امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297

(06-11-2016، 5:33)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2016، 20:46)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون جووور ادماااا خودشووون روزی صد بااار ارزوی مرگ میکنن.

(05-11-2016، 22:10)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکرنمیکنم اینجورباشه

اماااا چه تووو فک کنی چ نه اینجوریاااس.
صبح بخیررررررر

همش الکیه متاسفانه فقط بهونس
انچه رشدنکندازبین میرود
انچه ساکن باشدمرداب میشود

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 75 [/img]

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
بهووووونه واسه چی؟؟؟؟؟؟؟
(06-11-2016، 5:39)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهووووونه واسه چی؟؟؟؟؟؟؟

که خودتومظلوم نمایش بدی بازهم میگم این کارایی که توداری میکنی من نمایش نامشونوشتم دیگه نفهمم خیلی خیطه
انچه رشدنکندازبین میرود

ههههه من مظلوم نمایی نمیکنم!!!!
نمایشنامه؟؟؟
فکرایی ک میکنی رو از سرخارج کن اونا اشتباس.
(06-11-2016، 5:43)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمایشنامه؟؟؟

متاسفانه همش درسته .فیلم بازی کردی که دختره پاکی هستیو ووو.. مطمعنم وکاملادرسته

(06-11-2016، 5:43)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمایشنامه؟؟؟

متاسفانه همش درسته .فیلم بازی کردی که دختره پاکی هستیو ووو..  مطمعنم وکاملادرسته
انچه رشدنکندازبین میرود

جناااب مهرداااد خان یا بهره یا این نام کاربریت قشنگ تره این یک
دو اینکه من همینیم ک هستم و تووو دنیای مجازی نمیشه قضاوت کرد.
سوم اینکه باااای.
(06-11-2016، 5:51)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جناااب مهرداااد خان یا بهره یا این نام کاربریت قشنگ تره این یک
دو اینکه من همینیم ک هستم و تووو دنیای مجازی نمیشه قضاوت کرد.
سوم اینکه باااای.

تودنیای واقعی هم دورویی متاسفانه کسی که تومجازی اینطوره تودنیای واقعی بدتره بعدشم خدافظی کردم شمامگه نمیخواستی بالکل بری ازفلش یادت رفته دیدی نرفتی کاملامشخصه دروغ گویی من اصلافکرنمیکردم اینطورباشی اونم یه دختر15ساله
انچه رشدنکندازبین میرود

اصن هر جوووور میخواااای فک کن مثلااا رفتن و نرفتن من خیلی دروغ بزرگیه؟؟؟
بعدم مجااازی خیلی فرق داره با واقعی من تووو ولقعی مشهورم ب ادم یخی اصن حرف نمیزنم ک بخوااام دروغ بگم بعدم من ۱۵سالمو ذهنم اینقد رشد نکرده ک تو فک میکنی.
(06-11-2016، 6:02)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن هر جوووور میخواااای فک کن مثلااا رفتن و نرفتن من خیلی دروغ بزرگیه؟؟؟
بعدم مجااازی خیلی فرق داره با واقعی من تووو ولقعی مشهورم ب ادم یخی اصن حرف نمیزنم ک بخوااام دروغ بگم بعدم من ۱۵سالمو ذهنم اینقد رشد نکرده ک تو فک میکنی.

فکرنمیکنم بلکه مطمعنم ببین خودت گفتی میری ااولاپای حرفت نیستی   دومابرای من مهم نیس لقبت چیه 

مجازی هههه    اگه ذهنت رشدنکرده که دیگه من باهات کاری ندارم بچه Dodgy
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 75

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 75
نگفتم براااات مهم باشه اصن به من چه ک برااات مهمه یا نه فقط اینااارو گفتم ک ادمارو قضاوت نکنی.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان