16-08-2016، 0:08
(16-08-2016، 0:04)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آها .
(16-08-2016، 0:01)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-08-2016، 23:59)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه جای بابائه بودی ؟
(15-08-2016، 23:57)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-08-2016، 23:55)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
W ! (((:
W رو دوست داشتم !
فقط همون قسمتاش که راجع به کمیک بود
دبلیویی که من گفتمو میگی دیگه ؟
همه قسمتاش که تا به اینجا راجع به کمیک بودن ._.
حالا چون داستان از دست بابائه در رفته دلیل نمیشه کمیک تموم شده باشه اتفاقا تازه داره باحال میشه داستان خودش داره پیش میره یعنی کانلا طبیعی !
قسمت هفتشو همین الان دان کردم توی فکرم که امشب ببینمش یا فردا .
آره
نقش کمیک توش کم شد دیگه !
موافقم .
از وقتی اون قاتله از دنیای کمیک اومد توی واقعی از ترس دارم میمیرم .. هیچوقت بابت یه سریال کره ای نمیترسیدم ولی این واقعا ترسناکه !
قیافشو دیدی ؟ یه چی شبیه تبلتی که اتصالی داشت بود :/
یا اون دریچه ی ورود به دنیای واقعی :/
ووییی *_*
نه به جای دختره !
چون با پسره ست میگی ؟
خیلی جونگ سوکو دوس دارم (:
صد برابر از مینهو بهتره D:
مینوزآ بیان دبلیو رو ببینن بعد درست تصمیم گیری کنن . والا !
ولی خب مینهو هم بیکار ننشسته الان رفته اسپانیا و اونجاها واسه فیلمبرداری سریالش توی دریا *_*