امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 295

اون پسر سفیده دیگه جواب منو نمیده اصاب منو خورد کرده -_-
خودش ای دی تلگرامشو میزاره حالا جواب نمیده لعنتی فقط تونستم شیش بار بهش فش بدم -_- 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 295 13
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، Faust
آگهی
(29-08-2016، 11:40)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 79 ام 
من 12 تا سوییشرت ندارم |: تو عمرم فقط یکی پوشیدم |:

هفتاد و نهیا ماکت گودزیلان :|
اقا ب پیر ب پیغمبر 12 شوییشرت ندارم -____-
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy ، Faust ، ḲℑℳℐÅ
(29-08-2016، 11:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوبی حالا .

یه بنده خدایی با پوریا نامی دوست شده بود .. 

پوریا پشت تلفن برگشت گفت من بخاطر تو با 6 نفر تموم کردم ، باهام بمون !!
خل بودم من اون زمان منتظرش موندم T_T
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Faust ، Jack Daniel'ѕ
سلام ._.
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Faust
(29-08-2016، 11:41)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش ای دی تلگرامشو میزاره حالا جواب نمیده لعنتی فقط تونستم شیش بار بهش فش بدم -_- 

ج منم نداد/:
چقد بی فرهنگن:|||
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ḲℑℳℐÅ ، Aiden Pearce
(29-08-2016، 11:40)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولیش سکینس بعدیش رها هستش |:

نه . 

شناسنامه سانازه .
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ÆҐÆŠĦ
(29-08-2016، 11:39)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2016، 11:35)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها
رها
پس رها :|

دو تا اسم دارم .. تو شناسنامه و خونه و اینا .

اونو بگم دیگه 3 تا اسم داغونه :>

هر کدوم راحت تری مشکلی نیست .

خودتو گم نميكني؟ :|
رها خوبه مشكل نداره راحته :|
بدم ما خيلي باهم در ارتباط نيستيم :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Faust
(29-08-2016، 11:41)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2016، 11:40)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 79 ام 
من 12 تا سوییشرت ندارم |: تو عمرم فقط یکی پوشیدم  |:

هفتاد و نهیا ماکت گودزیلان :|
اقا ب پیر ب پیغمبر 12 شوییشرت ندارم -____-

ده تارو داری خدافل -_-
بهونه نیار بچه 79 اخر دهه هفتاده میخوای صایه کنی نمیتونی من دارم هد شاتت میکنم |: 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ
هی خدا aah

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy
(29-08-2016، 11:42)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2016، 11:41)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ج منم نداد/:
چقد بی فرهنگن:|||
بی تربیت بی فرهنگ بیشعور 
من باید راه امام رو زنده کنم  25r30

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان