امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 295

راستی ساعتای چن میاین؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
(29-08-2016، 12:33)نازمهر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی ساعتای چن میاین؟؟؟؟؟؟؟؟

من ساعت شیش تا هفت و نیم ._. 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 295 25
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط elnaz* ، Son of anarchy
(29-08-2016، 12:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2016، 12:27)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dit
بیاین راجع به .. اممم .. موزیک ؟ نمیدونم یه چی بگید :| که حرف بزنیم .

صبر کن من بگم .. 

نظرت چیه راجع به اینکه بریم تو عروسی یه لیوان آب بریزیم تو صورت عروس ؟

یا مثلاً از عروس و داماد دارن فیلم میگیرن ( داماد بهت محرم نیست ) یهو بپری بغلش کنی !

سر عقد شناسنامه آشونو گم و گور کنیم .. :]
 سپاس شده توسط girl of chaos ، elnaz* ، Son of anarchy
(29-08-2016، 12:28)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باریکلا 
نهههه باریکلا  اخرین باری که اینجوری باهم حرفیدیم پارسال بود که 5 نفری ایسگا شدی |:
نمیدونم درباره کلا کپ خلصه بیا حرف بزنیم |:
هییییی ! :/
من هی سعی میکنم اون شب مسخره رو که همگی زده بود به سرتون رو فراموش کنم اونوقت هی یادم میارید ؟
اخطار میخواید ؟ -_-
درضمن واقعا نامردی بود از پاک و سالم بودن کسی که چیزی از اون حرفا نمیدونست سوء استفاده کردید و لذت بردید =|
-_-
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، elnaz* ، Son of anarchy
من دارم نزدیک 2 کا میشم و حمید هنوز 100 تا فالور dare  
:v
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط elnaz* ، Son of anarchy ، girl of chaos
آهان باشه بای
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy
(29-08-2016، 12:32)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش هیچ فایده ای نداره تقلا نکن من بهت علاقه پیدا کردم :v
بدرود همگی 

از اين قاتل دور شين :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Apathetic ، girl of chaos ، ḲℑℳℐÅ
(29-08-2016، 12:35)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هی سعی میکنم اون شب مسخره رو که همگی زده بود به سرتون رو فراموش کنم اونوقت هی یادم میارید ؟

چرا یادت بره خاطره خوبی بود که /: 
اگ ناراحت شدی ببخشید :v

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Apathetic ، Son of anarchy ، girl of chaos
(29-08-2016، 12:34)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2016، 12:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2016، 12:27)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dit
بیاین راجع به .. اممم .. موزیک ؟ نمیدونم یه چی بگید :| که حرف بزنیم .

صبر کن من بگم .. 

نظرت چیه راجع به اینکه بریم تو عروسی یه لیوان آب بریزیم تو صورت عروس ؟

یا مثلاً از عروس و داماد دارن فیلم میگیرن ( داماد بهت محرم نیست ) یهو بپری بغلش کنی !

سر عقد شناسنامه آشونو گم و گور کنیم .. :]
چاگاهسون رو سوراخ کنیم بهش سس گل و...... تزریق کنیم:|
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(29-08-2016، 12:35)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2016، 12:32)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش هیچ فایده ای نداره تقلا نکن من بهت علاقه پیدا کردم :v
بدرود همگی 

از اين قاتل دور شين :|

25r30  بیا بغلم عشقم :v

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط girl of chaos ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان