امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297

(17-11-2016، 15:01)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:59)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:57)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عده هم هستن که با کل اینجا حرف میزنن...روزی با یکی اونم فقط برای تنوع نه چیز دیگه Big Grin
دقیقاومصداق ضرب المثل کافرهمه رابه کیش خودپنداردتشابه داره    
خخخ به خاطر همینه عالم و آدم به بعضیا ...دن...
چی میگی باویکی یه مترجم بیاره زبونه نقطه چینی بلدنیستم یاده امتحان افتادم جای خالی راپرکنید
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 113

آگهی
(17-11-2016، 15:05)h.ar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه مشت...ریختن اینجا با هم دعوا میکنن Big Grin

مریم کجاایی عزیزم؟؟؟

خودت کاری کردی اینا دعوا کنننن
فهمیدی؟؟؟؟؟؟
کاری نکن گزارشتو بدمممم
همش تقصیر شما دخترای که فکر میکنید هر پسری هر حرفی زد با خودتون
❤❤❤❤❤❤
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
(17-11-2016، 15:02)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:01)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:57)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:56)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:54)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که بخواد تو مجازی مخ بزنه حقش همینه...
داداشه گلم شمابرواواتاره باب اسفنجیوبزن
من باب اسفنجی هم بزنم حداقل نمیلیسم... تو برو به لیسیدنت برس
به برکتی که سره سفره ی بابام خوردم هیچوقت توانجمن نلاسیدم اوکی؟
داداش من یه جمله ای گفتم تو اومدی به خودت گرفتی... خو اگه نلاسیدی چرا به خودت میگیری؟؟ مگه من اسم بردم..

(17-11-2016، 15:02)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:58)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:57)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:55)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شعاری هست میگه برادر کمتر ب...س تا کمتر بهت ب...نن
شعارکه زیاده گلم خبرداری که شمالیازیادب..سن؟؟   بعدشم سرشی یاتهش ؟ پیازومیگم
تو اگه سر و ته داشتی زبونت زخم نمیشد
باویکی اینوازبرق بکشه روشن شدخاموش نمیشه چی میگی زبون بسته؟
جووووننننن زبونم بهت نشون میدم... دوس داری؟؟
اوهوم مخصوصابچه شمالیا

(17-11-2016، 15:06)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:01)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:59)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عده هم هستن که با کل اینجا حرف میزنن...روزی با یکی اونم فقط برای تنوع نه چیز دیگه Big Grin
دقیقاومصداق ضرب المثل کافرهمه رابه کیش خودپنداردتشابه داره    
خخخ به خاطر همینه عالم و آدم به بعضیا ...دن...
چی میگی باویکی یه مترجم بیاره زبونه نقطه چینی بلدنیستم یاده امتحان افتادم جای خالی راپرکنید
اوه اوه حواسم نبود...برو مشقاتو بنویس شنبه معلمت دعوات میکنه...

(17-11-2016، 15:07)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:02)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:01)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:56)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشه گلم شمابرواواتاره باب اسفنجیوبزن
به برکتی که سره سفره ی بابام خوردم هیچوقت توانجمن نلاسیدم اوکی؟
داداش من یه جمله ای گفتم تو اومدی به خودت گرفتی... خو اگه نلاسیدی چرا به خودت میگیری؟؟ مگه من اسم بردم..

(17-11-2016، 15:02)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:58)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:57)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شعارکه زیاده گلم خبرداری که شمالیازیادب..سن؟؟   بعدشم سرشی یاتهش ؟ پیازومیگم
تو اگه سر و ته داشتی زبونت زخم نمیشد
باویکی اینوازبرق بکشه روشن شدخاموش نمیشه چی میگی زبون بسته؟
جووووننننن زبونم بهت نشون میدم... دوس داری؟؟
اوهوم مخصوصابچه شمالیا
جوووونننن باشه آدرس میدم بهت بیا
(17-11-2016، 15:04)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:03)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:59)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:58)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من هر کاری بکنم به خودم مربوطه نه به تووووووو
به قول مهرداد تو برو عروسک بازیتو بکن Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
جووووووووووننننن با عروسکامم بازی می کنم به موقعش
داخه لامصب اون عروسک نیست که بیابدم دستت مک بزنی باو
تو مگه داری؟؟ خخخ بکن تو خودت من لازمش ندارم...
داخه اگ نداشتم که.....   باویکی اینوجمش کنه اومداینجاروبه گندکشید

(17-11-2016، 15:08)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:04)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:03)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:59)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 14:58)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من هر کاری بکنم به خودم مربوطه نه به تووووووو
به قول مهرداد تو برو عروسک بازیتو بکن Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
د آخه داشتی که عین چی وسط هر پست نمیلیسیدی
(17-11-2016، 15:05)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:04)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:00)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بببین درست حرف بزن با مهرداد
اینجا هم شاخ بازی در نیاریدد
دیگه تمومش کنید لطفااااااااااااااااااااا
تو چیه مهرداد اینقد خودتو میندازی وسط ؟ کی با تو حرف زد آخه
عشقمه اوکی؟ کی باتوحرف زدعینه دست بزاومدی وسط زبون بسته یه ذره اروم بنویس جوابتوبدم
دست بز دوست داری؟؟؟ جووووننننن
عشقته؟؟/ نه بابا خخخ باشه بلیس...
چیزی که تومدرسه یادگرفته جوووون بوده اونم به خاطره اینکه هرکی ازپشت میدیدتش میگفته جوووون Big Grin

اه تمامش کیند دیگه
مهرداد تو هم دیگه اینجا حرف نزن
❤❤❤❤❤❤
(17-11-2016، 15:09)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:05)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:04)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:00)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بببین درست حرف بزن با مهرداد
اینجا هم شاخ بازی در نیاریدد
دیگه تمومش کنید لطفااااااااااااااااااااا
تو چیه مهرداد اینقد خودتو میندازی وسط ؟ کی با تو حرف زد آخه
عشقمه اوکی؟ کی باتوحرف زدعینه دست بزاومدی وسط زبون بسته یه ذره اروم بنویس جوابتوبدم
دست بز دوست داری؟؟؟ جووووننننن
عشقته؟؟/ نه بابا خخخ باشه بلیس...
چیزی که تومدرسه یادگرفته جوووون بوده اونم به خاطره اینکه هرکی ازپشت میدیدتش میگفته جوووون Big Grin
آره آخه از پشتم معلومه برا من دلت میخواد بهت نشون بدم؟؟ جووووووووووونننننننننننننن
(17-11-2016، 15:08)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2016، 15:08)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

د آخه داشتی که عین چی وسط هر پست نمیلیسیدی
داخه پوکرفیس  نمیتونی بلیسی چرامیایی پاچه میگیری اینقدرنگوجون بقیشونمیتونم بهت بگم حیف

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: