19-06-2016، 18:40
مدت هاست که در را
نیمه باز گذاشته ام!
نه تو میایی!
نه خیالت میرود...!
نیمه باز گذاشته ام!
نه تو میایی!
نه خیالت میرود...!
|
✘♥ بُغــض قلــم ✘ ♥ نُـωـخـــہ پنجُــــم ♥ ✘ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
19-06-2016، 18:40
مدت هاست که در را
نیمه باز گذاشته ام! نه تو میایی! نه خیالت میرود...!
20-06-2016، 0:21
رَوآنـی ...
بِهِتـ مَریضَمـ ... بـی هَوا اَز روی غَریـزهَ مـ اَگـِ تـو اَز مَن دور شـی یـه تَنـه شَهـرُ بِهَمـ میریـزمـ
21-06-2016، 20:35
ﻋﺎﺷﻖ
ﺩﺧﺘﺮ ﺑﭽﻪﺍﻯ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻛﻔﺶﻫﺎﻯ ﭘﺎﺷﻨﻪ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺎﺩﺭ ﺭﺍ ﭘﻮﺷﻴﺪﻩ! ﻫﻴﺠﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﻭﻟﻰ ﺯﻣﻴﻦ ﺧﻮﺭﺩﻧﺶ ﺣﺘﻤﻰ ﺳﺖ!
مرا ترجیح بده
به قدم زدن و غرق شدن در موسیقی به خندیدن ؛ رقصیدن ؛ مرا ترجیح بده به این کتاب ها به داستان ها ؛ به نشستن و از باران گفتن .. مرا ترجیح بده ! به لذت استشمام عطر اقاقی ها به تماشای غروب به بافتن رویا مرا ترجیح بده به زندگی به خواب به مهتاب مرا به همه ی دنیا ترجیح بده من ارزشش را دارم ! تنها منم که تو را بدون مرز بدون حد بدون قانون دوست دارم ! مرا ترجیح بده به خواندن همین جملات (:
22-06-2016، 16:38
چــه قانــون ناعــادلانــه ای !
بــرای شــروع یــک رابطــه , هــر دو طــرف بایــد بخواهنــد … امــا … بــرای تمــام شدنــش , همیــن کــه یــک نفــر بخواهــد کافیســت
deαr нeαrт
тнαɴĸѕ ғor coɴтιɴυoυѕly вeαтιɴɢ тo ĸeep мe αlιve ι'м ѕorry тнαт нe вroĸe yoυ вυт ι'll proтecт yoυ ғroм ɴow oɴ αɴd ɴever ғαll ιɴ love αɢαιɴ LOVE,ME ●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬● ❌قلـب عـزيز ممنـونم كه پي در پي ميزني تا مـنو زنده نگه داري متاسـفم كه اون تورو شكست ولي از الان به بعد ازت مراقبت ميكنم و ديگه هيچوقت عاشق نميشـم با عشق،خودم❌
22-06-2016، 18:39
ﺎﻭﺭﺵ ﺳﺨﺖ ﺍﺳﺖ
ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ : ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺭﺍ ﻧـﭙﺮسی .. ﺳﺮﺍﻏﺶ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﺮﯼ، ﭘﯿﺎﻣﯽ ﻧﺪﻫﯽ، ﺯﻧﮕﯽ ﻧﺰﻧﯽ، .. ﺍﺯ ﺗﻮ ﯾﺎﺩﯼ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ .. ﻭ ﺳﺮﺍﻏﺖ ﺭﺍ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮔﺮﻓﺖ .. ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﯾﺎﺩﺵ ﺑﺎﺷﯽ ﺗﺎ ﯾﺎﺩﺕ ﮐﻨﺪ، ﺳﺨﺖ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻭﻝ «ﺗﻮ» ﭘﯿﺸﻘﺪﻡ ﺷﻮﯼ ﻭ ﭘﯿﺎﻣﯽ ﺑﺪﻫﯽ،ﺑـﭙﺮﺳﯽ: _ﮐﺠﺎﯾﯽ؟ _ﺧﻮﺑﯽ؟ _ﻧﯿﺴﺘﯽ؟ _ﻧﮕﺮﺍﻧﺘﻢ! ﻭ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩ! ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﯽ ﻣﺜﺎﻝ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ، ﺭﻓﺘﺎﺭ ﮐﻨﯽ، ﻟﻘﺐ «ﺑﯽ ﻣﻌﺮﻓﺖ» ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻟﺒﺎﺳﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ..
23-06-2016، 17:43
•چِرا صِلح؟!
•مَگِه جَنگیدَن چِشِه؟! •دُنیا رو میدَم با خَندیدَن جِرِش نه کنار میامـ نه کنار میرمـ
23-06-2016، 21:06
دو خط موازی هیچوقت بهم نمیرسند
مگه اینکه یکیشون برای دیگری بشکنه!
24-06-2016، 13:31
خــدایـــا
ایــن سـرنـوشـتـی کـه بـرایـم تــجـویــز کــردی عـوارضـش زیـاد اَسـت سـیـنــه ام مـیــســوزد چـشـمـانــم خـیــس مـیـشـود گــلـویــم مـیـگـیــرد نـــفــسـم تــنـگ مـیـشـود . راسـتـی خـدا مـدتـهـاسـت سرم درد مـیـکــُـنـد دُکـتـرهـا مـیگـویـنـد : تـوده ای از حـرفـهای نـَگـُـفـتـه در سر دارے . . . !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|