امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 13:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:52)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش درمورده خوندن گفتی جات خالی  امروز دوساعتو نیم خوابیدم فقط بقیش پادرس بودم  رفتم تاکسی بگیرم سوار ماشین بشم کلم خورد به سقف ماشین یارو فکر کرد چیزی زدم فانوسا 25r30

ناموسا چي زدي؟؟  : )

ماه رمضون رو بيخيال زدن بشو..زشته  :4chs:

عجب

حاجی جون کافر همه رابه کیش خود پندارد Wink
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
آگهی
(27-05-2017، 13:54)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:52)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:50)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرجع تقلیدمون کیه عایا؟؟ والا مرجع تقلید ما که میگه حلام است :|
اونا صلاحیت مرجع تقلیدی ندارن :|
من میگم حلاله kaffe2

من هنوز چیزیو از مرجع تقلیدم تقلید نکردم :| میشه مرجع تقلیدم تو بشی ؟؟ .__.

بزار کتابشو منتشر کنه بعدbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac- ، ÆMÆշЇÑζ ، بهره
دری رساله نوشتی ؟؟؟
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(27-05-2017، 13:51)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:46)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:45)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:39)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعععععععععییییییی خدااا :|
عاخه هدفشون از اینکه سوالای سخت طرح میکنن چیه؟؟؟ از کجا در میارن این سوالارو :|
بگم ? :|
+
حاجاقا چیه ? میخواستم زشت نباشه وسط بحثتون يهويي بیام :/

اگه میدونی بگو خواهشا ما بریم مطالعه کنیم :|
نميگم زشته :/

مسئول نمره نگرفتن من تویی پس :| نمیزاری مطالعه کنم :|
هدف اینا ب مطالعه نیاز نداره ابله :/
حیف ک ریا میشه وگرنه ميگفتم :|||
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(27-05-2017، 13:53)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 12:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 12:34)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کلا به سحری اعتقادی ندارم 
داشتم.سریال میدیدم
:|
دقيقا تو خونه چيكا ميكني شيوا؟؟!!

يكم كمك مامانت كن خوب محض رضا خدا  ://

دقیقا فرمانروایی خودم رو دارم 
کسی به اتاقم رفت و امد نداره درهنگامی ک بعد از چند روز گرسنه باشم بیرون میرم و اینکه درس میخونم بسیار بسیار 
: )

شيوايي خسته نميشي اينقد درس ميخوني؟؟خدايي من بيشتر از 3 ساعت بشه سرم درد ميگيره...

نه من دوست دارم درس خوندن رو مخصوصا وقتی بکارم میاد و وقتی میدونم میشه کسیو نجات داد 
نمیدونی چقدر وحشتناکه اگه کاریو بهت بسپرن و بخاطر اطلاعات پایین ندونی چکار کنی 
مسوولیت دارم و باید بتونم درست انجامش بدم
آره..اين جور موارد بايد از دل و چون خوند..

آره خيلي سخته..مخصوصا اينك سرجون آدما درميون باشه..!!

كار چوب ما هم همنطوريه..وقتايي كه يه كار مهم رو بهت بسپارن ولي سر بي اطلاعاي از خواص فيزيكي چوب به فناش بدي...

همه ما بهت افتخار ميكنيم ⌒.⌒
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
(27-05-2017، 13:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:51)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:46)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:45)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگم ? :|
+
حاجاقا چیه ? میخواستم زشت نباشه وسط بحثتون يهويي بیام :/

اگه میدونی بگو خواهشا ما بریم مطالعه کنیم :|
نميگم زشته :/

مسئول نمره نگرفتن من تویی پس :| نمیزاری مطالعه کنم :|
هدف اینا ب مطالعه نیاز نداره ابله :/
حیف ک ریا میشه وگرنه ميگفتم :|||

توی رسالت بنویس هدفشون چیه :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac- ، #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi ، ÆMÆշЇÑζ ، بهره
نقل قول: آره..اين جور موارد بايد از دل و چون خوند..

آره خيلي سخته..مخصوصا اينك سرجون آدما درميون باشه..!! 

كار چوب ما هم همنطوريه..وقتايي كه يه كار مهم رو بهت بسپارن ولي سر بي اطلاعاي از خواص فيزيكي چوب به فناش بدي...

همه ما بهت افتخار ميكنيم ⌒.⌒
grou
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac- ، ÆMÆշЇÑζ
مرجع تقلیدفقط مکی جون Big Grin
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، بهره ، *sohillll*
(27-05-2017، 13:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر خوبه چند نفر پایه باشن همدیگرو لایک کنن 
برای من بشخصه انگیزه هست با اینکه هیچ فرقی نداره چقدر باشهkaffe2
منو میگه یاد بگیرید سپاس بدید ._.
:|
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ÆMÆշЇÑζ ، Mïņ̃†êR ، بهره
عسل خواهرم من هم همینطور درگیره درس هستم

کسی هست بگه شعرای به دل و جان نشین سهراب سپهریو چطور حبس کنم؟
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان