امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لحظه ای خنده (نبینی ضرر می کنی)

HeartHeartاعصاب چیست ؟ چیزیست که هیچ کس ندارد ولی انتضار دارند شما داشته باشیدHeartHeartHeart
ایا می دانید انسانها به جز کودک درون یک عدد خر درون هم دارند! که گاهی اوقات زمام امور را به دست می گیردHeartHeartHeart
!ایا می دانید بعضی وقتا وجدان مانع ارتکاب جرم نمیشه. فقط گناه رو کوفت ادم می کنهHeartHeartHeart
معلم 10 تا سیب داریم .9 تاشو من می خورم چند تا میمونه ؟ . دانش اموز بچه بد بخت سیب ندیده اون یکی هم بخور خوبHeartHeartHeart
والدین گرامی انقدر نگین ما همسن شما بودیم این جور خوب بودیم اونجور خوب بودیم مادر پدر هاتون دهن لق تر از اون چیزی ان که فکر می کنیدHeart
ایا می دانید .......قلقلک دادن ادم اسهال مثل شوخی با اصلحه ای در حالت رگبار استHeartHeart
بچهی پرو کیست؟بچه ای که حجم حر ف هایش دو برابر مساحت دهانش استHeartHeartHeart
کچله میره ارایشگاه بهش می خندن می گه زهر مار اومدم اب بخورم

.
.
.
.
بچه ها دیگه خودتون نظر بدین سپاس نخواستیم
.
.
داشت یادم می رفت با تشکر از بهرام زد یا نیست در جهان:p318:nkyHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeart:من همون مر سده ی قبلی ام
پرسید به خاطر چه زنده هستی با این که دلم می خواست با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هی چیز پرسید پس به خاطر کی زنده هستی با این که دلم فریاد میزد به خاطر تو با بغض غمگین گفتم به خاطر هیچ کس ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشاش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زندست
پاسخ
 سپاس شده توسط ferya ، دخمل ، mohamad66 ، ღღ KaYiP pRenses ღღ ، ssaajjaadd ، ✘ kArTeL ✘ ، ali62 ، ندا* ، Kamila❤ ، GHASEM ، сÜтε Đévìł ツ ، RedSparrow ، hamidhf ، ##شهرزاد## ، baran.T ، ^ali^ ، T A R A ، any body ، Nazanin501 ، leba3ekhaki ، یاسی.. ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Amir BF ، ghazal.k ، mohammad gamer ، saraaslani ، Volkan ، Lordlas ، r10000 ، deymon1 ، هادی1992 ، ZUSE ، bahare_021 ، MINA JOON ، KOH ، ~raha~ ، Albert wesker ، nahid جون ، مهدی1359193 ، яê¥нαñê ، eagle2 ، fat.k ، george cloney ، غروب ، ÐeaÐ GiЯl ، torklord ، mohsensbs ، دختر شاعر ، amir.king ، Niloo_SelStan ، ^BaR○○n^ ، wwe.memar ، baran.tarane ، •ДmịrHoSsiŋ• ، خانوم گل ، arman jj ، مانلی ناز ، mehrasa2012 ، amiryazdi ، eri 5 ، parmida.a ، ابراهم ، arooos ، bi kas ، ترنج2 ، shadi joOoOon ، ساراملوس ، حسن CR7 ، مبینا 12 ، باران20
آگهی
ههههههههههههههه عالی بود اون والدینتم عالی بود best best بودددد سپاس دادم توپ
پاسخ
 سپاس شده توسط mersde13 ، arman jj ، arooos
مرسی علی جان منم سپاس دادم
پرسید به خاطر چه زنده هستی با این که دلم می خواست با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هی چیز پرسید پس به خاطر کی زنده هستی با این که دلم فریاد میزد به خاطر تو با بغض غمگین گفتم به خاطر هیچ کس ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشاش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زندست
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘ kArTeL ✘ ، сÜтε Đévìł ツ ، arooos
مرسی باحال بود مخصوصا خر درون و قلقلکهBig GrinBig Grin
بـــــهـ جــــــــا مـــــــــانده استـــــــــ ...
چیـــــــــــز ےِ  .. جــــایـــــــے .. کــــﮧ هیــــــــچ گاهــــــــ دیــــــگر ..
هیــــــــچ چیــــــــــــــز  ،
جــــــــــایش را  ُ پــــــــــر نخـــــــــــــــواهد کــــــــــــرد ...
پاسخ
 سپاس شده توسط ##شهرزاد## ، mersde13 ، bahare_021 ، arooos
وای ممممممممممممممممممممممممممممممرررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسییییی​ییییییییییییییییییییی
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘ kArTeL ✘ ، сÜтε Đévìł ツ ، arooos
مر30:عالی بودBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongueTongue
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
پاسخ
 سپاس شده توسط ✘ kArTeL ✘ ، mersde13 ، arooos
مرسی ج HeartHeartHeartBig GrinBig GrinDodgyBig Grin
................جان مادرت اسپم نده..............Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط mersde13 ، arooos
ممنون از همتون لطفا نظر بدین که منم بتونم سپاس هاتون رو جبران کنم HeartSmile

نظر نظر
پاسخ
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، RedSparrow ، arooos
kheyli bahal bod makhsosan sibe
bbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllll bbbbbbbbbbbbboooooooooooooddddddddddd
25r3025r3025r3025r3025r30res2res2res24xv4xv4xv
سلسله ی موی دوست حلقه ی دام بلاست
هرکه در این حلقه نیست غافل از این ماجراست
123
پاسخ
 سپاس شده توسط RedSparrow ، mersde13 ، arooos
خوشم میاد
هنوز دارم میخندمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
................جان مادرت اسپم نده..............Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط mersde13 ، arooos

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Tongue یه لحظه بیایین یک جواب بدین
Bug بدووووووو بیاااا ی لحظه
  یک لحظه سکوت...
  بیـــــــــــــــــــــــاتو بیــــــــــــــــــــــا فقـــــــــــــــط چند لحظه
  یه لحظه تصورش کن!!!
  شکار لحظه ی من ......عکس
  عکس های خنده دار (انفجار خنده) سری 2
  استاتوس های طنز و خنده دار فیسبوک (طنز جدید اعترافات خنده دار طنز اول مهر طنز مورد د
  بیا یه لحظه اینو ببین بیا دیگه
  بمب خنده (اگه میخوای نمیری از خنده نیا تو)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان