امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【گفتگو آزاد 299 ™ 】

عع اخ جون دعوا :|

(27-01-2017، 17:50)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2017، 17:44)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2017، 17:42)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره عکساشو دیدم خیلی بد بود
نرو بیرون -_-

(27-01-2017، 17:24)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2017، 17:22)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خب (:
اوهوم دارم میبینم
هوای خوبیه

اوهوم واقن عالیه
الان کیف میده بری بیرون از سرما بلرزی هیش کی نباشه بغلت کنه گرم شی ضایع شی برگردی خونه  Big Grin  Big Grin

من رفتم (:
خخخخ امیدوارم یخ بزنی Big Grin

جات خالی حیلی خوب بود (:
الان خیس چسبیده به شوفاژم  Big Grin

وای منم میخوام برم بیرون crying crying
Isn’t it lovely all alone??
آگهی
اینم نمای پنجره[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
【گفتگو آزاد 299 ™ 】 155 [/img]

(27-01-2017، 17:48)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووووووووووووی عوضی حرف دهنتووو ببفهمم
عوضی تویی اوکی اوازت همه جامشخصه ازکوروش بگیر تا بعره سینا دریای غم من و..... ههه اینقدرمعروفی

همروخبردارم اینجوری حرف نزن چون پتتو میریزم رواب صبرهم تایه حدی ازدوسه نفرشنیدم چجوری هستی هه
انچه رشدنکندازبین میرود
انچه ساکن باشدمرداب میشود

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هواشناسی فلش خور
اینجا اصفهان نه برف میاد نه بارون فقط سوز میاد یخخخخخخخخخ کردم

Idea Huh
کاری نکن
کاری کنم
هر کاری کنی
نتونی کاریش کنی
اقا سلام من دیروز عضو انجمن شدم واسه اینکه پروفایلت ستاره داشته باشه بایده چیکار کنی؟!!!!! crying crying
تعداد ارسال هات رو زیاد تر کن
فعال باش

(27-01-2017، 19:05)*پرنیان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا سلام من دیروز عضو انجمن شدم واسه اینکه پروفایلت ستاره داشته باشه بایده چیکار کنی؟!!!!! crying  crying

tedade ersal hato bayad be 21 beresoni
to mozoha nazar bede ta faal shi
اها مرسی
برام مهم نیست هر کی میخواد پشت سرم حرف بزنه
واسم مهم نیست
اها دستای بندری بالا Big Grin Big Grin

برام مهم نیست هر کی میخواد پشت سرم حرف بزنه
واسم مهم نیست
اها دستای بندری بالا Big Grin  Big Grin
❤❤❤❤❤❤
سلام...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان