24-05-2017، 19:10
کوروش چرا اصرار داری بگی دکترای ایرانی چیزی بارشون نیست ؟؟؟
خیلیاشون نخبه و صاحب سبکن
|
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ |
|||||||||||||||||||||||
24-05-2017، 19:10
کوروش چرا اصرار داری بگی دکترای ایرانی چیزی بارشون نیست ؟؟؟
24-05-2017، 19:16
(24-05-2017، 19:10)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من اينو نگفتم عزيز..!! گفتم بعضياشون... امثال اونايي كه واكسن 7 سالگي منو اشتباه تجويز كردن و جند ماه تو كما بودم.. امثال اونايي كه سر بي دقتياشون مادربزرگم رو به كشتن دادن.. امثال اونايي كه تا زيرميزي نگيرن عمل نميكنن... من اونا رو گفتم... وگرنه دكترا بسيار با تچربه و متخصص زياد داريم ما تو ايران..!! شكي نيست.. سوع تفاهم شد احسان جان : )
24-05-2017، 19:24
(24-05-2017، 19:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متأسفانه از این قبیل اتفاقا خیلی زیاده به شخصه دارم هر روز یه مدلی از این اتفاق ها رو میبینم -___- ولی این قضیه هم دقیقا به این علته که آدمایی به وسیله های مختلف جاهایی قرار گرفتن که اصلا لیاقت و علمشو ندارن
24-05-2017، 21:05
با پول،همه کار میشه کرد ..
شیوا دکتره .. روحانی هم دکتر .. ! خخخ روحانی پول شبوا عقل .. ولی مردم ب هردوشون میگن دکتر .. بحثو جمع کنید دگ ..
سلام .
(24-05-2017، 11:22)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هه ... نه خیر می دونی چی میشد ؟ چیزای خوب خوب ! یه کار میکردم دیگه نتونه ستاره های توی آسمونو نگاه کنه چه برسه به ستاره های نداشته منو که می خوام هدیه کنم به باباش !!! (24-05-2017، 21:58)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کافیه وگرنه مجبور میشم اخطار بدم !
(24-05-2017، 19:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درسته کاملا حق با شماست ولی متاسفانه همه دکترا رو جمع بسته بودی. به هر حال این ماجرا ها هست و متاسفانه زیاده (24-05-2017، 22:18)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی صلابت مدیریتی :|
24-05-2017، 22:27
(24-05-2017، 22:18)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فقط پست های منو خوندی اخطارتم دادی .. برو پست های اونم بخون ....
24-05-2017، 22:29
(24-05-2017، 22:27)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مودب باشید لطفا من هنوز اخطار ندادم !
(24-05-2017، 22:29)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من چیزی نگفتم نمی تونم پاسخ خصوصی بدم ... ولی این اصلا طرز برخورد خوبی با یه کاربر تازه نیست نرسیده پذیرایی خیلی خوبی ازم شد به دردسر ثبت نامش نمی ارزه خیلی ها دنبال شر می گردن اسم پیغام خصوصی حرف دیگه ای میزد به هر حال اگه به ستاره است که هر کی ستاره اش بیشتر باشه اخطار کمتر می گیره حرفی نیست من مودب بودم رجوع کنید به صفحات قبل . هنوزم چیزی نشده من فقط فهمیدم تو اینجا اگه زود نجنبی زود می جنبن تور پهن می کنن واسه شر ... من دیگ رفتم خوبیش اینه چیزی که زیاده انجمنه و من دنبال شر نمی گردم برای شما هم چیزی که زیاده کاربر اونقدر زیاد که تا خود صبح می تونید با اخطار براشون فیگور بگیرید ! خدافظ | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|