امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪]

(01-04-2017، 23:30)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:27)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من  اگه می دونستم بابات زیرابی چندتا چندتا اکانت میزنه پشت دستموداغ میکردم درخواست میدادم

بیصاحاب ینی باید مچتو بگیرن ک نری دنبال دختر بازی2mo5

(01-04-2017، 23:28)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:26)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:25)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلاین:er3:

خوبی ؟ ._.
شیوا بودی دیگه ؟! :|

ممنونم بسیار 

بلی خودم بودمی شما که بوده ایConfused5B:

منم خوبم عزیزم :| (:

راستش من تورو زیاد نمی‌شناسم ولی تعریف تو زیاد شنیدم ((((:

میتونم بدونم چی شنیدی و کجاkaffe2

نقل قول: مردم واقعا بیکارن چندتا چندتا اکانت میزننا 
من ازاین به بعد جلو همه میگم ن درخواست میدم دیگه ن قبول میکنم لامصب میبینم این چن روزا زیاد درخواست میدن نگو اشنا میزننن ادم شک میکنه برم همشونو بلاک کنم
افرین کاره پسندیده ای میکنی روش خود را عوض کن لذت ببر از زندگی به چشمانت رحم کنng2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط sina0077 ، ρυяρℓє_ѕку ، _Lσѕт_ ، {HoSsein_83}
آگهی
(01-04-2017، 23:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:30)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:27)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من  اگه می دونستم بابات زیرابی چندتا چندتا اکانت میزنه پشت دستموداغ میکردم درخواست میدادم

(01-04-2017، 23:28)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:26)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟ ._.

ممنونم بسیار 

من ازاین به بعد جلو همه میگم ن درخواست میدم دیگه ن قبول میکنم لامصب میبینم این چن روزا زیاد درخواست میدن نگو اشنا میزننن ادم شک میکنه برم همشونو بلاک کنم
افرین کاره پسندیده ای میکنی روش خود را عوض کن لذت ببر از زندگی به چشمانت رحم کنng2

چشام مگه چشه ننه؟؟ای بابا همتون انگارمنو لاشی گیراوردینا دست همتون دردنکنه واقعا خوب مهمون نوازی کردین
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، {HoSsein_83}
(01-04-2017، 23:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:10)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:09)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:05)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:03)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روابط اجتماعی فقط در پخ خوبه یا اینجا هم راه میده؟؟245

پدرت ماشالله چندتا اکانت داره ؟می بینم مردم اینجا طرز حرف زدناشون یکم شبیه همه پ بگو زیرابی دخترمیزنن پسرمیزنن دیگه چیا میزنن
ول کن توروخدا اومدیم یه دقیقه اروم شیم زدین ...تو اعصابمون

(01-04-2017، 23:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه بی شرف همه ک مث تو نیسن نآموس دارن از خودشون بفهم...

دخترا مردم که مث ....تو نیسن ...تو ب چ حقی به خودت اجازه میدی با شرف چندین نفر اینطوری بازی کنی؟؟

یکم بفهم از خودت..

حدی داره دیگ خریت هم...
ماشالله چند تا اکانت داری عمو؟؟

اکانت ساختم تا دست بی ... هایی مث تو رو کنم عمو...
حرف اخرتو اول بگو ...

تا جایی من یادمه فک نکنم گفته باشم توروخدا بیا بامن دوس شو دیگه اونقدرام عقده ای نیستیم ما شما زیادش کردی حالا نمی دونم هدفت چیه کلا
عمو جون شما که حرفه ای....
از راه های دیگ وارد میشی...
نزار بگم پیاماتو د لامصب بزار همینقد ابرویی که برات مونده بمونه...

هم اندازه دوتا دونه ارزن لاپات داری بیا مشهد در نواحی ۵۶۷ مشهد بگو مو بدخواه کوروش راست جوام..
ببین زنده میزارن یا نه بچه خوشگل ماچ کردنی..

پشت سر هم نبینم مث زنا غیبت کردی..
حرفی داری به حسین عمو شاهی..
حسین هم پی ام به من...

چیزی که به روت نمیارن آقای شاخ مجازی بفهم که از ترس نیس...

باشد که کمی تامل شود !!

یا علی دوستان..
شببخیر ویژه خدمت شیوا جان..
حسین جان و بقیه دوستان..

:|

خدایی ، گربه هم تو محلش زور دارع کوروش:|||~
این ی تیکه خراب کردی :||
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ
شب شیک دوزتآن :|
با هم مهربون باشید دوستان :|
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
نقل قول: چشام مگه چشه ننه؟؟ای بابا همتون انگارمنو لاشی گیراوردینا دست همتون دردنکنه واقعا خوب مهمون نوازی کردین
میگم چشاتو ننداز به مانیتور خب !!!
من هیچوقت قضاوت نمیکنم ترجیح میدم به راه راست هدایت کنم4fvf

نقل قول: |

بیا سی درصد دیگه ام بهت بدم خوشحال بشیfly2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط {HoSsein_83}

(01-04-2017، 23:25)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

خوبی ؟ ._.

ممنونم بسیار 

این حجم از بازدید بی سابقسkaffe2

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mïņ̃†êR ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| мιѕѕ нelια | ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسین عموشاهی ، 1 مهمان

اونم این وقت شب

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-04-2017، 23:38)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چشام مگه چشه ننه؟؟ای بابا همتون انگارمنو لاشی گیراوردینا دست همتون دردنکنه واقعا خوب مهمون نوازی کردین
میگم چشاتو ننداز به مانیتور خب !!!
من هیچوقت قضاوت نمیکنم ترجیح میدم به راه راست هدایت کنم4fvf

نقل قول: |

بیا سی درصد دیگه ام بهت بدم خوشحال بشیfly2

اخطار ندی :v
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-04-2017، 23:40)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

خوبی ؟ ._.

ممنونم بسیار 

این حجم از بازدید بی سابقسkaffe2

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mïņ̃†êR ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| мιѕѕ нelια | ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسین عموشاهی ، 1 مهمان

اونم این وقت شب
عمو لایک نمیکنیا من اعصاب ندارما5
Channel
 سپاس شده توسط sina0077 ، {HoSsein_83}
(01-04-2017، 23:36)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 23:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟ ._.

ممنونم بسیار 

چشام مگه چشه ننه؟؟ای بابا همتون انگارمنو لاشی گیراوردینا دست همتون دردنکنه واقعا خوب مهمون نوازی کردین

داش سینا مو چیکار دارین 2mo52mo5

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان