امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

@esiesi 
نویسندگان فسیل میشیم ما D:
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، Mïņ̃†êR ، esiesi
آگهی
(25-05-2017، 13:19)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 10:58)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 9:22)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما که خودت بیشتر با بقیه دعوا داری !
اگر ادامه بدید اخطار میگیرید.

با منی ?? :||||

Nope
مگه دعوا کردی شما ؟ با اون دو نفر بودم! ((((:

(25-05-2017، 10:09)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 9:47)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااای بازم دعوا؟؟؟؟

خوشکلم شما موقه دعوا میرسی 4fvf

(25-05-2017، 9:48)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبق قانون هفت نیست , طبق قانون 23 هست. 
پیشنهاد میکنم یکبار دیگه قوانین رو بخونید !

من هنوز قوانینو نخوندم فقط یادمه اون موقه ک.اومدم زدم موافقم 3cy

این رو که الکی گفتم , ولی شما تو زندگیت هم همینجوری پیش بری قطعا هیچوقت به مشکل نمیخوری :|
ن :|
حالا نمیخواد زیاد رسمی حرف بزنی با من (:
راحت باش ._.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
به اتم هایی که انرژی گرفتن و به لایه های بالاتر رفتن و تمایل دارن انرژی از دست بدن و دوباره به لایه پایین(n=2) برگردن اتم های بر انگیخته می گویند ..  :89:

(25-05-2017، 9:48)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رو که الکی گفتم , ولی شما تو زندگیت هم همینجوری پیش بری قطعا هیچوقت به مشکل نمیخوری :|

اصن بخاطر این انقدر محبوبم موافقم همیشهbathtime

(25-05-2017، 13:31)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم ی وقت زشت نباشه من تا حالا با کسی دعوام نشده تو انجمن ؟؟ O_o

بنظرم دشمن داشتن باعث پیشرفت میشعkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، امیر‌حسین ، -Demoniac-
(25-05-2017، 13:45)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به اتم هایی که انرژی گرفتن و به لایه های بالاتر رفتن و تمایل دارن انرژی از دست بدن و دوباره به لایه پایین(n=2) برگردن اتم های بر انگیخته می گویند ..  :89:
زیاد درس خوندی ؟؟ :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
هی سیب زمینی :|
تو دارای ۲ amu  اتم هستی  :89:
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
(25-05-2017، 13:52)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی هس ؟؟ Big Grin Big Grin

من سوال ریاضی دارممم crying
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
(25-05-2017، 13:53)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 13:52)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی هس ؟؟ Big Grin  Big Grin

amu
یکای جرم اتمی هست :|

سوال شیمیه :///
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، -Demoniac-
(25-05-2017، 13:57)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 13:53)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی هس ؟؟ Big Grin  Big Grin

amu
یکای جرم اتمی هست :|

سوال شیمیه :///
در اون حد خنگ نیستم دیگه .. بله فهمیدم سوال شیمیه :|

و اعلام کردم ک سوال ریاضی دارم :|
 سپاس شده توسط -Demoniac-
سوالات خود را با در میان بگذاریدbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان