[/quote]
خیلی ممنون برای این مطلب
خیلی ممنون برای این مطلب
|
نظرسنجی: چرا محجبه هستین این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
چون مجبورم کردن | 2 | 10.53% | |
خودم دوس داشتم و هیچ اجباری نبوده | 8 | 42.11% | |
بخاطر حرف مردم | 1 | 5.26% | |
محجبه نیستم | 8 | 42.11% | |
در کل | 19 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده |
|||||||||||||||||||||||
[/quote]
خیلی ممنون برای این مطلب
14-04-2016، 15:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-04-2016، 15:19، توسط ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛.)
(13-04-2016، 21:15)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداش؟؟؟ بله بله بفرما نظر سنجیش اینقدر مهمه؟؟؟؟ :| نمونه بارز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=67088 اینم همش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://www.google.com/search?q=%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8&action=do_search&sitesearch=http%3A%2F%2Fwww.flashkhor.com%2Fforum&gws_rd=ssl#q=%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8+site:http://www.flashkhor.com/forum&start=0 (13-04-2016، 23:29)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لحن به توهین مربوطه عایا؟؟؟ به شما چی؟؟؟ (14-04-2016، 15:04)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه میشه الکی اسپم ندین و حجم اینجارو بخاطر چیزای بی مورد پر کردین ![]()
الان خودم اسپم دادیا
خانم عزیز لطفا اگه میشه بجا اینکه اسپم علکی بدین این حرفاهارو تو خاص بیگن اصلا من دلم میخواد موضوع تکراری بزارم خااااااانم
14-04-2016، 15:37
(14-04-2016، 15:22)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قوانین ارسال مطلب: 15. از ارسال مطالب تكراري و مطالب بی مورد و زاید خودداري نمایید. بند 15 از این تایپک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5624 حالا موضوع تکراری بزارین خااااااانم
خانومی ک فک میکنن من ادعای شعور میکنم !
بهتره دو س باری حرف مردم و بخونی بعد بیای انقد ب صورت نامحسوس تیکه بندازی (: من کلی گفتم .. نگفتم من شعور دارن ک بدونم چ نوع پوششی مناسبه ! حجاب و بد نمیدونم .. شاید برا ی سری آدما خوشایند باشه ! ولی اونی ک دلش نمیخواد چیکار گرده ک مجبوره شال و روسری سرش بزاره ؟ همین چندروز پیش دیدم .. ی دختر خیلی محجبه و چادری ع کنار ی ساختمون ک کارگرا داشتن میساختن رد میشد ! ی سری تیکه آیی بش انداختن ک اینجا جاش نی بگم متاسفانه .. حجاب شما چرا الان ع این دختر خانوم محافظت نکرد ؟!!.. ببین مردم عقده ای شدن بخاطر این حجاب .. پسرا بخوان تیکه بندازن ب اون پیرزن چادری ک فقط دماغش معلومه هم تیکه میندازن! .. نه حجاب و نه هیچ چیز دگ هم نمیتونه مانع این بشه .. (: (14-04-2016، 15:22)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ن اسپم نداد .. قبلش ی چندتا چیز بدرد بخور گف !
از نظر تیکه انداختن درست اره ب دخترای محجبه هم تیکه میندازن بخصوص اگا خوشکل باشه ولی دختر محجبه کسی رو تحریک نمیکنه یا این ک گناهی رو مرتکب نمیشه البته بستگی به دین داره هاااااااا ن این حجاب بدون بینش و عمل خوب بعدشم ولی خدا خودش میدونه ک این دختر خانم بدون منظور بیرونه ولی خانمی ک ارایش انچنانی و تیپ بسیار تحریک کننده رو میزنه وای بحالش این ک دیگه خدا حسابشو میرسه و بیشتر تو نا امنیه چون ببخشیدا ببخشیدا خانم های هستن ک بخاطر بدحجابیشون مردهای دیگه رو ناخواسته تحریک میکنن و ناخواسته بهشون ببخشید ببخشید تجاوز میشه یا خیلی اذیتشون میکنن
چرا ما به زمان حاهلیت بر میگردیم.و خودمون رو به اون راه میزنیم یکم درباره حجاب مطالعاتمون رو افزایش بدیم من ب هیچ کس گیر نمیدم ک چرا بدحجابی ولی بعضی وقتها هم نهی از منکر و امر به معروف توصیه شده و از واجبات دینه عزیزم ولی ی تذکر خوبه ها ولی من کسی رو مجبور ب کاری نمیکنم عزیزم درضمن مشکلمو با اون خانم حل کردم
15-04-2016، 1:07
بعضیا واقعا بد بیرون میرن .. اونایی ک مانتو جلو باز و لباس نیم تنه و شلوار تنگ تا بالای ساق میپوشن .. اینا واقعا بدن .. مخصوص دخترای بالای 25 هستن .. نه کسایی ک تو انجمن با رنج سنی 14-15 هستن ! من دارم درمورد اونا ح میزنم ..
ولی الان تیپ بیشتر دخترای جوون اگ محجبه نباشن ی مانتو آستین کوتاه یا ی مانتو جلو باز ک زیرش ی چی درس پوشیده باشن ! اوج بدحجابیشون همینه .. آرایش اعتماد ب نفس ی دختر و میبره بالا .. دخترا اگ میخواستن باب میل پسرا بیان بیرون ک باید .. لخت میومدن :| .. تیپای نوجوانای امروزی بخاطر دل خودشون و اعتماد ب نفس خودشونه .. نه تحریک مردا ..
15-04-2016، 9:40
(15-04-2016، 1:07)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با يه بخشي از حرفات شديدا موافقم ! كاملا درسته .دختراي ما همشون عقده ديده شدن ندارن و واس تحريك ملت به خودشون نميرسن.ولي يه مشكلي هس .كسي كه مريض القلبه وقتي اين دخترخانمو ميبينه ديگه به نيت و انگيزه اش كاري نداره . اون ادم نميدونه اين دختر برا دل خودش تيپ زده اومده بيرون . خيلي ها زير چادر هم امنيت ندارن ولي خب چادر يه بازدارندگي فوق العاده داره! تيكه هايي كه به يه دختر چادري ميندازن كمتره .. درش شكي نيس! اينجا فرانسه نيس همه چي اُپن باشه. همون جمله معروف كه ميگه : جامه ي توست ولي جامعه ي مارا ميسازد! جامه ات را جمع كن جامعه در خطر است!:-
ببین ینی الان من اعتماد به نفس ندارم امثال من اعتماد به نفس ندارن؟؟؟
بله درسته منم اون بالا گفتم بصورت نا خواسته تیپ میزنن ناخواسته رو دقت کنید
15-04-2016، 10:30
خوشگل بودن اعتماد ب نفس شما رو بالا نمیبره؟
شاید شما انقد زیبا هستی ک نیازی ب آرایش نداشته باشی ! شاید اینایی ک محجبه نیستن خوشگلم نیستن ک آرایش میکنن |: شمایی ک محجبه هستی انقدر دینت برات مهمه ک ب آرایش اهمیت نمیدی .. ولی اونایی ک آرایش میکنن دین اون قدری براشون مهم نی ک بخوان بخاطرش آرایش و ع خودشون بگیرن .. یکی دگ ع دلایلی ک آرایش میکنن اینه ک ت جمع دوستاشون قابل قبول باشن ! ب نظرم .. :|
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|