24-06-2016، 16:22
ﮐـﺎﺵ
"ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ"
ﭘﺮﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ ..
ﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﺑﻪ ﮐﻮﭺ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ !! ..
"ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ"
ﭘﺮﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ ..
ﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﺑﻪ ﮐﻮﭺ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ !! ..
|
✘♥ بُغــض قلــم ✘ ♥ نُـωـخـــہ پنجُــــم ♥ ✘ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
24-06-2016، 16:22
ﮐـﺎﺵ
"ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ" ﭘﺮﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ .. ﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﺑﻪ ﮐﻮﭺ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ !! ..
24-06-2016، 22:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-06-2016، 22:54، توسط ρυяρℓє_ѕку.)
روز هـآیــَم رآ
خیــآبـآטּ هـآی ایـטּ شـَهر گرفتـﮧ انـد، و شـَب هـآیـَم را خواب هـآے تــو بیـولوژے هـَم نخوانـده بـآشے میفـَهمے چـﮧ مرگـَم است !
26-06-2016، 13:55
وقتی می پرسی " چرا من؟ "
به دخترکی فکر کن که از بین هزار عروسک می گوید "همین" و هیچکس نمی داند در کسری از ثانیه بین او و چشم های عروسک چه گذشته است ....
26-06-2016، 17:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-06-2016، 17:25، توسط ρυяρℓє_ѕку.)
جا گذاشتي . . .!
رد خاطراتـت را جا گذاشتي،
مال ناراضي از گلوي ما پايين نميرود؛
بيا برش دار..........!
26-06-2016، 17:29
از شعبده باز هم کاری ساخته نیست ؛
گیرم طناب بکشد از دل من تا دل تو... گیرم با دستهایی به پهلو باز ، که معلوم نیست برای حفظ تعادل است ؛ یا برای بغل کردن تو... تمام طناب را راه بروم ، و نیفتم از دهان تو... گیرم گرم بنوشی ام ، گرم بپوشی ام... گرم ببوسی ام... گرمتر... یا گیرم این لبخند گرم کج ات ، بحث انگیزترین تابلوی نقاشی قرن بعد شود،... ... با اینها ، چیزی از قد تنهایی های من آب نمی رود... و هنوز شبها روی شعرها از این پهلو، به آن پهلو... ... برای دوست داشتنت، لبخندهایت را نه ، دلت را لازم دارم...!
26-06-2016، 17:35
دل آدما...
شیشه نیست که روش " هــــــا " کنیم بعد با انگـــشت یه قــــلب بکشیم و وایسیم آب شـــدنش رو تماشــــا کنیم و کیـــــف کنیم !!! رو شیشه نـــازک دل آدمـــا اگـــه قلبـــــــــی کشیدی بایدمردونه پاش وایستی !!
26-06-2016، 23:06
اصلا هَر زنی باید یک پیراهَن مردش را دزدکی بَردارد
بگذارد برای روزِ مبادآ !! تکلیف دنیا کِه معلوم نیست شآید یک روز نبآشد لآ اقل بشود با خیال آغوشَش دوام آورد .. |:
27-06-2016، 12:05
| قَهْرِ تؤ ❖|
| بٌزٌرْگتَریٍنْ جَنگِ تآریخْ است❖| | بآ کَمتَریٍنْ تَلَفآټ ❖| | وَ تَنهآ یِکْ کٌشتِۂ ❖|
27-06-2016، 20:53
در حوالی این دنیا . . .
نه صادق ، به زندگی هدایت شد . . نه فروغ ، از نا امیدی به امید رسید . . و نه سهراب ، قایقی ساخت تا به شهر رویاهایش برسد ! قلمـ و کاغذ ؛ کارشان بازیست با ذهن . . تا روزمان را به شب و ماهش دلخوش کند ! ! " خوشبخت " باش . . . همان باش که میخواهی . . . اگر دیگران آن را دوست ندارند . . . بگذار " دوست نداشته باشند " . . . ولی تو همیشه " همانی باش که خودت دوست داری " ! ! !
28-06-2016، 15:22
چمدان دست تو و ترس به چشمان من است ..
این "غم انگیز ترین" حالت "غمگین" شدن است .. #علیرضا_آذر
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|