امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 16:15)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:13)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:10)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت ماکه ادبو بهمن تموم کردیم بعدش رفتیم زبان فارسی عبدالمحمدی رو کار کردیم؟ راستی درسخونی؟

هی کم و بیش

(27-05-2017، 16:12)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک عدد نهمی بگه توی امتحان قران بخش شناخت میاد؟؟

دخترم تو همه رو بخون اگ شاانس ماست از رو جلدشم سواال میاد

عاخه حال ندارم اونو بخونم :|
بیا اینم از درس خوندنت
ای خدااا چقد من حرص بخورم از دست تو و بابات
+
۵۹۰۰ این حدودا
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Maryam Farrokhy ، بهره
آگهی
(27-05-2017، 16:14)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دخترا درسخونن  Dodgy

ترازت ؟

گیسو گوشی ندارم بیام کانالت

جمع نبند .___.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Maryam Farrokhy ، بهره ، Sooogoool
(27-05-2017، 16:16)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:12)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شناخت مفاهيم خيلي كم مياد...

بيشتر روي كلمات و معني جمله هاي پيامبرا و اماما كار كن..

قران همش معني لغته..

اونییو میگم ک داستانه بعد اخرش چن تا نکته داره . میاد؟؟

نه نمياد :|
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(27-05-2017، 16:16)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:15)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:13)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:10)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت ماکه ادبو بهمن تموم کردیم بعدش رفتیم زبان فارسی عبدالمحمدی رو کار کردیم؟ راستی درسخونی؟

هی کم و بیش

بیا اینم از درس خوندنت
+
۵۹۰۰ این حدودا
خب عاخه زیاده :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ
(27-05-2017، 16:17)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:14)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دخترا درسخونن  Dodgy

ترازت ؟

گیسو گوشی ندارم بیام کانالت

جمع نبند .___.

شايعه شده دخترا درس نخون خوشگلترن :4chs:
(27-05-2017، 16:15)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:12)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:10)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:05)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:02)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
زشته مسائل خانوادگی رو بذار برای خونمون  Big Grin
هانا من که کلا نمیتونم چیزی بخورم و نبایدم بخورم فرقی نداره که  Big Grin
یا ابلفضل .___.
امشب همگی خونه ی ما دعوتین

درسا که روزه نیس مثه من بخواد خودشو با این چیزا سرگرم کنه (._. )

الان داره چیپس میخوره و درس میخونه :/

اگ من تیر سالم بخوام سالم بیام بیرون این حرصایی ک تو بهم میدی نمیذارهههه دختررر اه
هیشکی دعوت نی چون من کارت دارم

خخخ حرص نخور زن چروک میشیا
حرص خوردن نداره که
نه دیگه دیر گفتی من همه رو دعوت کردم p=

مگ تو میذارییییی اخهههههه
حرص خوردن نداره؟؟؟؟کارای تو این روزه بی موقعت فقط بلدی حرصم بدی الهه هاااااا
عهههه بالاخره ک تنها میشیم حالا دعوت کن

هانا روزه نیستم ولی چیزی نباید بخورم فکر نکنم اینجوری هم قبول باشه بیخیال (:
من باید برم ماموریت اصا .____.

بعدا راجع بش مفصل حرف میزنیم شب ک هستی‌؟؟
(27-05-2017، 16:16)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی کم و بیش

بیا اینم از درس خوندنت
+
۵۹۰۰ این حدودا

اوه گاد هزارتا اختلاف Big Grin
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
لامصب بوی این قرمه سبزیه از عطرِ مشهدی هم دوامش بیشتره .____.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، بهره
خداوندا همت درس خوندن ب من عطا فرما :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، بهره ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
(27-05-2017، 16:19)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب بوی این قرمه سبزیه از عطرِ مشهدی هم دوامش بیشتره .____.

الهی قربونت برم من عب نداره همدردیم تازه من شامم میخوام بپزم الییی واای خداا کی حال داره
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، بهره

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان