امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 11:05)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:03)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:00)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:57)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:54)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی یکی بپرس مسیحا !
آره .. حس مجازی ندارم .
امتحانم خوب بود..ولی من عالی دادم ...
نمی دونم .. دوستام میگن جدیدا بدتر هم  شدم .. واسه چی اینقدر سوال میکنی ؟

چی کار کنم دلم برات تنگیده ..
چه خوب !
تو که از اولشم اخلاق نداشتی خوشگلم ! دبیرا مثل سگ ازت حساب می بردن !
سوال نپرسم چی کار کنم ؟
امتحانات کی تموم میشه ؟

تا آخر هفته بعد ....

اَه ! خوش به حالت ! سیگار صورتی رو کی تموم میکنی ؟
بعدش قراره چی بنویسی ؟

آره خوش به حالم !!! : |
نمیدونم .. فکر کنم تا دو ماه دیگه ...
بعدش هم همون سوپرایزه رو چاپ می کنم .. تا بعدم هر چی خدا بخواد !
آهای ! بینم نکنه داری ازم حرف میکشی ؟ واسه وبلاگت می خوای ؟
شاه قلبت ...
بیا ببین !
رفته زیر سلطه نفرت !
تو سلطنتش پا نزارید !
اون فقط واسه قلب شاهش حکومت میکنه !
پا زیر آوار نفرتش بزارید ..
هستی تون رو به آتش میکشه !
 سپاس شده توسط * MASIHA *
آگهی
دوتا دستام پوچن..گل تو مغزمه..

تك دوست كشاورز از جنس مزرعه : )

#آقاي_آرامش..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(27-05-2017، 11:00)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:58)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:56)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:54)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:51)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خنگ دیگ قران کاری داره ک کم بشییییی
واقعا ک:/
ما از ۲۲ اردیبهشت شروع شده خب
خنک خودتی نکبت
بغل دستیم داشت تقلبی میکرد.سوال تستی بودعوضش کردم crying
مال ماهم از26.آی عم مظلوم

د اخع نفلههه بیعرضه م ک هستی حداقل تقلب میکردی Tongue
بوزینه اهل تقلبی نیستم :cool:

بیا علاوه بر درست ادبتم صفررررههههه احترام بزرگترم نداری Dodgy
خب پس همون بهتر ک کم شی
هانایی کوچیکترا بزرگترا روالگوقرارمیدن
الگوی منم تویی عخشم Big Grin  Big Grin  Big Grin
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
(27-05-2017، 11:08)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:05)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:03)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:00)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:57)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی کار کنم دلم برات تنگیده ..
چه خوب !
تو که از اولشم اخلاق نداشتی خوشگلم ! دبیرا مثل سگ ازت حساب می بردن !
سوال نپرسم چی کار کنم ؟
امتحانات کی تموم میشه ؟

تا آخر هفته بعد ....

بعدش قراره چی بنویسی ؟

خخخخ ... نه بابا ! توعم شکاکی ها !
چخبرا ؟ یادم رفت بپرسمع : |
(27-05-2017، 11:09)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:00)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:58)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:56)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 10:54)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خنک خودتی نکبت
بغل دستیم داشت تقلبی میکرد.سوال تستی بودعوضش کردم crying
مال ماهم از26.آی عم مظلوم

خب پس همون بهتر ک کم شی

این تو اینجااا الگو برداری میکنی (:
خخخ از خداتم باشی عسل باآنو
(27-05-2017، 11:10)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:08)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا آخر هفته بعد ....

بعدش قراره چی بنویسی ؟

خوبه خیالم راحت شد ..
خبری نیست : | نشستیم ببینیم تهش چی میشه : |
اشکال نداره ...
تو عم فاز نداری ها ! سر ظهری گیر دادی به من !
برو بگیر بخواب ! جای تو بودم جزایر ملوکان رو با صدای خروپفم شکافته بودم ...
آره خلاصه .. برو بخواب ... کاری نداری ؟
شاه قلبت ...
بیا ببین !
رفته زیر سلطه نفرت !
تو سلطنتش پا نزارید !
اون فقط واسه قلب شاهش حکومت میکنه !
پا زیر آوار نفرتش بزارید ..
هستی تون رو به آتش میکشه !
(27-05-2017، 11:12)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:09)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس همون بهتر ک کم شی

یس
نگوتوروخدا.همین مونده اخلاقم بشه مثل تو25r30
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
(27-05-2017، 11:17)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:12)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس همون بهتر ک کم شی

یس
نگوتوروخدا.همین مونده اخلاقم بشه مثل تو25r30

عسللللل؟؟؟؟؟
ینی مگ دستم ب دستت نرسههههههه
از خداتم بااشع:/
عسل کوجا رفتی ؟؟ :| ی ساعته منتظرتیم :|
Isn’t it lovely all alone??
(27-05-2017، 11:16)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 11:10)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا آخر هفته بعد ....

بعدش قراره چی بنویسی ؟

خوبه خیالم راحت شد ..
خبری نیست : | نشستیم ببینیم تهش چی میشه : |
اشکال نداره ...
تو عم فاز نداری ها ! سر ظهری گیر دادی به من !
برو بگیر بخواب ! جای تو بودم جزایر ملوکان رو با صدای خروپفم شکافته بودم ...
آره خلاصه .. برو بخواب ... کاری نداری ؟

خخ .. نه منم برم بخوابم حدافظ گلی .
 سپاس شده توسط ♡ BAHAR ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان