امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(24-05-2017، 17:56)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه مدرك گرفتن عاليه آلمان...
ولي واسه موندن نه...!!

فرار مغز ها همينه...!!

اين همه مردم محتاج داريم كه نياز شديد دارن به كمك و استفاده از علم و توانايی های امثال شيوا..

بعد...

بخوان براي هميشه طبعه يه كشور غربی باشن..!!

ملت محروم خودون بيشتر نياز دارن از نظر من  تا غربی ها..به نخبه هامون...به كسايی كه شايد با بودنشون يه زخم از زخم هاشون كمتر ميكنن...

خیلی از اشنا ها هستن و واقعا کشور خوبیه و اینکه بهترین امکانش اینه ک کشوره زنهاست و تمام قوانین به نفع خانوم هاست....
نه نیاز ندارن وگرنه یتکون میدادن بخودشون دوباره دزد نیارن سره کار چهارسال ب فنا بریم باز 

نقل قول: آمریکا چی ؟ آمریکا از همه اینا بهتره اگه بتونی برای UC اپلای کنی فوق العاده س  
فرقی ام نمیکنه دیویس یا برکلی یا لس آنجلس ترجیحا دومی و سومی 
بهترین کارو میکنی ک برنمیگردی
کانادا امریکاست دیگه!!!
امریکا واقعا کارش زیاده ینی دیگه زندگی نمیکنی فقط کار میکنی ولی اروپا نه واقعا طبیعیت بکر داره خیلی خوبه دوست دارم ارامششو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط esiesi ، -Demoniac- ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(24-05-2017، 18:01)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت تنگ میشه مطمعن باش

حمل بر بی ادبی نشه
ولی
مضخرفه ! 
برای پیروزی باید تلفات داد 
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ 57
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Mïņ̃†êR
ب نظر من آدم اگه عقل داشته باشه ميره اونور از علم اونا استفاده میکنه !
بعد ی جایی رو میاد تو مملکت خودش برای مردم میزنه و از اونجا نظارت میکنه !
سالی یه بارم میاد ب جایی ک برای مردم زده سر میزنه تا ب مملکت خودشم کمک کرده باشه !._.
مث پروفسور سمیعی !
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، esiesi
(24-05-2017، 18:01)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت تنگ میشه مطمعن باش
من الانم ک تو یشهر غریبم شش ماه یکبار اگه مجبور بشم میرم خونمون 
تنها تفاوتش با اینکه تو شهر دیگه تو کشور خودت باشی اینه ک دیگه کسیو نداری ک هر لحظه اراده کنی بتونی بری پیشش یکم تنهایی رو باید عادی کنی واسه خودت 
یکم ک بزرگتر بشید متوجه میشید میشه مستقل بود 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، MAMAD*ALONE
(24-05-2017، 18:06)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کانادا امریکاست دیگه!!!
امریکا واقعا کارش زیاده ینی دیگه زندگی نمیکنی فقط کار میکنی ولی اروپا نه واقعا طبیعیت بکر داره خیلی خوبه دوست دارم ارامششو

اشتباه نکن ، آمریکا خــــیـــــلــــی با کانادا فرق داره !!!
خب این بستگی به این داره که دنبال کار باشی یا دنبال طبیعت !
البته ناگفته نمونه که طبیعت آمریکام خیلی چیزا برای دیدن داره از هر نوعی ک بخوای ...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
(24-05-2017، 18:07)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سالی یه بارم میاد ب جایی ک برای مردم زده سر میزنه تا ب مملکت خودشم کمک کرده باشه !._.
مث پروفسور سمیعی !
ببین اگر اونجا کارات اوکی بشه و همه چی خوب پیش بره میتونی سالی دوبار بیای ایران و برگردی اونجا مثل ایران نیست ک هر وقت دلت خواست بتونی بری و بیای تو یماه های خاصی میتونی بری مسافرت و برای این مسافرت بهت پول میدن میگن هر کاری میخوای بکن 
Channel
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، esiesi
(24-05-2017، 18:07)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت تنگ میشه مطمعن باش

حمل بر بی ادبی نشه
ولی
مضخرفه ! 
برای پیروزی باید تلفات داد 

همه یه دیده مزخرف از اونور اب داریم ولی وقتی بری میفهمی مثه دختر خالم
 سپاس شده توسط esiesi
(24-05-2017، 18:07)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث پروفسور سمیعی !

این عقل نیست...
بهش میگن پایبندی به سرزمین مادری ! 

حالا شماها برای رسیدن به این مسائل وقت خیلی زیاد دارید 
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac- ، بهره ، ÆMÆշЇÑζ
(24-05-2017، 18:10)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 18:06)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کانادا امریکاست دیگه!!!

اشتباه نکن ، آمریکا خــــیـــــلــــی با کانادا فرق داره !!!
خب این بستگی به این داره که دنبال کار باشی یا دنبال طبیعت !
البته ناگفته نمونه که طبیعت آمریکام خیلی چیزا برای دیدن داره از هر نوعی ک بخوای ...

ببین الان مهد علم دنیا کاناداست تو امریکا جایی بهتر نیست خب!
من میخوام زندگی کنم نمیخوام خودمو فنا کنم و اینکه قوانین کشور خیلی برام اهمیت داره نوع اپلای کردنشون و برخوردشون با یه ایرانی 
امریکا خیلی جالب نیست دیدشون اروپا هم همینطور هست ولی درصدش کمتر 
دقیقا مثل وقتی ما میگیم طرف افغانیه اونام هم همین نگاهو دارن وقتی یه ایرانی میبینن
Channel
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، esiesi
(24-05-2017، 18:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث پروفسور سمیعی !
ببین اگر اونجا کارات اوکی بشه و همه چی خوب پیش بره میتونی سالی دوبار بیای ایران و برگردی اونجا مثل ایران نیست ک هر وقت دلت خواست بتونی بری و بیای تو یماه های خاصی میتونی بری مسافرت و برای این مسافرت بهت پول میدن میگن هر کاری میخوای بکن 
اصلا انقد وضعت خوب میشه ک نیازی ب پول اونا نداری (:
آره تو مواقع خاص میتونی بیای ._.
ولی اگه این کاريو ک من گفتم بکنی ک خیلی خوب میشه .-.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان