(17-11-2016، 15:23)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-11-2016، 15:20)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-11-2016، 15:19)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-11-2016، 15:17)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-11-2016، 15:15)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جدی تو23سالته؟ اگه تو23سالته منم 40 سالمه فک کنم خب سحری چه خبرا؟
من عکس شناسنامم رو میفرستم ولی تو باید جلوی همه بگی گوه خوردم قبوله؟؟ 
پس ازلحاظ عقلی معیوبی فکرکنم سندروم داونی چیزی نداری؟
نه فقط یه عده لیسر هستن فک می کنن خیلی میدونن زرتی همه هم بهش میرینن اونا عقل کلن بقیه خنگ
اهاکه اینطورببین داداش میدونم یکی بهت ..ده الان مایه ای لطفابیشترازاین خودتوخراب نکن مثلا23سالته بدبخت ده سال دیگه بابامیشی
من الانشم بابام.... خخخ کی به من ریده...داداش اونی که تو ذهنته برو از همه پسرای انجمن بپرس کی بهش ریده خخخ خودتو دلخوش نکن...
داداش اونی که تو فک می کنی خداست کل انجمن میشناسش... فقط گفتم حواست باشه... بای عقل کل