امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 298 】

(24-11-2016، 15:21)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریمممممم پس چطور همش اینجا پلاسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیبینم افلاین شی  Huh  Huh
من این اکانتو دو نفری میچرخووونم منو دوستم مهلا هر وقت پیام بیاد بم میگه بعضی پستارم اون جوااب میده.

(24-11-2016، 15:21)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریمممممم پس چطور همش اینجا پلاسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیبینم افلاین شی  Huh  Huh
من این اکانتو دو نفری میچرخووونم منو دوستم مهلا هر وقت پیام بیاد بم میگه بعضی پستارم اون جوااب میده.تازه من شده شب تا صب نخوااابم .......واسه همین ی بار بیهوش شدم۱۶ساعت خوابیدم خخخ
میتونی از دوستام ک اینجان بپرسی.....
آگهی
مریم جون میشه سریع جواب پیاممو بدی؟
خنده بر لب میزنم تا کس نداند درد من....
ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت....
(24-11-2016، 16:33)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان این بدردتون میخوره فک کنم....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 298 】 48

ضمنا دوستانی که نظری هستن...ینی هنرستان نیستن...روزای مدرسه کمتر از 10 ساعت درس بخونن باید قید پزشکی و دندون پزشکی تو تجربی و برق و مکانیک توی ریاضی و حقوق توی انسانی رو بزنن و به کمترین ها قانع بشن...
کی ایناروگفته؟  پس کلی تک رقمیاکه مصاحبه هاشومیخونی میگن روزای مدرسه شیش یاهفت ساعت میخوندن چجوربه اینجارسیدن بعدش اینوازکجات دراوردی؟

تو راست میگی... Big Grin
(24-11-2016، 21:08)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو راست میگی... Big Grin
پ ن پ توراست میگی هیشکی ندونه انگارامیرکبیردرس میخونی والا

مشاورکنکورنداشتیم که اینم اومدش

:]
دنیای مجازیه .. یکی اومد گف درس میخونم امیر کبیر ((:
 سپاس شده توسط رامین 1993 ، ѕтяong
خخخخخخخخخخخخخ

(24-11-2016، 21:45)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخخ

دنم تا دسته .. چیسه که ؟
 سپاس شده توسط رامین 1993 ، ѕтяong
(24-11-2016، 21:48)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2016، 21:45)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخخ

دنم تا دسته .. چیسه که ؟

ترجمه کن تادستشونشونت بدم گلم نبینم به رفیقه ماچیزبگی شل مغز
انچه رشدنکندازبین میرود
انچه ساکن باشدمرداب میشود

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 298 】 48 [/img]

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 298 】 48 [/img]
cof ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان