امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 296

(18-10-2016، 19:40)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:39)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:35)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:33)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:30)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حانیه سلام کنی از سنت کم نمیشه به جون احسان Big Grin  Big Grin  Big Grin
اسم احسانو انقد نیار ورپریده 
وظیفه تو سلام بچه پررو 

خو تو عشقولی خودمی

چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رفتی دانشگاه
خنگول امسال پیش دانشگاهیم

سحر یکم مختو به کار بنداز Shy

مخ من تو کاره؟؟؟

مخ تو فکر کنم به گریس کاری نیاز داره25r3025r3025r3025r30
❤❤❤❤❤❤
آگهی
(18-10-2016، 19:40)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ مرسی دوستان عزیز

واق مریم من کشته مرده اون قافیه گفتن توام خخخخخ

ابجی سحر امیا چیه Sad ل م ی ا لمیا

اره اقا مهراد رو فکر میکردم دختره ببخشید اقه مهرداد نمیدونستم فامیلت بهرس

قافیه به این خوبی مگه چیه؟ Dodgy Big Grin
(18-10-2016، 19:42)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر یا همون سرخر ندارمممم ترشیده خانوم خنگول
سحر دلم برات ی ذره شده بود تووووله

یعنی کشته مرده این ابراز احساساتتم

Big Grin Big Grin
بپر بغل خاله ییی که دلش واسه توله مثل تو تنگ شده بود Sad Sad Sad
❤❤❤❤❤❤
(18-10-2016، 19:39)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی ی بار فک کردم بهره اسم دختره بش گفتم آبجی اونم گف آبجی کیه من آبجی نیستم Exclamation

خخخخخخخخخخخخ حالاخوبه باهاتون صادق بودم باقرنبودم هه
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 296 163

(18-10-2016، 19:42)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:40)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:39)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:35)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:33)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم احسانو انقد نیار ورپریده 
وظیفه تو سلام بچه پررو 

خو تو عشقولی خودمی

چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رفتی دانشگاه

مخ من تو کاره؟؟؟

ی بار دیگه حرفتو تکرار کن Angry
(18-10-2016، 19:43)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:42)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر یا همون سرخر ندارمممم ترشیده خانوم خنگول
سحر دلم برات ی ذره شده بود تووووله

یعنی کشته مرده این ابراز احساساتتم

Big Grin  Big Grin
بپر بغل خاله ییی که دلش واسه توله  مثل تو تنگ شده بود Sad  Sad  Sad

سحر مریض شدم 
ی ماهیم هست حوصله هیشکیو ندارم
با آقام زدم تو برجکش بدجور Sad
(18-10-2016، 19:41)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:40)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:38)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:36)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:35)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوووب چطوری درسا خوب پیش میره  Angel
خوبم توخوبی نه باوخوب نمیخونم   سحرخب بحث دخترونه شددیگه

چرا نمیخونی بخون تا کامروا باشی Smile  Big Grin
حسش نمیادبیرون

دقیقا الان نمیاد کی میخواد بیاد Big Grin  Undecided  Sleepy
وقتثی کعه خیلی دیره

(18-10-2016، 19:43)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:39)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی ی بار فک کردم بهره اسم دختره بش گفتم آبجی اونم گف آبجی کیه من آبجی نیستم Exclamation

خخخخخخخخخخخخ حالاخوبه باهاتون صادق بودم باقرنبودم هه

بعله مخفی نکردی خوبه Big Grin Tongue
(18-10-2016، 19:43)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:42)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو تو عشقولی خودمی

چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رفتی دانشگاه

مخ من تو کاره؟؟؟

ی بار دیگه حرفتو تکرار کن Angry

میگم مخت به گریس کاری نیاز داره نگو نه

اخه حرف به این واضحیی

حرص نخور میمونی ور دل بابات اینا Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
❤❤❤❤❤❤
(18-10-2016، 19:45)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:41)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:40)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:38)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2016، 19:36)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم توخوبی نه باوخوب نمیخونم   سحرخب بحث دخترونه شددیگه

چرا نمیخونی بخون تا کامروا باشی Smile  Big Grin
حسش نمیادبیرون

دقیقا الان نمیاد کی میخواد بیاد Big Grin  Undecided  Sleepy
وقتثی کعه خیلی دیره

داداش من سنم که وایو میدونم ک تو این دوروزمونه فقط با درس خوندن میشه پیشرفت کرد :cool:
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان