امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪]

(01-04-2017، 11:10)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 10:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@| мιѕѕ нelια |
دخترم شما بصورت زیر پوستی احساس میشید Angel

(01-04-2017، 10:56)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب هستین

بخوبیت گلم تو خوبی 

بحث جالبی نیس (: 

نظرت در مورد عکس سیزده بدر چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، sogol.bf
آگهی
(01-04-2017، 10:54)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 10:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 10:22)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 9:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنهآ دو روز ديگر فرصت باقيست !!!

اخی مدرسه

(31-03-2017، 23:07)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2017، 22:57)sabine_fb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اسمممو گم كردم يكي بم بده وارد بشم

|: باشه

احساس غريبي بهم دست ميده اينجا-_-

خودتی؟؟؟؟؟@_@

بهله :|

مآ كه مث شمآ دكتر نيسم حآج خآنوم..

مجبوريم تلآش كنيم  : )

پدریه گلم الان واقعا بنظرت من کم تلاش میکنم ایا؟

(01-04-2017، 10:50)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به دوستان

سلاین سلاین

كی همچين حرفي زده گل من؟؟؟؟؟ : )

شمآ الگو روابط عمومی و تلاش انجمنی Smile
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-04-2017، 11:09)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 11:07)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 11:03)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 10:59)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بد نیستم..اصل میدی

شیوا هستم روابط عمومی فلش  Angel

زوابط عمومی ((((:

شنیدم تو پریدن حرف دخترا بی ادبی حساب میشه

اون در این صورته ک رو در رو بخوای حرف بزنی :|
و اینک مگ حرف دُخدر پسر داره ؟ :|
و سوما سعی کُن رو جُمله سازی کار کُنی گُلم (: 
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Interstellar
(01-04-2017، 11:09)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 11:07)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 11:03)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 10:59)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بد نیستم..اصل میدی

زوابط عمومی ((((:

(01-04-2017، 11:09)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 11:04)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم ابجی:p318:

فدات گلم 
شما معرفی.میکنی؟

بله حتما...سوگل هستم یه کاربر عادی

خوشبختم عزیزم 
کاربر عادی با بقیه رده کاربریا فرقی نداره فقط بقیه یکم بیکارترن یزحمتیم میکشن این وسط Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(01-04-2017، 11:11)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بد نیستم..اصل میدی

زوابط عمومی ((((:

(01-04-2017، 11:09)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 11:04)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم ابجی:p318:

فدات گلم 
شما معرفی.میکنی؟

بله حتما...سوگل هستم یه کاربر عادی
اشتباه شنیدی
اول جمله بندیت رو درست کنی شما بد نیست !

ببخشید ولی من متوجه حرفتون نشدم
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(01-04-2017، 11:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 10:54)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 10:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 10:22)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 9:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنهآ دو روز ديگر فرصت باقيست !!!

اخی مدرسه

(31-03-2017، 23:07)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: باشه

احساس غريبي بهم دست ميده اينجا-_-

خودتی؟؟؟؟؟@_@

بهله :|

مآ كه مث شمآ دكتر نيسم حآج خآنوم..

مجبوريم تلآش كنيم  : )

پدریه گلم الان واقعا بنظرت من کم تلاش میکنم ایا؟

(01-04-2017، 10:50)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به دوستان

سلاین سلاین

كی همچين حرفي زده گل من؟؟؟؟؟   : )

شمآ الگو روابط عمومی و تلاش انجمنی  Smile

بالاخره در یک تایم پیدامون شد هوقاااااا
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
امیرهستم،یه بیکار، ولی اندازه شیوا بیکارتر نیسمD:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(01-04-2017، 11:12)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بد نیستم..اصل میدی

زوابط عمومی ((((:

سوگول جآن الآن صـــحنه رو ترك كنی سنگين تر حسآب ميشه هاا...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_ ، Interstellar
(01-04-2017، 11:12)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بد نیستم..اصل میدی

زوابط عمومی ((((:

ببخشید ولی با شما نبودم
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...
(01-04-2017، 11:11)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بد نیستم..اصل میدی

زوابط عمومی ((((:
راستی با شما هم اشنا نشدم معرفی میکنید؟میشناسمتون؟

نمیدونم میشناسید یا نه
نام کاربم خیلی وقته همینه !
قبلی هم paranormal بود.
شما هم که الان معرفی کردید (((:
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان