امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 10:52)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:51)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='♡ BAHAR ♡' pid='3323635' dateline='1495868630']
خوشبختی یعنی از شر ریاضی راحت شی ...
من ۷۲ ثانیه پس از امتحان ریاضی !
+ سلام .

سلام بهار خانوم ! چطوری گلی ؟

سلام .. بدع !
چقدر کم میای !
دلمون خوش بود یکم با خانوم نویسنده بچتیم !
امتحانت چطور بود ؟
تو هنوزم همون قدر بداخلاقی ؟
آگهی
(27-05-2017، 10:51)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:49)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:46)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:45)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:34)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشوووو نکبت بخاطر نیم نمره عزا گرفتی
خب برو بخون من تخصصیارو دادم مونده دوتا

کلی گریه کردم
من کهتازه سه تارودادم کوتا تموم بشه

لووووس
حالا چ امتحانی بود مگ
من چهارشنبه اخرشه
قران
خداشانس بده.ماتا22خردادامتحان داریم

ای خنگ دیگ قران کاری داره ک کم بشییییی
واقعا ک:/
ما از ۲۲ اردیبهشت شروع شده خب
خنک خودتی نکبت
بغل دستیم داشت تقلبی میکرد.سوال تستی بودعوضش کردم crying
مال ماهم از26.آی عم مظلوم
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
نهما ؟؟ امتحان ریاضی امروز جطور بود؟؟؟؟ :|
من 19.5 میشم :|
خیلی سخت داده بودن سوالارو :|
Isn’t it lovely all alone??
(27-05-2017، 10:54)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:51)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:49)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:46)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:45)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی گریه کردم
من کهتازه سه تارودادم کوتا تموم بشه

لووووس
حالا چ امتحانی بود مگ
من چهارشنبه اخرشه
قران

خنک خودتی نکبت

د اخع نفلههه بیعرضه م ک هستی حداقل تقلب میکردی Tongue
(27-05-2017، 10:54)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:52)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:51)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='♡ BAHAR ♡' pid='3323635' dateline='1495868630']
+ سلام .

سلام .. بدع !
چقدر کم میای !
امتحانت چطور بود ؟

یکی یکی بپرس مسیحا !
آره .. حس مجازی ندارم .
امتحانم خوب بود..ولی من عالی دادم ...
نمی دونم .. دوستام میگن جدیدا بدتر هم شدم .. واسه چی اینقدر سوال میکنی ؟
شاه قلبت ...
بیا ببین !
رفته زیر سلطه نفرت !
تو سلطنتش پا نزارید !
اون فقط واسه قلب شاهش حکومت میکنه !
پا زیر آوار نفرتش بزارید ..
هستی تون رو به آتش میکشه !
 سپاس شده توسط * MASIHA *
(27-05-2017، 10:56)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:54)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لووووس
حالا چ امتحانی بود مگ
من چهارشنبه اخرشه
قران

خنک خودتی نکبت

بوزینه اهل تقلبی نیستم :cool:
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
(27-05-2017، 10:58)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:56)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قران

خنک خودتی نکبت

بوزینه اهل تقلبی نیستم :cool:

بیا علاوه بر درست ادبتم صفررررههههه احترام بزرگترم نداری Dodgy
خب پس همون بهتر ک کم شی
(27-05-2017، 10:57)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:54)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:52)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:51)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:03)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ سلام .

سلام .. بدع !
چقدر کم میای !
امتحانت چطور بود ؟

یکی یکی بپرس مسیحا !
آره .. حس مجازی ندارم .
نمی دونم .. دوستام میگن جدیدا بدتر هم  شدم .. واسه چی اینقدر سوال میکنی ؟

چی کار کنم دلم برات تنگیده ..
چه خوب !
تو که از اولشم اخلاق نداشتی خوشگلم ! دبیرا مثل سگ ازت حساب می بردن !
سوال نپرسم چی کار کنم ؟
امتحانات کی تموم میشه ؟
(27-05-2017، 11:00)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:57)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:54)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:52)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:51)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. بدع !
چقدر کم میای !
امتحانت چطور بود ؟

یکی یکی بپرس مسیحا !
آره .. حس مجازی ندارم .

چه خوب !
سوال نپرسم چی کار کنم ؟
امتحانات کی تموم میشه ؟

تا آخر هفته بعد ....
شاه قلبت ...
بیا ببین !
رفته زیر سلطه نفرت !
تو سلطنتش پا نزارید !
اون فقط واسه قلب شاهش حکومت میکنه !
پا زیر آوار نفرتش بزارید ..
هستی تون رو به آتش میکشه !
 سپاس شده توسط * MASIHA *
(27-05-2017، 11:03)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:00)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. بدع !
چقدر کم میای !
امتحانت چطور بود ؟

یکی یکی بپرس مسیحا !
آره .. حس مجازی ندارم .

چه خوب !
سوال نپرسم چی کار کنم ؟
امتحانات کی تموم میشه ؟

تا آخر هفته بعد ....

اَه ! خوش به حالت ! سیگار صورتی رو کی تموم میکنی ؟
بعدش قراره چی بنویسی ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان