15-12-2016، 20:42
دلم به حال پسرای انجمن می سوزه....وقتی یکیشون تو گفتگو آزاد پیام میگذاره بقیشون میرن....کلن تهنان....عااااخی
|
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 298 】 |
|||||
15-12-2016، 20:42
دلم به حال پسرای انجمن می سوزه....وقتی یکیشون تو گفتگو آزاد پیام میگذاره بقیشون میرن....کلن تهنان....عااااخی
15-12-2016، 22:13
(15-12-2016، 20:42)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظورت با این پسرس دوستان انجمنی ایشون سوگل دختر نیست سو استفاده میکنه دوس دخ پیدا میکنه تا حالا ۴ نفرو تور کرده اثبات شده همه میدونن و دیدن
16-12-2016، 8:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-12-2016، 9:08، توسط س و گ ل یعنی سوگلی.)
سلامممممممممممم
آقای حمید رضا تو که نمیدونی حرف مفت نزن. حسودیتون میشه پسرا چون من دخترم هان ؟؟؟ واسه همین میگین پسرم؟؟. راستی آقا مهرداد شرمنده اون شما نبودی البته من هنوزم شک دارم که خودتی . مهسا جونم بهم اعتماد داره آجی خوشگلم بهم اعتماد داره من فقط دوست میخواستم که بهم اعتماد کنه نه چیز دیگه ای فهمیدین . راستی یکی که بهم اعتماد داره من کسه دیگه ای رو نمیخوام . هزار بار گفتم اینم هزارو اولین باره که میگم به قرآن من پسر نیستم جون هرکسی که دوسش دارم من دخترم نه پسر.. من دیوونه که نیستم بی دلیل به قرآن قسم بخورم . اگه دروغ گفته بودم که به قرآن قسم نمیخوردم چون قرآن کورم میکنه. هرچی میگین بگین من به دل نمیگیرم . اینم هزارو دومین بار .. به قرآن به جون مامان جونم من پسر نیستم دخترم . حالا باور میکنین بکنین نمیکنین نکنین ولی من مطمعنم که آجی جونم بهم اعتماد داره . دیگر خود دانید راستی آجی جونم من چند تا موضوع جدید میخوام بفرست تا نظر بدم میخوام هرچه زود تر خصوصی باشم اوکی یه چیز دیگه آق حمیدرضا کی دیده و میدونه که من پسرم اینو میخوام ثابت کنی بگو کی دیده؟؟ جواب سلامم رو ندادین
16-12-2016، 9:12
(15-12-2016، 22:13)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من کلا عرض کردم،کاری هم به دختر یا پسر بودن ایشون هم ن د ا ر م
16-12-2016، 9:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-12-2016، 9:31، توسط س و گ ل یعنی سوگلی.)
سما جون شماهم میگین پسرم ... هرکی میگه پسرم بدون مدرک نگه چون باور نمیشه اوکی
مهسا یه چیزی بگو آخه همه دارن میگن پسرم ![]() ![]() ![]() ![]() مهسا جونم میدونم که تو هم داری بهم شک میکنی پس توهم بگو پسرم بگومنو راحت کن . ولی من دوباره میگم به خداوندی خدا قسم به خدای یکتای یگانه قسم که من دخترمممممممممممممم. آخه شما چرا نمیفهمین
16-12-2016، 9:32
(16-12-2016، 9:14)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من یادم نمیاد گفته باشم شما پسرین....
16-12-2016، 9:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-12-2016، 9:35، توسط س و گ ل یعنی سوگلی.)
خوب فکر کردم که شما شک دارین . ولی من دخترم دارم میگم دخترم آخه چرا هیچکس نمیفهمه . ولی خدا میفهمه میفهمه که من دخترم . راستی هرکی گفته من پسرم بد افتاده تو هچل میدونید چرا چون شیطونه داره گولتون میزنه
هرچی میگین بگین ولی جواب سلامم رو بدین که گردنتون میشه ها من دارم به شماها سلام میدم ... سلام بچه هاااااااااا خوبینننننن؟؟؟؟؟؟
سلام...
کسی از عسل خبر داره؟؟؟؟
16-12-2016، 9:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-12-2016، 10:06، توسط س و گ ل یعنی سوگلی.)
وای عسل جونم .. فک کنم یکی بهم گفته بود که عسل این هفته اینجا نیس . امیدوارم هرجاباشه سلامت باشه و بهش خوشبگذره
دخترا به سلامتی همه دخترا صلوات............................... بقیه خبر ندارن از عسل؟؟؟؟؟؟ بچه ها موضوع جدیدی نیس من برم نظر بدم ؟؟؟اگه هست معرفی کنین
16-12-2016، 11:13
(16-12-2016، 9:46)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بیاتو موضاعات من البته اجباری نیس | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|