امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(25-05-2017، 16:51)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:48)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:42)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:34)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا خخخخخ کسایی ک درسشون خوب نی میرن هنرستان و انسانی(بخش خدمات میخونن) بعدا  ۵۲% شغل کشور ما خدماته :|
امير جان ازت انظار نداشتم عزيز..

كسي كه درسش خوب نباشه ميره هنرستان؟؟؟؟

نظر عموم ملت راجب هنرستانيا اينه؟؟؟ هركي كه ميره هنرستان بهره هوشيش پايينه آيا؟؟

من حرفي ندارم...مرسي واقعا o__o ...
۸۰% کسایی میرن هنرستان رشته های خدماتی اره .. دانش اموزای ضعیف میرن ک درسشون زیاد تعریفی نداره ..
۲۰% با علاقه میرن ..

این دیگه توی ایران رسم شده ..

نه ابن موضوع رسم نشده , این طرز فکر رسم شده بیشتر
خو دیه :|
طرز فکر رسم شده اینطوری میشه دگ :/

والا اول سال تحصیلی از دوستم پرسیدن رشتت چیه؟ گفت انسانی ..
بعد از من پرسیدن،من گفتم تجربی،گفتن ماشالا افرین افرین :|
خب اون دوستم ۱۰۰% تخریب شد
این که طرز فکرش رسم شده با اینکه هرکس این دو رشته رو میخونه درس نخونه خیلی فرق داره , خیلی
خب دیگه طرز فکر اشتباه اکثریت
 سپاس شده توسط parmida.a ، Mïņ̃†êR
آگهی
(25-05-2017، 16:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ذره دیر شده ، من سال دیگه کنکور دارم (:
نصف بیشتر بچه های کلاس ما که رشته ی ریاضی هستن ، حتی علاقه ای به چیزی ندارن !
فقط خرخونا به کنکور فکر میکنن نه به آینده ی دورتر ..

من خودم دانش آموز ریاضی! همین امسالم کنکور دارم!
ولی هیچ علاقه ای به شغلای مهندسی ندارم.
بنظرت آخر راهه؟!

(25-05-2017، 16:49)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلوم نیس ؟=)
هنر

کار خوبی کردی ، خیلی کار درستی کردی !!

ای جان. چی میخوای بخونی؟
 سپاس شده توسط Interstellar ، Jack Daniel'ѕ ، parmida.a
(25-05-2017، 16:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:50)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا جایی که میتونی سعی کن بری دنبال علاقت !
شاید الان سخت باشه ولی بعدا پشیمون نمیشی.

گفتم .. یه ذره دیر شده !
ریاضی میخونی؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(25-05-2017، 16:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:50)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی ک نقاش بوده ،رزمی کار بوده، تدریس زبان داشته، الان ترم هشت پزشکیه!هیچکدومم رها نکرده 
حتی میاد فلش با شش سال کوچکتر از خودش چت میکنه!!!

خب خوبه .. (:

بهونه بعدیfishing
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Jack Daniel'ѕ
(25-05-2017، 16:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:42)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:34)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:32)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا طرز فکر اشتباهیه که مردم ایران دارن
که هرکی درسش خوب نیست میره هنر و انسانی!
بعد نصف کشور رو همین آدما دارن میچرخونن.

دقیقا خخخخخ کسایی ک درسشون خوب نی میرن هنرستان و انسانی(بخش خدمات میخونن) بعدا  ۵۲% شغل کشور ما خدماته :|
امير جان ازت انظار نداشتم عزيز..

كسي كه درسش خوب نباشه ميره هنرستان؟؟؟؟

نظر عموم ملت راجب هنرستانيا اينه؟؟؟ هركي كه ميره هنرستان بهره هوشيش پايينه آيا؟؟

من حرفي ندارم...مرسي واقعا o__o ...
۸۰% کسایی میرن هنرستان رشته های خدماتی اره .. دانش اموزای ضعیف میرن ک درسشون زیاد تعریفی نداره ..
۲۰% با علاقه میرن ..

این دیگه توی ایران رسم شده ..
توي ايران رسم شده...تو كه حداقل افكارت فرق ميكرد چي؟؟شما هم بايد همين افكارو داشته باشي؟؟؟

امير جان...من رياضي دبيرستان آريومصلي نزاد قبول شدم...نمونه دولتي... صحبت هاش هم كرديم..

ولي وقتي  عشق و علاقه من به رشته ديگ اي بود رفتم هنرستان دارلفنون...اونم نمونه..

ما 90% بچه هامون همه معدل بالاي 18 دارن..20 هم خيلي داريم..!!

اساتيدمون همه اساتيد داشنگاهن...

كلاس ها همه داراي سطح علمي بالايين..

واقعا عجيبه برام همچين حرفي رو حداقل از شما شنيدم  

عجيبه واسم...

من يه هنرستاني ام..!! و افتخار ميكنم به اين موضوع..گرچه كه ممكنه واس بعضيا شرم آور باشه : )

ببین چون داوطلب رشته ریاضی کم بود من اگه امتحان میدادم واسه ریاضی ۱۰۰% تیزهوشان رشت قبول میشدم .. چون دوستم رفت ریاضی تیزهوشان قبول شد چون داوطلب کم بود شرایط اسون .. همه جا رشته انسانی و تجربی ۱۴ نفر میخواستن مخصوصا نمونه ولی برای ریاضی ۲۵ تا ۳۰ نفر ..
هر آدمی با حداکثر میزان تلاشش و حداقل تاثیر گذاریش در هر جایگاهی قابل تحسینه ..

همگی خدافس ..

+ خوشحال شدم بعد کلی ماه باهات حرف زدم ،حتما باش و باهم بیشتر حرف بزنیم ، خدافسی =)
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Wanton ، Interstellar ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(25-05-2017، 16:53)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرت آخر راهه؟!

نه نیست ، برای تویی که امید داری و این حرفا ، نه اخر راه نیست ..

(25-05-2017، 16:54)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی میخونی؟

اره
 سپاس شده توسط Wanton ، Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
چرا انتنم نمیره bathtime
ینی ایرانسل اینجا هم دکل زده 129f
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(25-05-2017، 16:52)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من يه هنرستاني ام..!! و افتخار ميكنم به اين موضوع..گرچه كه ممكنه واس بعضيا شرم آور باشه : 
آینده ی روشنی دیده میشه اگر طرز فکرت تغییر نکنهbathtime

اره ...
وقتی تو اینسن طرف مثلا ی جا کفشی با چوب درست میکنه ۱۰۰% ۲ سال دگ میتونه مبل یا مجسمه درست کنه ۱۰۰% ۶ سال دگ میتونه ی کارگاه بزرگ کار با چوب راه بندازه ..
ولی بازم هیچ احترامی ملت ما به این رشته ها نمیذارن ..
تو کشورای دگ حتی کلاس موسیقیم داریم ک جز درس ها حساب میشه
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(25-05-2017، 16:53)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ذره دیر شده ، من سال دیگه کنکور دارم (:
نصف بیشتر بچه های کلاس ما که رشته ی ریاضی هستن ، حتی علاقه ای به چیزی ندارن !
فقط خرخونا به کنکور فکر میکنن نه به آینده ی دورتر ..

بنظرت آخر راهه؟!

(25-05-2017، 16:49)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلوم نیس ؟=)
هنر

کار خوبی کردی ، خیلی کار درستی کردی !!

ای جان. چی میخوای بخونی؟
شت بحث قشنگ شد :///
نمایش عروسکی
بگو که قشنگه =))
تو چی میخوای بخونی ؟
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Wanton ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان