امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

هعی زندگیfishing
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
آگهی
(20-05-2017، 7:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 7:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت نفر اول نبودم ://
-_-

ســـعی كن..حتما ميشه..  : )

همش تقصیر توعه :|
توی عاشقاي رپ بودم -_-
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR
(20-05-2017، 8:00)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بگذریم :|
ژيگولاي من چطورن :>

خوبہ خووب
امتحانات شروع نشدن؟؟!!
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(20-05-2017، 8:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی زندگیfishing

كی شيفت صبحت تعويض ميشه؟؟..

خيلی سخته خو...

درك ميكنيم :|
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Mïņ̃†êR
(20-05-2017، 8:02)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:00)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبہ خووب
امتحانات شروع نشدن؟؟!!
سه شنبه ایشالله زيارتشون میکنیم :|
شما چی ?? ._.
(20-05-2017، 8:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:02)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبہ خووب
امتحانات شروع نشدن؟؟!!
سه شنبه ایشالله زيارتشون میکنیم :|
شما چی ?? ._.

اهان راس میگی دخترخاله منم دهمه فک کنم هماهنگ امتحاناتون ارع؟؟
من یکشنبه زبان فارسی دارم ۴مین امتحانمه
۱۰خردادم شرش کمـ میشع
 سپاس شده توسط -Demoniac-
روحانی اول شد ولی :
اهواز صندق ندادن روستا هاش
خیلی جاها تعرفه کم اومد
خیلی جاها تعرفه بدون مُهر بود
خیلی جاهامیپرسیدن به کی میخوای رای بدی،میگفتن رئیسی شناسنامه رو پرتاب میگردن ....
(20-05-2017، 8:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 7:59)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 7:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت نفر اول نبودم ://
-_-

ســـعی كن..حتما ميشه..  : )

همش تقصیر توعه :|
توی عاشقاي رپ بودم -_-

زنده باد اشتباه خوب من  ://

الان باز امير بياد ناراخت ميشه از اين بيت معروف  : )

+

حلال زاده :||
جدا بنویس نسخه ریاست جمهوری ((((:
دیروز گشت خخخ D:
خخخ با لباس نظامی بودم،خخخخ تهرانیا نمیتونستن رای بدن اینجا واااای خخخخ میگفتن بیا ب داد ما برس خخخ:v
اصا چ دعوایی شده بود ک نگو مام دس خالی هیچی نداشتیم خخخ
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان