امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

!!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو

بچه ها یه خاطره خوب یادم اومد
.
.
.
یه روز سر امتحان دوستم تغلب میخواست ورقه رو اوردم کنارش بازم ندید سر امتحان ورقه کشید من میکشم میگم نکن اون میکشه اخر از دستم گرفت داشتم از ترس میز رو مینوشتم ولی معلم ندید
.
.
ما سرم امتحان هر تغلب میکنیم معلم نمیبینه حتی یه بار همه سوال سر امتحان از کتاب کپی کردم بازم ندیدهههههههه Big Grin
پاسخ
آگهی
خیلی خوب بوداااا.ولی همه این کارارو من کردم.ماشالله بچه ها همه از من تقلب میگیرن.شما هم هی نظر نذارید فقط .ی ذره یاد بگیرید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
!!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو 17

پاسخ
من تقلب نمیکنم ولی تقلب میرسونم اگه یکی کنارم باشه و طوری بفهمونه که سوالی رو نمیدونه توکف دستم جوابو مینویسم و چون اصولا سرکلاس خیلی دستامو بالا میبرم و خمیازه الکی میکشم کسی نمیفهمه و اون طرف هم جواب رو یاد میگیره و مینویسه
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو 17 [/img]
پاسخ
اینا قدیمی شده روش جدید بگوو
تلخ ترین حرف دوستت دارم اما …
شیرین ترین حرف  … اما دوستت دارم
پاسخ
ما معلم ریاضیمون مرده بدبخت اگه امسال از دست ما سالم بره خونشون خیلیه اونقد اذیتش کردیم اونم اصلا جیکش درنمیاد باید حلالیت بگیریم ازش ...
ما تو امتحانای ریاضی کلی تقلب می کنیم وقتی هم که می فهمه هیچی نمی گه
My Deam Every Day  Evry Nigth Just....Your
Just One Day If You Can Find My Black....♥♥
پاسخ
هیچ وقت کلاس های زمین شناسیم از جمله امتحاناش رو فراموش نمیکنم!!!
انقدر داغووون بود،جدا از اینکه صدای ورق زدن کتاب ها سر امتحان میومد بچه ها هم در هرج و مرج و شلوغی بودن تا جایی که یه سری سر برگه جواب پشت سری با بغل دستیم بکش بکشی راه انداختیم،که کمی از برگه بدبخت پاره شد....دیالوگ همیشگیمون بعد امتحان هم به معلم:سوالاتون اصلا استاندارد نبود،جوابا خیلی سخت پیدا می شد!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent
perfect Blush
                                                                                                                             دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو 17
پاسخ
bi kafiyat
از هزاران یک نفر اهل دل اند مابقی تندیسی از آب و گل اند
پاسخ
من که نه اما بقیه.... Big Grin ( چون من بیش تر می رسونم مخصوصا به پشتیام که راحت برگمو میذارم این طرف میز خودم میرم اونطرف تر )

وقتی سوالا تستیه اینجوری رمز میذاریم
گزینه 1....آسون
گزینه 2....خیلی آسون
گزینه3 .....سخت
گزینه 4 ....خیلی سخت

بعد هرکی س.الی ر. بلد نباشه بلند خطاب به معلم مثلا میگه سواله10 خیلی سخته..(یا میگه خانم اینو درس دادینو...) خلاصه کسی که جوابو بلده مثلا اگه جوابش میشه گزینه ی  2میگه خیلی آسونه

خیلی راحته اما همه بچه های کلاس باید همکاری کنن Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent
(10-12-2015، 10:29)آرالیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نه اما بقیه.... Big Grin ( چون من بیش تر می رسونم مخصوصا به پشتیام که راحت برگمو میذارم این طرف میز خودم میرم اونطرف تر )

وقتی سوالا تستیه اینجوری رمز میذاریم
گزینه 1....آسون
گزینه 2....خیلی آسون
گزینه3 .....سخت
گزینه 4 ....خیلی سخت

بعد هرکی س.الی ر. بلد نباشه بلند خطاب به معلم مثلا میگه سواله10 خیلی سخته..(یا میگه خانم اینو درس دادینو...) خلاصه کسی که جوابو بلده مثلا اگه جوابش میشه گزینه ی  2میگه خیلی آسونه

خیلی راحته اما همه بچه های کلاس باید همکاری کنن Big Grin

ما برای پیشرفت تحصیلی اینکارو میکردیم Big Grin
تلخ ترین حرف دوستت دارم اما …
شیرین ترین حرف  … اما دوستت دارم
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation برگه تقلب مصاحبه شغلی
  سابلیمینال قدرتمند مخصوص امتحان
Music ✧ سابلیمینال قبولی در هر امتحان و آزمونی
  روشهای تقلب 1 ... بیاین بخونین شاید بدردتون خورد
  یه بازی جالب (امتحان کنید)
  اموزش خودکشی(:
  تست هوش(امتحان کنید)
Exclamation ایران...]بهرام نورایی[...نخونی از دست رفته...¡
Wink روش های تقلب کاملا تضمینی
  اموزش زبان المانی به قلم خودم ........بیا تو

پرش به انجمن: