(27-05-2017، 14:11)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:07)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:06)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:03)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا حالا اینجارو اینقدر شلوغ ندیده بودم
از بَرَکاتِ حضورِ منه .____.
الکی :||
(27-05-2017، 14:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:03)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا حالا اینجارو اینقدر شلوغ ندیده بودم
ماه رمضان امتحانات داره تموم میشه انشالا شلوغ ترم میشه
امتحانای ما تازه شروع میشه .____.
همیشه بدبخت بودیم 
یاد بدبختیا افتادم .___.
بعدشم دوباره کارآموزی
عجب :|
ینی زندگی دارد مارا میساید
(27-05-2017، 14:11)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همينطوري پيش بره بايد تا يك ساعت ديگ شيوا نسخه جديد بزنه :4chs:
دورانی بود ک هر چهار ساعت نسخه میزدم یادش بخیر .-.
فقط سرعت سپاس اومده پایین
ملت گداشدن
اصلاروایت هست هرسپاس درماه مبارک رمضان 7هزارتاثواب داره.ثواب میخواین یاعلی
این رو باید به رساله الی اضافه کنیم بدردش میخوره
(27-05-2017، 14:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همينطوري پيش بره بايد تا يك ساعت ديگ شيوا نسخه جديد بزنه :4chs:
دورانی بود ک هر چهار ساعت نسخه میزدم یادش بخیر .-.
فقط سرعت سپاس اومده پایین
شيوايي ما كه تو رو از درس نميندازيم؟؟
ميخواي بچه ها رو ساكت كنم به درست برسي :||
نه بابا این چه حرفیه بعد چهارسال چتروم شلوغ شده تازه
(27-05-2017، 14:12)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:11)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2017، 14:09)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و آنگاه که مریم و کوروش تفاهم پیدا میکنند .___.
یسوال فنی ذهنمو مشغول کرده
نام کاربریا و اسم هاتون رو قاطی کردم
من مقصر نیستماااا این الی اواتارمو کپی کرده |:
من کلا اواتارارو ک نمیبینم نام کاربریا یادمه ولی اسمارو یادم میره