف !
مجموعه : آموزش هنر آشپزی

این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.
مواد لازم:
برای 4 نفر
2 هویج کوچک
1 عدد ترب سفید کوچک
1 عدد کدو سبز کوچک
1 دسته اسفناج
1 دسته کلم بروکلی
1 فنجان قارچ خشک شده
400 گرم فیله گوساله
4 تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
3 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
4 فنجان برنج سفید پخته شده
4 کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل
برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.
فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.
قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.
هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.
 

 
در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته  و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی  و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.
در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.


کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.
(دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)
ردم کره بیشتر سبزیجات می خورند.انواع کلم را همراه با غذا میخورند وبه شکلها ی مختلف به صورت ترشی،خام،برای لقمه گرفتن و…
یک دسر یا در واقع ترشی معروف هم دارند به اسم کیم چی که از یک نوع خاص کلم درست میشه که تو ایران خیلی کم دیده می شه،که این را با هر غذایی می خورند و به قولی براشون خیلی مقدسه مثل نان که برای ما مقدسه.
بیشترین گوشتی که مصرف میکنند گوشت خوک هست که البته ارزان هم هست،بعد از آن مرغ وبعد گاو هم از نظر قیمت وهم مقدار مصرف.
گوشت گوسفند اصلآ نمی خورند وبه ندرت پیدا میشه وخیلی گران.
بیشتر غذاهای کره ای ها به صورت خام یا نیم پزه.مثلآ یه نوع ماهی هست که خام میخورندویا میگو.
انواع موجودات دریایی دا میخورند:خرچنگ، کوسه، نهنگ، اختاپوس، ماهی مرکب، صدف، انواع ماهی ومیگووحتی یک نوع کرم خاص هم هست که می پزند ومیخورند.
جلبکهای دریایی رو هم بعداز یکسری عمل آوری های خاص همراه غذا میخورند.
غذای اصلی آنها برنج است که هر سه وعده البته به مقدار کم میخورند.نان ندارند یعنی به اون صورت که ما تو ایران داریم نه، فقط نون تست دارند.
تقریبآ همه میوه ها را دارند شاید با کمی تفاوت توی شکل بعضی ها.
چای سیاه ندارند، چای سبز وقهوه ویکسری نوشیدنی های دیگه می خورند.
حالا خیلی ناراحت نباشید هنوز امیدی هست.اول اینکه به خیلی از غذاهاشون عادت می کنید و حتی براتون خوشمزه می شه ودوم اینکه یکسری رستوران وفروشگاههای ترکی و پاکستانی هم در بعضی از شهر ها هست که هم گوشت حلال وهم مواد غذایی شبیه ایران دارند.
اين روز ها در كره هياهويي به پاست . جشنواره فانوس ها جشنواره اي كه با فرهنگ كشور هاي همچون چين ، كره و ژاپن مرتبط است . فانوس نماد روشنايي و شادمانيست و همچنين خبر هاي خوش . اين بار اين جشنواره در كره برگزار شده و هدف از اين كار بدست آوردن توريست و همچنين معرفي فرهنگ كشور كره به توريست هاي كشور هاي ديگه . در اين مراسم بيش از 20 استان از كره در شهر سئول شركت كرده اند كه توانسته اند بيش از 10000 فانوس را روشن كرده و حال و هوايي خاص به شهر سئول بدهند . اين مراسم از تاريخ 11 نوامبر تا 15 نوامبر ( امروز 25 آبان ) ادامه خواهد داشت
بوچیم گه(نوعی کوکو)
مواد لازم:
هویج متوسط........................نصف
قارچ................................3عدد
پیاز.................................1عدد
سیب زمینی متوسط..............نصف
کدو.................................نصف
ارد سفید.....................نصف لیوان
تخم مرغ...........................5عدد
نمک.............نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه.......نصف قاشق چایخوری
اب............................نصف لیوان
طرز تهیه:
همه سبزیجات را خیلی ریز خرد می کنیم و مقداری اب را به انها افزوده و سپس ارد را به مخلوط حاصله می افزاییم. بعد انها را به خوبی بهم می زنیم به طوری که به صورت مایه کوکو در اید.(البته این مایه نباید خیلی سفت شود). حال کمی روغن در تابه ریخته و صبر می کنیم داغ شود.مواد را به صورت لایه نازک و گرد در روغن داغ ریخته و وقتی که یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا سرخ شود.(این غذا مثل کوکوی ما ایرانی هاست)
:بگم بب(برنج تفت داده شده)
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط......................نصفی
هویج متوسط.............................نصفی
کدوی سبز متوسط.....................نصفی
قارچ....................................4 عدد
برنج پخته شده..........................250 گرم
روغن زیتون...........................2قاشق
گوچوجان............................به میزان دلخواه
سویا سس........................یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از 10 دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید

گرن جیم(تخم مرغ بخار-پز)
مواد لازم:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار۠ ? لازم
اب................................نصف لیوان
طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .
مو سنگ چه (سالاد تربچه سفید)

مواد لازم:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م٠ ? ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.
گم چه بوگم(سیب زمینی تفت داده شده)
مواد لازم:
سیب زمینی...................یک عدد درشت
روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده..........................2عدد
نمک...........................به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.
اطلاعات لازم:

گم چه: سیب زمینی

سون پیان(نوعی کیک)

مواد لازم:

پودر برنج..............................نیم کیلو
اب................................به مقدار لازم
لوبیای سفید و قرمز................250 گرم
شکر.....................................1 لیوان
نمک.......................1 قاشق چایخوری
کنجد......................1 غذای مرباخوری
طرز تهیه:
پودر برنج را با اب خمیر کرده و با دست به صورت ورقه های نازک در اورید.سپس مقداری لوبیای قرمز و سفید پخته شده را با شکر و نمک و کنجد مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط فوق را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید.بعد صدفها را داخل بخار-پز گذاشته تا بپزدند. بعد از اماده شدن در ظرفی چیده و مقدار کمی روغن کنجد روی ان بریزید.
اطلاعات لازم:

بخار-پز: یک قابلمه که یک سوم ان را اب ریخته ایم روی شعله قرار داده و روی قابلمه یک صافی فلزی به اندازه در قابلمه گذاشته . ووقتی اب قابلمه جوش بیاید موادی که داخل صافی هستند با بخار پخته می شوند.
البته امروزه بخار-پزهای مدرن کارها را اسان کرده اند

حالا به نظرتون غذا های  کره ای  ساده نیستن؟؟؟


حالا اینم کیم چی
این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.
مواد لازم:
برای 4 نفر
2 هویج کوچک
1 عدد ترب سفید کوچک
1 عدد کدو سبز کوچک
1 دسته اسفناج
1 دسته کلم بروکلی
1 فنجان قارچ خشک شده
400 گرم فیله گوساله
4 تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
3 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
4 فنجان برنج سفید پخته شده
4 کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل
برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.
فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.
قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.
هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.
 

 
در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته  و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی  و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.
در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.


کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.
(دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)
ردم کره بیشتر سبزیجات می خورند.انواع کلم را همراه با غذا میخورند وبه شکلها ی مختلف به صورت ترشی،خام،برای لقمه گرفتن و…
یک دسر یا در واقع ترشی معروف هم دارند به اسم کیم چی که از یک نوع خاص کلم درست میشه که تو ایران خیلی کم دیده می شه،که این را با هر غذایی می خورند و به قولی براشون خیلی مقدسه مثل نان که برای ما مقدسه.
بیشترین گوشتی که مصرف میکنند گوشت خوک هست که البته ارزان هم هست،بعد از آن مرغ وبعد گاو هم از نظر قیمت وهم مقدار مصرف.
گوشت گوسفند اصلآ نمی خورند وبه ندرت پیدا میشه وخیلی گران.
بیشتر غذاهای کره ای ها به صورت خام یا نیم پزه.مثلآ یه نوع ماهی هست که خام میخورندویا میگو.
انواع موجودات دریایی دا میخورند:خرچنگ، کوسه، نهنگ، اختاپوس، ماهی مرکب، صدف، انواع ماهی ومیگووحتی یک نوع کرم خاص هم هست که می پزند ومیخورند.
جلبکهای دریایی رو هم بعداز یکسری عمل آوری های خاص همراه غذا میخورند.
غذای اصلی آنها برنج است که هر سه وعده البته به مقدار کم میخورند.نان ندارند یعنی به اون صورت که ما تو ایران داریم نه، فقط نون تست دارند.
تقریبآ همه میوه ها را دارند شاید با کمی تفاوت توی شکل بعضی ها.
چای سیاه ندارند، چای سبز وقهوه ویکسری نوشیدنی های دیگه می خورند.
حالا خیلی ناراحت نباشید هنوز امیدی هست.اول اینکه به خیلی از غذاهاشون عادت می کنید و حتی براتون خوشمزه می شه ودوم اینکه یکسری رستوران وفروشگاههای ترکی و پاکستانی هم در بعضی از شهر ها هست که هم گوشت حلال وهم مواد غذایی شبیه ایران دارند
My Deam Every Day  Evry Nigth Just....Your
Just One Day If You Can Find My Black....♥♥
پاسخ
 سپاس شده توسط fafa23 ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، DAZZLING BOY ، nanali ، Bita79 ، …Reyhaneh… ، موناجون خوشگل
آگهی
#2
crying من میخوام یه بار کیمچی بخورم

دستورشو دارین
پاسخ
 سپاس شده توسط DAZZLING BOY
#3
(03-11-2015، 17:18)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
crying من میخوام یه بار کیمچی بخورم

دستورشو دارین

اره می خوای بزارم؟؟ سخته یکم
My Deam Every Day  Evry Nigth Just....Your
Just One Day If You Can Find My Black....♥♥
پاسخ
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، DAZZLING BOY ، …Reyhaneh…
#4
مرسی 
عالیه

BASKETBALL it's not just a sport it's a LIFESTYLE

غذا های کره ای 1


غذا های کره ای 1
پاسخ
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، DAZZLING BOY
#5
(03-11-2015، 17:33)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(03-11-2015، 17:18)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
crying من میخوام یه بار کیمچی بخورم

دستورشو دارین

اره می خوای بزارم؟؟ سخته یکم

اگه میشه لطفا4xv6gd
پاسخ
 سپاس شده توسط DAZZLING BOY
#6
(03-11-2015، 17:18)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
crying من میخوام یه بار کیمچی بخورم

دستورشو دارین

کیمچی عالیه . دستور پختشو ندارم چون دوبار که خوردم سفارشی بود

خب اینو از نت گرفتم


مواد لازم برای تهیه کاهو کیم چی :
یک کاهو ژاپنی متوسط
2/1 فنجان نمک
4 فنجان آب


مواد لازم برای مایع داخل کاهو:
5-6 عدد  تربچه متوسط  ژاپنی
3 پیازچه متوسط خرد شده
1 ریشه زنجبیل - کوچک (پوست کنده شده و خرد شده )
2 قاشق غذاخوری نمک
1 فنجان فلفل هندی خرد شده ( مطمئن شوید که از نوع کره ای آن استفاده می کنید)
4/1 فنجان سس ماهی
4/1 فنجان پودر برنج شیرین یا آرد
برای آنهایی که غذاهای تند دوست دارند : از سیر ، فلفل تند و زنجبیل بیشتری استفاده کنید.


نکات مخصوص : کاهو را در این مرحله نشویید. فقط آن را تمیز کنید.
کاهو را خرد نکنید. از قسمت میانی ، آن را به دو تکه برش دهید و سپس آن را با دست به دو قسمت تقسیم کنید.



کاهو را به 4 قسمت برش دهید. ابتدا دو قطعه نصف شده را به دو نیم کنید و سپس آنها را نیز از میان به دو قسمت تقسیم کنید.



به یاد داشته باشید 2/1 کاهو را برای قسمت داخلی کیم چی نگه دارید. حالا یک کاسه برداشته و 4/1 فنجان نمک را با آب ترکیب کنید.



کاهو را در آب و نمک گذاشته تا خیس بخورد و سپس آن را از کاسه آب و نمک در بیاورید.



باقیمانده نمک را در لابلای کاهو بپاشید . دقت کنید نمک را به طور مساوی بین برگ ها پخش کنید.



بگذارید نمک و کاهو به مدت 5/2 ساعت بماند و زمانیکه منتظر آن هستید ، بهترین وقت برای تهیه مایع داخل کاهو است.
کیم چی,غذای کره ای,کیم چی
پودر برنج یا آرد را در یک کاسه با آب ترکیب کرده و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید. زمانیکه مایع پودر برنج جوشید زیر گاز را خاموش کنید و بگذارید تا سرد شود. آن را کنار بگذارید.
حالا پیازچه های خرد شده ، فلفل هندی ، زنجبیل ، سیر رنده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. حالا سس ماهی ، یک قاشق غذاخوری نمک ، و پودر برنج مخلوط شده با آب را به آن اضافه کنید.
نکته : دقت کنید ؛ دو نوع فلفل هندی وجود دارد. یک نوع ورقه ای و نوع دیگر پودری است. از نوع ورقه ای آن برای کیم چی استفاده کنید. نوع پودری آن برای پاستای تند و ... بکار می رود.
همچنین بهتر است فلفل ها در کشور کره تهیه شده باشد. ( می توانید برچسب پشت بسته فلفل را بخوانید).

زمانیکه کاهو ها آماده شد:
کاهو ها را زیر آب بشویید. این کار را 3-4 بار تکرار کنید. مطمئن شوید که نمک ها به خوبی از لابلای کاهو ها پاک شده باشند. کاهو ها را خشک کنید. در روش سنتی تهیه کیم چی کاهو را درسته استفاده میکنند.



مایع آماده شده را روی کاهو ها بریزید و با هم مخلوط کنید.
کیم چی,غذای کره ای,کیم چی
کاهو پر شده را داخل شیشه بگذارید ، باید فضای کافی برای تخمیر آن بگذارید چرا که بعد از تخمیر ممکن است از سر شیشه بریزد . در شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود.
اجازه دهید شیشه 24 ساعتی در یک اتاق با دمای معمولی ( نه گرم و نه سرد)بماند و بعد آن را داخل یخچال بگذارید.
جوان ها می توانند کیم چی آماده شده را قبل از تخمیر میل کنند .

کیم چی را تا یک ماه می توانید در فریزر نگهداری کنید.


دستورالعمل دوم (دستور تهیه کیم چی به روش ساده تر)
مواد لازم
1 عدد کاهو ژاپنی متوسط
3 پیازچه خرد شده
2/1 اونس ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده
2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
4/1 فنجان نمک مورتون ( برای کاهو )
2/1 فنجان نمک مورتون ( برای مایع)
2/1 فلفل هندی
1 قاشق غذاخوری سس ماهی
1 قاشق غذاخوری پودر برنج شیرین یا آرد
کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید.

کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.

حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم
کیم چی,غذای کره ای,کیم چی
در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.



حالا زمان تهیه مایع داخل کیم چی است:
1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.
کیم چی,غذای کره ای,کیم چی
کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید
غذا های کره ای 1
پاسخ
 سپاس شده توسط …Reyhaneh…
#7
(04-11-2015، 15:31)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(03-11-2015، 17:18)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
crying من میخوام یه بار کیمچی بخورم

دستورشو دارین

کیمچی عالیه . دستور پختشو ندارم چون دوبار که خوردم سفارشی بود


خب اینو از نت گرفتم


مواد لازم برای تهیه کاهو کیم چی :
یک کاهو ژاپنی متوسط
2/1 فنجان نمک
4 فنجان آب


مواد لازم برای مایع داخل کاهو:
5-6 عدد  تربچه متوسط  ژاپنی
3 پیازچه متوسط خرد شده
1 ریشه زنجبیل - کوچک (پوست کنده شده و خرد شده )
2 قاشق غذاخوری نمک
1 فنجان فلفل هندی خرد شده ( مطمئن شوید که از نوع کره ای آن استفاده می کنید)
4/1 فنجان سس ماهی
4/1 فنجان پودر برنج شیرین یا آرد
برای آنهایی که غذاهای تند دوست دارند : از سیر ، فلفل تند و زنجبیل بیشتری استفاده کنید.


نکات مخصوص : کاهو را در این مرحله نشویید. فقط آن را تمیز کنید.
کاهو را خرد نکنید. از قسمت میانی ، آن را به دو تکه برش دهید و سپس آن را با دست به دو قسمت تقسیم کنید.



کاهو را به 4 قسمت برش دهید. ابتدا دو قطعه نصف شده را به دو نیم کنید و سپس آنها را نیز از میان به دو قسمت تقسیم کنید.



به یاد داشته باشید 2/1 کاهو را برای قسمت داخلی کیم چی نگه دارید. حالا یک کاسه برداشته و 4/1 فنجان نمک را با آب ترکیب کنید.



کاهو را در آب و نمک گذاشته تا خیس بخورد و سپس آن را از کاسه آب و نمک در بیاورید.



باقیمانده نمک را در لابلای کاهو بپاشید . دقت کنید نمک را به طور مساوی بین برگ ها پخش کنید.



بگذارید نمک و کاهو به مدت 5/2 ساعت بماند و زمانیکه منتظر آن هستید ، بهترین وقت برای تهیه مایع داخل کاهو است.
کیم چی,غذای کره ای,کیم چی
پودر برنج یا آرد را در یک کاسه با آب ترکیب کرده و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید. زمانیکه مایع پودر برنج جوشید زیر گاز را خاموش کنید و بگذارید تا سرد شود. آن را کنار بگذارید.
حالا پیازچه های خرد شده ، فلفل هندی ، زنجبیل ، سیر رنده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. حالا سس ماهی ، یک قاشق غذاخوری نمک ، و پودر برنج مخلوط شده با آب را به آن اضافه کنید.
نکته : دقت کنید ؛ دو نوع فلفل هندی وجود دارد. یک نوع ورقه ای و نوع دیگر پودری است. از نوع ورقه ای آن برای کیم چی استفاده کنید. نوع پودری آن برای پاستای تند و ... بکار می رود.
همچنین بهتر است فلفل ها در کشور کره تهیه شده باشد. ( می توانید برچسب پشت بسته فلفل را بخوانید).

زمانیکه کاهو ها آماده شد:
کاهو ها را زیر آب بشویید. این کار را 3-4 بار تکرار کنید. مطمئن شوید که نمک ها به خوبی از لابلای کاهو ها پاک شده باشند. کاهو ها را خشک کنید. در روش سنتی تهیه کیم چی کاهو را درسته استفاده میکنند.



مایع آماده شده را روی کاهو ها بریزید و با هم مخلوط کنید.
کیم چی,غذای کره ای,کیم چی
کاهو پر شده را داخل شیشه بگذارید ، باید فضای کافی برای تخمیر آن بگذارید چرا که بعد از تخمیر ممکن است از سر شیشه بریزد . در شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود.
اجازه دهید شیشه 24 ساعتی در یک اتاق با دمای معمولی ( نه گرم و نه سرد)بماند و بعد آن را داخل یخچال بگذارید.
جوان ها می توانند کیم چی آماده شده را قبل از تخمیر میل کنند .

کیم چی را تا یک ماه می توانید در فریزر نگهداری کنید.


دستورالعمل دوم (دستور تهیه کیم چی به روش ساده تر)
مواد لازم
1 عدد کاهو ژاپنی متوسط
3 پیازچه خرد شده
2/1 اونس ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده
2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
4/1 فنجان نمک مورتون ( برای کاهو )
2/1 فنجان نمک مورتون ( برای مایع)
2/1 فلفل هندی
1 قاشق غذاخوری سس ماهی
1 قاشق غذاخوری پودر برنج شیرین یا آرد
کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید.

کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.

حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم
کیم چی,غذای کره ای,کیم چی
در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.



حالا زمان تهیه مایع داخل کیم چی است:
1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.
کیم چی,غذای کره ای,کیم چی
کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید

خیلی خیلی ممنون4xv
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان