امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(28-05-2017، 14:47)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:44)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:41)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:40)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:am4:
مزحک :|
من تو رو جانشین خودم کردم مثلا :/
3ztz
من خبر پارتی رفتناشم دارم dit

خاک به سرم مامن جون شما ام میدونی؟؟؟ ابروم رفت کع :|
اینم میدونید که من معتادم ؟؟؟ .__.
جلو بابام حالا نمیگفتید .__.

اشکال نداره فقط جلو مامانت نگو 14k

عع ژوووون پ بابا بیا دور هم بزنیم Tongue
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
آگهی
(28-05-2017، 14:48)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلاکا :| گه گاهی هم گل میزنیم سوبایی :|

جای؟چیایی؟؟؟سوبایی 5020
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
(28-05-2017، 14:48)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:46)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:43)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:42)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاهواگرم شده مغزتون ذوب شده.این مسخره بازیاچیه دیگه؟

از دستور شیوا سرپیچی نکن الان اخطار میگیری

بگیرم.مهم نیس

20%
تا عبرتی باشد برای همگانkaffe2
بازم میگم مهم نیس حتی اگه 100%باشع
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
گل سوبایی شخصی تو رل کوبایی :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(28-05-2017، 14:46)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:44)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:41)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:40)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3ztz

خاک به سرم مامن جون شما ام میدونی؟؟؟ ابروم رفت کع :|
اینم میدونید که من معتادم ؟؟؟ .__.
جلو بابام حالا نمیگفتید .__.
خودم تو پارتی بودم123

چی میزنی بیار منو باباتم بکشیم 

(28-05-2017، 14:44)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3ztz

عع ! :|
باکی ? :/
منم ببرید :V

عاشقتم ینی25r30

مامانی ? :|
این انصافه همتون بريد منو نبريد ? :/
+
قابلی نداشت 25r30 :|
چ چیز چرتی گفتم :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(28-05-2017، 14:50)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:48)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:46)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:43)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:42)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگیرم.مهم نیس

20%
تا عبرتی باشد برای همگانkaffe2
بازم میگم مهم نیس حتی اگه 100%باشع
خب پس باید محرومیت یک هفته ای اعمال کنمdit
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac-
لیتو تو این هفته پارتی داره دری بیا با هم بریم :|
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac-
(28-05-2017، 14:46)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:45)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:43)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:40)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:38)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ng2

عزیزم اروم باش 25r30

نوموخوام ru1

جونpill

:84:

منفجر نشی |:

میخوام منفجرت کنم داش ._. elec
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، Mïņ̃†êR ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac-
(28-05-2017، 14:48)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگیرم.مهم نیس

این تنش میخاره |:
کسی ازشمانظرنخواست
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، -Demoniac-
ساکت شدید ؟؟ :|
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان