(25-05-2017، 16:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2017، 16:27)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2017، 16:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2017، 16:23)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2017، 16:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جهانگردي ملزم اينه كه داراي سرمايه زيادي باشي..!!
منم ميخواستم بخونم...
باستان شناسي بهتره..!!
کاش من بفهمم که کی این فکر رو گسترش داد !
دوتاش خوبه به نظر من
مشاوره تحصيلي..!!
من خيلي علاقه مند بودم ... علاقمو گرفتن : )
مشاوره های تحصیلی معمولا الکی حرف زیاد میزنن !
هرچی میشه میگن کار نیست کار نیست , مثلا ایشون رفته این رشته کار نداره الان ! خب شاید خودش دنبال کار نبوده :|
شما جهانگردی بخون برو بخش هتلداری ! برو داخل سازمان های توریستی , تورلیدر شو !
مخصوصا الان که جهانگردی ایران داره خوب میشه کلا !
صرفا به معنای این نیست که بری فقط بگردی!
باستان شناسی همینطور!
دقيقا ...!!
من دقيقا همين حرفا رو به مشاورم زدم..گفتم نهايتش اينه كه رسپشن هتل ميشم يا تورليدر كشور هاي ديگ..
ميدوني بم چي گفت؟؟
گفت اگ هتل داري بخوني تهش ميشي يه منشي كه يا بايد با ايراني ها سر و كله بزني براي تخفيف..يا اگ بري اونوز مجبوري سه تا زبان ياد بگيري و جدا از زبان زير منت يه مشت خارجي بشي..
گفت اگ تورليدر هم بشي مچبوري واسه اونا به قيمت فلان كار كني و فلان قانون ها رو رعايت كني و ...
كلا با چند تا جمله روياهامو تخريب كرد.. : )
ديگ بيخيال جهانگردي شدم..سر همينا..
بهش میگفتی الان تو خیلی خفنی مثلا ؟ :|
پس مثل اینکه درستمون کلا چیزی نمیدونسته! کسی که توریسته یا انگلیسی بلده یا با خودش تورلیدری چیزی داره که بلد باشه (برای هتلداری میگم) !
بعدشم اصلا منشی شی , همون توی دانشگاه که میخونی رشته ی مورد علاقت رو خیلی خوبه! آخرشم اگر خودت دنبالش باشی امکان نداره یه منشی ساده بشی!