31-03-2016، 16:17
(31-03-2016، 16:06)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2016، 15:18)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2016، 15:11)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سنت دو رقمی شده روش وضع میکنی؟!
(31-03-2016، 14:05)_.titixLei._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما محروم کن ( :
(31-03-2016، 13:41)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا 60% اخطارتو بده
من اخطار نمیدم محروم میکنم!
تکرار بشه برخورد میشه باهاتون
(31-03-2016، 13:33)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیتی /^___^\ خوبی .___. ؟!
مرسی((:
تو چطوری؟
تو با روش خودت منم روش خودم ( :
فقط عواقبشو باس بپذیری ( :
ن نشده .. ( :
عواقبش پا خودته ( :
(31-03-2016، 15:15)_.titixLei._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2016، 15:11)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-03-2016، 14:05)_.titixLei._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما محروم کن ( :
(31-03-2016، 13:41)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا 60% اخطارتو بده
من اخطار نمیدم محروم میکنم!
تکرار بشه برخورد میشه باهاتون
(31-03-2016، 13:33)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیتی /^___^\ خوبی .___. ؟!
مرسی((:
تو چطوری؟
تو با روش خودت منم روش خودم ( :
فقط عواقبشو باس بپذیری ( :
عجب
مثلا چ کار؟!!!
دوستان بیشتر در جریانن ( :
جا این صحبتا و این تهدیدا انجمنی نیست که رنج سنی اکثریت بین 14 ساله اگه فکر میکنی خیلی بارته نگه دار واسه کسی که هم قدت باشه نه بچه های این انجمن که گرچه بچن اما فهمیدن اینجا صرفاً تفریحیه.
حالا اگه شما تفریحت اینه تو واقعیت کلیدیش کن اگرم نمیتونی که پرن این دیوارای مجازی و آدمایی که با دو تهدید سریع لایکت میکنن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5624
اینم لینک قوانین عادت به رعایتش برات مشکل بود بگو ما واسه خروج راهنماییت میکنیم.