امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297

Wink خداروشکر
آگهی
داداش رامین...غذاتوخوردی ..نخوردی بخور ضعیف نشی من میمیرما kaffe2
 سپاس شده توسط رامین 1993
(27-10-2016، 22:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیم دلش واس ما تنگ شه):

هرکی دلش برامن تنگ شد برا توم تنگ میشه داداش
(27-10-2016، 22:22)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wink خداروشکر

خخخ..بدخشید عصبی شدم.. :ngh:
خودت درک میکنی که p345

(27-10-2016، 22:22)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2016، 22:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیم دلش واس ما تنگ شه):

اخ دلم برا هدوتون کباب شدا cry2
هانی اجی بیا بغلم دلم تنگ شده برات
اشکال نداره آجی گلم
اره بابا منم ی نفر به داداشم ی چیزی بگه خرخرشو میچسبم
(27-10-2016، 22:22)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش رامین...غذاتوخوردی ..نخوردی بخور ضعیف نشی من میمیرما kaffe2
هوووففففف ترکیدم از محبت Tongue
ای بابا دختر دیوونه نشو خدا نکنه... Undecided حرفای بد نزن دیگه..
 سپاس شده توسط نیلوفر 2000
(27-10-2016، 22:23)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2016، 22:22)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wink خداروشکر

خودت درک میکنی که p345

(27-10-2016، 22:22)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیم دلش واس ما تنگ شه):

هیییییی دلم ی شونه میخواد گریه کنم
 سپاس شده توسط نیلوفر 2000
crying crying crying crying امممممممممممممم من داداشمو موخوااااااااااام
(27-10-2016، 22:26)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2016، 22:23)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wink خداروشکر

خودت درک میکنی که p345

یکیم دلش واس ما تنگ شه):

اخی عزیزم...ببخشید نیستم کنارت بغلم گریه کنی... Sad

(27-10-2016، 22:26)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying  crying  crying  crying امممممممممممممم من داداشمو موخوااااااااااام

دلت بره من داداشم هستش :4chs:
(27-10-2016، 22:27)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2016، 22:26)16hani16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wink خداروشکر

خودت درک میکنی که p345

یکیم دلش واس ما تنگ شه):

اخی عزیزم...ببخشید نیستم کنارت بغلم گریه کنی... Sad

(27-10-2016، 22:26)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying  crying  crying  crying امممممممممممممم من داداشمو موخوااااااااااام

دلت بره من داداشم هستش :4chs:

هییییی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان