امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 298 】

از راهکارامرسی بای
آگهی
(13-12-2016، 20:00)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش اسی سوت و کور کجایی دوستان تو هر پروفایلی میرم یا ناراحت یا شکست عشقی خورده

(19-12-2016، 18:14)mehrshad.1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:10)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:06)mehrshad.1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:05)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2016، 20:00)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:02)mehrshad.1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه کمک ازتون میخواستم
راستش
من از ی دختری خوشم اومده
چه طوری بهش بگم
یه جوری بهش بگو دیگ.. مگه میترسی ازش؟؟؟25r3025r30

اخلاقش خیلی تنده
بگم منو می کشه
سرمو نزنه خیلیه
خب پس نرم بروجلو

اونم نرم خیلی نرم دارم میزنه
خیلی فکر خوبیه اصلا
حداقل فوری نمیمیرم

(19-12-2016، 18:11)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:06)mehrshad.1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:05)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:02)mehrshad.1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه کمک ازتون میخواستم
راستش
من از ی دختری خوشم اومده
چه طوری بهش بگم
یه جوری بهش بگو دیگ.. مگه میترسی ازش؟؟؟25r3025r30

اخلاقش خیلی تنده
بگم منو می کشه
سرمو نزنه خیلیه

اهه پس بد دهنه؟؟ خوب میخوایش چیکار .. ولی اگه دوسش داری بدون هیچ ترس و چیزی بهش بگو بلکه قبول کرد باهات ز کنه

نه بد دهن نیس اخلاق خاصی داره
مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه اخلاقی؟؟ شما همین الان گفتی که اخلاقش تنده الان میگی اخلاق خاصی داره؟؟؟ عجب
کاش بیایی و واس اولین بار بهت بگم...دوستت دارم خیلی زیاد...
باوصباخانوم مگه چقدرتفاوت داریم 3سال شایدتومدرسه شمامیگفتن
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 298 】 221

(19-12-2016، 18:19)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوصباخانوم مگه چقدرتفاوت داریم 3سال شایدتومدرسه شمامیگفتن

شاید

(19-12-2016، 18:17)mehrshad.1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از راهکارامرسی بای

مرسی رو باید من بگیرم چون من بهت گفتم راه حل رو Dodgy Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط saba 3 ، س و گ ل یعنی سوگلی ، IM JUST TIRED ، fatemeh.a* ، *sohillll*
(19-12-2016، 18:22)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای عالی بود

عالی
(19-12-2016، 18:21)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:17)mehrshad.1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از راهکارامرسی بای

مرسی رو باید من بگیرم چون من بهت گفتم راه حل رو Dodgy  Dodgy
باشه حالا بچه ها همه بهش بگیدمرسی مرسی مرسی Dodgy

سپاس شده توسط saba 3
(19-12-2016، 18:24)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2016، 18:21)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از راهکارامرسی بای

مرسی رو باید من بگیرم چون من بهت گفتم راه حل رو Dodgy  Dodgy
باشه حالا بچه ها همه بهش بگیدمرسی مرسی مرسی Dodgy

مرسی مرسی

چ خرسی

خرسی خرسی

خخخخ
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
خوشمل و نوشته اش هم جالب بود آجی عسلBlushBlush
 سپاس شده توسط #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان